Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

hiv

din 30 apr 2011 17:46 de darque

Multumesc tuturor pt raspunsuri.am vb cu ea si i-am spus ca nu e o idee prea buna sa ramana cu el astfel risca sa isi puna sanatatea in pericol.e foarte trista,plange,nu se poate concentra la examene..insa am ajuns la concluzia ca despartirea ar fi ...

Re: Pozitii incomode

din 30 apr 2011 17:36 de Melisa

Incearca sa ii explici ca intr.un cuplu de cativa ani e ok sa incercati ceva nou , diversificat , altfel va aparea plictiseala,monotonia . Si daca tot nu vrea incearca si tu sa alegi alta pozitie asemanatoare sau una care sa iti placa la fel de ...

Re: Pozitii incomode

din 30 apr 2011 17:14 de DaNNY_DiViNO

daca e cu capu ce vrei sa ii faci? daca nu reusesti sa o faci sa isi doreasca asta, sau singura din curiozitate sa vrea sa incerce, nu prea ai ce-i face..

Re: Re: Un copil aparut de nicaieri, si ea la fel.

din 30 apr 2011 17:06 de victoria_ok

Spre binele ei ar fi mai bine s-o lasi... Sa-ti strici viitorul pentru o prostuta care a ramas insarcinata, si fostul a parasit-o? Vei avea familia ta, copiii tai... Daca vei ramane cu ea va trebui sa dadacesti copilul, sa-l sustii financiar (si pe ...

Re: Un copil aparut de nicaieri, si ea la fel...

din 30 apr 2011 14:43 de McLove

Las-o... nu e vina ta ca are ea copil, si daca ai stat cu ea, asta nu inseamna ca trebuie sa continui "relatia", din obligatie, pe motiv ca ea nu poate trai fara tine.

Un copil aparut de nicaieri, si ea la fel...

din 30 apr 2011 14:35 de Wreck

Poate ca nu ati inteles nimic din titlu...da...sunt nou pe forum, si am nevoie de parerea voastra intro problema destul de complicata dupa parerea mea. Am 18 ani, sunt din Bucuresti, si am avut o relatie cu o fata din Targoviste tot de varsta mea, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nedumerire !!!

din 30 apr 2011 14:13 de viss123

daca nu ai avut probleme cu prezervativul nu are ce problema sa fie. Fetele mai au secretii...

Re: Problema cu penisul

din 30 apr 2011 14:05 de viss123

nu am inteles in totalitate ce spui tu, data se desface destul fara sa te doara e totul ok

Re: Re: Re: Re: Probleme ! Ajutatima !

din 30 apr 2011 14:04 de viss123

daca ai o erectie pe zi, fie cu voia ta fie fara e totul ff OK.

Re: Re: Re: Re: Re: HIV...

din 30 apr 2011 12:53 de simosimina

pai da...am spus ca ar fi bine ca el/ea sa te "elibereze"...dar nu toti gandesc asa. Poate unii vor profita de afectiunea lor ca sa il tina pe celalalt langa el... Probabil ca nu sunt altruista in problema asta...dar fiecare gandeste in felul ...

Re: ...grecii au talent...sa cante cu penisul la p

din 30 apr 2011 11:03 de DaNNY_DiViNO

nah...daca ii tine batzu'.. :,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 apr 2011 07:22 de Rolando

Stai linistita!Daca sa zicem ca mi-as face alt cont as anunta inainte cine sunt!Insa eu am intrebat asa ca fapt divers!Adca mi se pare o prostie banarea pe user! Asta am realizat si eu!Tocmai daia spuneam ca peste o saptamana nu prea o sa mai fiu ...

Re: Re: Re: Re: HIV...

din 30 apr 2011 04:38 de ExoticDream

Tot egoism s-ar numi indiferent ce ai spune. Daca esti pro iubire si daca iubesti cu adevarat, nu poti sa faci acest pas, nu-l poti parasi pe celalalt doar pentru ca a avut infernalul ghinion de a se imbolnavi. Este o cruzime.... Cum sa-l lasi sa ...

din 30 apr 2011 04:15 de ExoticDream

La un moment dat te vei plictisi sa-ti creezi zilnic conturi, iar noi ne vom da seama cine esti dupa modul in care vei posta. In cele din urma chiar nu realizezi ce pierdere de timp ar fi? La 19 ani ar trebui totusi sa ai alte preocupari in loc ...

din 30 apr 2011 04:06 de Rolando

Pai si daca baneaza pe user ce a facut?Asa imi fac alt cont si gata?:unsure:

Re: Re: Re: HIV...

din 30 apr 2011 02:43 de simosimina

mi-ar fi greu, ce-i drept, insa...m-as gandi la viitorul meu si la viitoarea mea familie pana la urma...decat sa stau toata viata cu astfel de "griji"... Stii bine ca eu sunt pro iubire...dar in astfel de cazuri...trebuie sa lasi deoparte ...

Re: Re: Re: Re: dimensiunile vaginului

din 30 apr 2011 02:21 de ursaru

Intre 16-18?bun spirit de observatie:)) sau aveai subleru la tine?

Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea sanilor...

din 30 apr 2011 02:19 de ursaru

Adevarat fratello.

din 30 apr 2011 01:48 de Rolando

Inainte sa fiu banat simt nevoia sa anunt de ce Rolando a fost pe "sistem turbo"!Poate ca nu sunt eu in masura sa ii spun lui DRE ca e proasta,dar a avut multe comentarii care m-au deranjat! Incep prin a prezenta discutia din topicul"cum ...

Re: Re: Re: Re: Cresterea sanilor...

din 30 apr 2011 01:03 de Machiavelli

Femeia snur.Fara tzatze fara cur... Scuza-ma daca par cam nesimtit dar daca o fata respectiv femeie nu au niciuna dintre astea de ce m'as mai uita la ea?:blink:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 304 din 3731
«   1 ... 301   302   303   304   305   306   307 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare