Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: ce sa fac? din 24 apr 2011 20:36 de Ionela23
Indeparteaza-te de el putin cate putin.Asta daca nu intelege din vorba buna.
Re: Re: ce sa fac? din 24 apr 2011 20:35 de SIMPLU
si cum sa-l fac sa inteleaga ca mai are putin si ma pierde?
Re: ce sa fac? din 24 apr 2011 20:33 de Ionela23
Nu il pune sa aleaga intre tine si prieteni dar explicai ca te deranjeaza cand ii pune pe primul plan. Lasa-l sa creada ca mai are putin si te pierde daca nu incearca sa schimbe ceva.
Urat din partea lui sa faca asa ceva.. dar mai sunt si deastia ...
Re: Sex cu fratele vitreg! din 24 apr 2011 18:37 de ursaru
Sa`i propui un gangbang data viitoare!:ok:
Re: Sex cu fratele vitreg! din 24 apr 2011 17:14 de Melisa
Cum naiba sa faci sex cu fratele tau :| . NU E CEVA NORMAL . Indiferent ca e vitreg . Ganditi.va la parintii vostri . Putin respect macar el sa le poarte ca la crescut desi nu este fiul lor , si tu la fel ;) . Putin respect .
Pe langa asta.. nu ...
Re: Re: Re: Re: Impotriva cainilor vagabonzi din 24 apr 2011 16:04 de UCV2011
Propria ta experienta este irelevanta. Asa pot spune si eu: Criminali nu trebuie dusi la puscarie pentru ca nu m-a ucis nimieni pana acum.
Nici pe mine nu m-a muscat vreodata un caine vagabond, dar am avut destule incidente neplacute cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: demasc din 24 apr 2011 15:31 de SkilleT
Rolando are deja dovezile cum ca TU esti useri aia 4 asa ca hai jet
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: demascarea din 24 apr 2011 15:29 de LimbaDeBanana
Gasesti "imi place sa sug" in rpofilul lui prost pentru ca eu i-am schimbat datele personale atunci cand i-am spart parola, si da ai dovada ca skillet e prost si usturoi!Aici ai dreptate si te admir!Dar nu ai dovada ca eu sunt astia 3 :) lasa-l pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: demascarea din 24 apr 2011 15:24 de SkilleT
Nu inteleg ce treaba am eu cu astia 3 tu nu ai nicio dovada care coincide cu aia 3 deci laso moarta ca nu eu sunt USTUROI PROST SI LIMBADECACAT
Re: Re: Re: Am o problema din 24 apr 2011 15:23 de SkilleT
Da nu tu te-ai dat de gol cum ca i-ai spart parola?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: demascarea din 24 apr 2011 15:21 de Rolando
Inca o dovada!Daca va amintiti cand aparuse "Usturoi" pe forum deschidea topicuri in care scria "sunt un gay notoriu" sau "imi place sa sug"....aceasi propozitie o gasim si la userul "prost" la nume "imi place sa sug":lol::lol:
Este posibil ca ...
Re: Re: Am o problema din 24 apr 2011 15:20 de LimbaDeBanana
Uite ma sa vina si exotic dreamer sa constate ca eu nu sunt prost si skillet!^^Ca vad pe pe skillet deja la prins ca el era "prost"!
P.S.Daca te bagi acuma skillet, pardon "prost" pe nikul tau original si pe topicul asta, in mod evident tu esti si ...
Re: demascarea din 24 apr 2011 15:09 de LimbaDeBanana
Da! Recunosc ca eu am fost "prost" cand am zis "Ati ejaculat fre'odata pe cuur"!Dar tocmai atunci cand am deschis topicul ala cu numele prost i-am furat contul lui prost!Nu am fost prost de la inceput doar la ultimul topic creeat de prost, deoarece ...
Re: demascarea din 24 apr 2011 15:06 de SkilleT
Astept dovada ca sunt aia 3
Ce trebuie sa fac ca sa ma lasi odata in pace? Nu sunt aia 3 cauta si dovezi daca vrei
Demascarea din 24 apr 2011 15:03 de Rolando
"USTUROI","LibaDeBanana" si "Prost" sunt connturile unei singure persoane!Pe langa aceste 3 nickuri se adauga si nickul "skillet"(care in proportie de 99% este aceeasi persoana cu usturoi,limbadebanana si prorst).
Lucruri pe care le-am observat ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Liceene sexoase din 24 apr 2011 14:37 de LimbaDeBanana
Da?Am eu o idee mai buna, va dau voua un trabant pe care il tin la tara, si puteti sa il conduceti cat vrea muschii vostrii =))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce ne a din 24 apr 2011 12:38 de Ionela23
:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Liceene sexoase din 24 apr 2011 09:35 de Rolando
Daca te mai lauzi mult s-ar puteasa devina DRE interesat de tine:,:,:,.Zi ceva si de masina.Spune ca ai un BMW sau un Mercedes....chiar daca tu nu poti da de permis din cauza varstei nu e o problema....DRE face curand 18 ani...il poate conduce ea!O:)
Re: Re: Re: Emo, illuminati! din 24 apr 2011 09:26 de SkilleT
Vorbe goale scoase de tine cand tu nu stii de fapt nimic:lol:
Nici macar nu stii de ce folosesc semnele alea in divertisment, muzica etc. Si spui ca cica masonii au distrus Japonia datorita tehnologiei H.A.A.R.P
Adica tu nu stii ca sigla nazista ...
Re: Re: Re: despre abordare !! din 24 apr 2011 00:52 de DoILookSexy
Si iti spune cat e ceasul, si ce ii zici ? cum continui ? :`
Pagina 313 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
106 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |