Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare fara a curge din 10 feb 2010 20:36 de miha
pai ca sa imi curga sange trebuie sa il introduca de tot?sau depinde unde este pozitionat himenul?astept raspuns!!!multumesc mult!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare fara a curge din 10 feb 2010 20:36 de miha
pai ca sa imi curga sange trebuie sa il introduca de tot?sau depinde unde este pozitionat himenul?astept raspuns!!!multumesc mult!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re din 10 feb 2010 15:32 de McLove
Stai linistita, la tine ma refeream. Tu nu te-ai nascut cu asta, tu ai capatat acest "avantaj" pe parcursul vietii. Nu jignesc aiurea, ii jignesc pe cei care trebuie sa fie jigniti.
Ah, da.. sunt foarte nesimtit cand e nevoie, incearca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bube pe pielea care acoper din 10 feb 2010 13:04 de Edd
Helllllp am o problema !!!!
Mi-a aparut un fel de umflatura pe capu' penisului....langa gaura.....si este de culoare mai maro....nu f maro dar are o tenta spre maro....daca trebuie o sa pun si poze......stie cineva cam despre ce este vorba :-s ?
Re: : Re din 10 feb 2010 10:26 de basturk
pai in cazul asta de ce te bagi in discutie???
daaa din 10 feb 2010 04:00 de barbie
un sut in fund este un pas inainte. si eu am avut o relatie de 3 ani si s-a terminat, nu am murit nu m-am spanzurat. ca sa poti sa "gandesti" trebuie sa uiti de sentimente iar daca esti dispusa sa recuceresti pe cineva sau sa reintorci vechea iubire ...
Re: Constipatie intelectuala din 10 feb 2010 00:32 de Alin91
Cam da.
Si eu deocamdata sunt programator freelancer.
Mi s-a intamplat si mie nu doar ca sa nu am o idee de o solutie la o anumita cerinta tehnica, dar chiar sa fac anumite greseli, rezolvarea fiind una simpla, dar.. sa-mi bat capul destul de ...
Re: Logest prima data din 9 feb 2010 23:58 de C275
anticonceptionalele produc schimbari hormonale in organism.
da e in regula dereglarea asta, organismul o sa se obisnuiasca in timp
fara grija:ok:
tu numai sa le iei atunci cand trebuie(!)
Re: Ras in zona pubiana din 9 feb 2010 22:46 de C275
nu cu lama!
daca nu suporti durerea, incearca cu crema, nu o sa te tina foarte mult dar macar nu suferi
cu aparatul doare mai rau decat cu ceara, dar te tine mai mult decat cu crema
partea cu ceara e cu dus si intors, eu una cu ceara ma fac, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in din 9 feb 2010 21:52 de dr.love
asta nici na citit ca a scris daca ejaculeaza baiatu....da eu ce sunt...capra:)))....sau ghei::))))?
Re: SEXUL ORAL din 9 feb 2010 21:12 de simosimina
Sincer mi se pare foarte urât din partea lui mai ales că este soţul tău...Adică puii mei, deja când faci acest pas în viaţa ta trebuie să ai lângă tine pe cineva care te acceptă oricum şi cu care poţi să faci orice...fără ...
Re: Masaj- ulei afrodisiac. din 9 feb 2010 20:01 de C275
:unsure:
poti folosi orice fel de ulei pt masaj, nu trebuie sa fie neaparat scump;)
nu are nicio legatura daca prietena e virgina sau nu
recomand sa gasesti ceva care e absorbit de piele relativ repede, banuiesc ca nu vrei sa-ti simti iubita ...
Re: SEXUL ORAL din 9 feb 2010 17:31 de basturk
nasol....si?cu ce problema pe aici?sau doar vroiai sa te destainui?
sa inteleg ca nu stii de ce el nu iti face tie oral...pai sa presupunem ca cel putin o data ti-a facut.si sa mai presupunem ca tu(chiar daca stai bine la capitolul igiena) ai o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa o f din 9 feb 2010 16:57 de basturk
o sa ai timp sa experimentezi tot ce iti trece prin cap...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa o fac s din 9 feb 2010 16:40 de lulu
este o"moda"acum...este cea mai"apreciata"fata care e experta si se culca cu mai multi...:wacko:eu nu sunt de acceasi parere...si apoi o viata avem trebuie sa ne gandim si la corpul si psihicul nostru...:)asa gandesc eu si cred ca bine fac...si apoi ...
Re: : Re din 9 feb 2010 16:38 de McLove
Intrebare:
Daca nu cedezi la prima intalnire, atunci de ce imi zici mie sa pun mana pe o carte? :blink:
Ai citit ce am scris eu? Ai citit ca nu suport fetele care [b][u]CEDEAZA[/u][/b] la prima intalnirea?
Postati fara sa ganditi..
: Re din 9 feb 2010 16:36 de anna
poate ca aveti dreptate...dar cred ca trebuie sa ramana ceva special intre cei 2 si sa nu se lase la prima intalnire...eu sunt virgina si nu as ceda la prima intalnire
Re: Re: Re: Re: acnee pe penis? din 9 feb 2010 16:06 de andrei
bai ca ii trebuie tradus in romana
Re: Ras in zona pubiana din 9 feb 2010 13:43 de beatrice
dar nu trebuie sa te razi pt ca te iriti cel mai bien este sa te epilezi cu ceara. prima oara este mai dureros dar te obijnuiesti. creste si parul ceva mai greu decat atunci cat te faci cu lama
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa o fac sau nu? din 9 feb 2010 12:40 de lulu
:( ms mult pt sfaturi...:flowers:
Pagina 303 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |