Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Am motive de ingrijorare? din 1 mai 2011 09:34 de viss123
Daca tu esti nesimtita si il inseli, il lasi balta cand incearca sa fie dragutz cu tine e normal sa te insele cu prima care ii ofera afectiune. Pararea mea e sa te omori sau sa te duci pe traseu... daca lai inselat de atatea ori ,da si el te-a ...
Re: Indragostit , dar prea tarziu din 1 mai 2011 09:25 de viss123
nu vreau sa te supar, dar uito. daca ii placea de tine nu se mai babardea cu ala
Re: Miros urat al penisului... din 1 mai 2011 09:10 de viss123
am mai auzit ceva asemanator, vezi ca si hrana influenteaza, incearca sa nu mananci ff sarat, picant sau cu arome puternice, daca si dupa zice tot asa bataio pe gat pana se obijnuieste
Re: Re: Re: Re: Re: dimensiunile vaginului din 1 mai 2011 09:08 de viss123
hai ca nu te-a dezvirginat cu scobitoarea si nici cu ranga, nu esti nici larga nici stramta... tocmai buna:))
Marimea medie este de 15-16 sa zicem ca se accepta intre 12-...
Re: Re: ...grecii au talent...sa cante cu penisul din 1 mai 2011 04:18 de simosimina
:))oricum...penali
Re: Re: ...grecii au talent...sa cante cu penisul din 1 mai 2011 04:18 de simosimina
:))oricum...penali
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce baiat sa aleg: normalul din 1 mai 2011 01:15 de ExoticDream
Nu prea ai dat pe la scoala, visule....
:unsure::unsure::unsure:
Re: Un copil aparut de nicaieri, si ea la fel... din 1 mai 2011 01:05 de ExoticDream
Vorbim despre 6 saptamani care s-au scurs din moemntul in care ai cunoscut fata din Targoviste si pana cand "a disparut". Practic dupa numai 6 intalniri (in weekenduri) nu poti declara ca iubesti pe cineva "f mult" si ca "nu poti trai" fara acel ...
Re: Re: Otrava de sarpe! din 1 mai 2011 00:52 de LimbaDeBanana
Am folosit crema epilatorie pentru mustata deoarece nu imi place lama de ras, imi ramane cand ma rad cu lama firicele foarte mici care se vad de la apropiere, dar cu crema se ia de tot, sau poate nu stiu eu sa ma rad....In plus, daca te razi cu lama ...
Re: Re: Idei de rotunjire a veniturilor pentru cei din 1 mai 2011 00:32 de ExoticDream
Se pare ca multi nu au inteles intrebarea mea. Ca sa fiu mai explicita, as vrea sa veniti cu idei ancorate in experienta voastra personala (sau a celor apropiati) prin care ati reusit sa strangeti un ban [b]cinstit[/b], NU m-am referit la fel de fel ...
Re: Miros urat al penisului... din 1 mai 2011 00:14 de pure
nu stiu care sa fie probema , dar iubitu meu miroase foarte dragut in zona aia `:X:heart:
Re: Re: Re: Re: dimensiunile vaginului din 30 apr 2011 23:37 de pure
pai tu ar trb sa fii stramta daca e singuru cu care te`ai culcat ..nu cred ca te`a largit atat de tare `:d .. si intre 16 -18 e perfecta :P
Re: Re: Re: Re: Pozitii incomode din 30 apr 2011 23:17 de viss123
adevar graiesti
Re: Re: Re: Pozitii incomode din 30 apr 2011 23:16 de pure
nu era vb de asta :) ..dar daca incepe el :P prinde si ea curaj si poate face ceva ceva pana la urma :P
Re: Re: Pozitii incomode din 30 apr 2011 23:15 de viss123
tu vrei neeaparat sa primesti ceva pentru a face si tu?Tu ai facut vreodata? tie tia facut iubitu?
Re: Pozitii incomode din 30 apr 2011 23:12 de pure
daca ai fii in locul ei nici tie nu ti`ar place sa stai capra ..cat despre sex oral :) ..tu i`ai facut ca sa ai pretentii sa presteze si ea ?:)
Re: Re: Re: Re: Re: Ce baiat sa aleg: normalul sau din 30 apr 2011 23:03 de viss123
vezi ca muschiulosu are penis mic, daca te satisfac doar muscii alegel pe el , daca nu ial pe ala normal.:D
Re: Re: Re: Re: Un copil aparut de nicaieri, si ea din 30 apr 2011 22:30 de DRE
Pana la urma este vorba de un copil mai...bravo ei ca a avut puterea sa il pastreze.Nu multe prefera sa se sacrifice pentru a da viata unei fiinte nevinovate.Chiar daca baiatul care a deschis topicul nu va ramane cu ea din cauza asta, cu ...
Re: Un copil aparut de nicaieri, si ea la fel... din 30 apr 2011 17:51 de Melisa
Pe mine ma miscat ceea ce ai spus tu , dar sunt de acord cu ceilalti , nu stai cu ea doar din mila . Sau inainte de toate poti vb cu ea , intreab.o daca ea isi doreste sa intemeiati o familie de pe acum , sau puteti merge inainte si sa ...
hiv din 30 apr 2011 17:46 de darque
Multumesc tuturor pt raspunsuri.am vb cu ea si i-am spus ca nu e o idee prea buna sa ramana cu el astfel risca sa isi puna sanatatea in pericol.e foarte trista,plange,nu se poate concentra la examene..insa am ajuns la concluzia ca despartirea ar fi ...
Pagina 303 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |