Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral din 29 apr 2011 19:53 de viss123
Cine sunt eu sa te oblig sa faci asa ceva. Oricum nu e nevoie sa faceti pentru ca ti-au zis tie niste unii pe forum ca asa e bine, dar nici mentalitate de "virgina" nu ma ating de asa ceva
Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral din 29 apr 2011 19:51 de Melisa
Ok e problema mea . Nici macar nu am luat.o in deradere. Ci pur si simplu i.am raspuns , iar daca te uiti mai sus ai sa vezi ca parerea mi.am schimbat.o .
Uita.te mai atent , o sa vezi unde am zis ca o sa incerc cu prietenul meu ;)
Re: Re: Re: Sunt virgin din 29 apr 2011 19:51 de viss123
nu mai fi frustrat, doar daca ai 5cm in pantaloni. O sa termini in in cateva minute, apoi iar si iar si iar, pui 2 prezervative sa ti mai mult daca iti e frica
Re: Re: Re: Re: dimensiunile vaginului din 29 apr 2011 19:02 de viss123
dar care e problema? te lubrifiezi e foarte bine, el e potent , marime ideala dupa parerea mea.
Re: Re: Re: Re: dimensiunile vaginului din 29 apr 2011 16:21 de DaNNY_DiViNO
lubrifierea e buna, care e problema?
Re: Otrava de sarpe! din 29 apr 2011 16:19 de SkilleT
Dupa cele auzita este indicat sa consulti cat mai repede un doctor. Nu stim daca poti sa mori:)
Re: De ce iubesc numai tiganii ? din 29 apr 2011 14:46 de blondy_girl
eu sper(spre binele tau) ca in cultura tiganilor si in acestia vezi un *Orlando Bloom* de care esti atrasa. Nu stiu cati ani ai, dar mai bine ai lasa-o mai moale cu *pasiunea* asta, si ti-ai pune ordine in ganduri. Tiganii sunt foarte ...
Re: Re: Re: dimensiunile vaginului din 29 apr 2011 13:04 de blondy_girl
el cred ca ii ok( de fapt nu pot sa fac comparatie pt ca ii singurul cu care m-am culcat, dar cred ca o are intre 16-18), doar ca ma lubrifiez prea tare cateodata si nu simt asa de bine. de ex...daca nu am mai facut de cateva zile ma excit foarte ...
Re: Re: dimensiunile vaginului din 29 apr 2011 12:34 de McLove
Sau o are el prea mica. :lol:
Re: dimensiunile vaginului din 29 apr 2011 12:16 de DaNNY_DiViNO
Simplu, daca vaginul se muleaza perfect pe penisul lui, esti normala/stramta.
Daca i se balangane in tine, esti mai larga.. :ok:
Re: Ejaculare/erectie in 3-4 minute! din 29 apr 2011 11:30 de viss123
Tu incurci erectia( cand ti se scoala, e tare) cu ejacularea( cand termini, curge lichidul ala cum spui tu). Nu este chiar atat de rau sa termini in cateva minute,dar daca te concentrezi si tu o sa ti mai mult o sa fie bine.
Nu cred ca esti inca ...
Re: dimensiunile vaginului din 29 apr 2011 11:16 de viss123
da tine foarte mul de gradul de excitare ,dar oricum se muleaza pe aproape orce marime de penis.
Dimensiunile vaginului din 29 apr 2011 09:16 de blondy_girl
Buna, cum poti sa afli daca esti larga sau stramta? am auzit multe discutii referitoare la subiectul asta, gen...aia e stramta deci e buna, celalta e galeata. Cred ca depinde si de gradul de excitare, daca esti foarte lubrifiata...penisul intra mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dimensiunea no din 29 apr 2011 02:12 de Bozgoru
o sa-ti ramana mah de 8 cm pana mori.. nu mai creste..
Re: Ce poate fi? din 29 apr 2011 02:06 de Bozgoru
mda si eu am avut probema asta... dar doar pa coada-la ceafa pe o portiune de 4-5 cm
am luat mediket iktamo dar degeaba... mi-au mai treuct cu sampon de urzica... . acu imi apar asa cateodata... nu stiu de la ce draqu... cred ca e o foliculita ...
Re: Emo, illuminati! din 29 apr 2011 01:06 de Machiavelli
E ca si cum ai intreba daca illuminatii au inventat Metallica...
Acelasi raspuns:NU.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 apr 2011 23:20 de ExoticDream
OK, te-am avertizat, am avut suficienta rabdare, ai depasit masura. Regret, dar urmeaza sanctiunea.
:ninja::ninja::ninja:
Re: Re: Entorsa?! din 28 apr 2011 21:36 de simosimina
multumesc pentru raspuns...o sa incerc...oricum e super vanat acum si inca e umflat:(
Re: Re: Re: Despre abordare!! din 28 apr 2011 20:40 de DoILookSexy
Adevarat :ok:
Re: Entorsa?! din 28 apr 2011 19:45 de Pasaroi_Cuminte
Daca nu poti sa mergi la un medic, atunci cel mai bine ar fi sa-ti pui in mod alternant doua tipuri de comprese:
1.comprese cu gheata
2.comprese cu foi de varza.Pentru acestea foaia de varza trebuie presata pe o suprafata neteda si tare ( ca ...
Pagina 306 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |