Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: imi bat joc?sau doar mi se par din 8 ian 2010 18:36 de zx
Poate la randul ei prietena lui face acelasi lucru cu cel mai bun prieten al sau iar el nu stie.
sty si tu ca cine se aseamana se aduna.
In ziua de azi prieteni adevarati sunt putini iar pentru cei care sunt trebuie sa faci compromisuri care ...
Re: Re: Re: Re: imi bat joc?sau doar mi se pare mi din 8 ian 2010 18:25 de yony
poate k nu tre sa se gandeasca la ea, dar trebuie sa se gandeasca la prietenul lui cel mai bun si la iubita lui.. care nu cred ca merita asta!!!
Re: Re: Re: imi bat joc?sau doar mi se pare mie? din 8 ian 2010 17:11 de qwerr
Nu trebuie sa te simti vinovat.
Cainele nu miroase in coada pana ce catzelusha nu ridica coada.
Cauta sa-ti urmezi doar interesul tau.Ceilalti nu trebuie sa conteze.
Nu trebuie sa-ti faci mustrari de constiinta pentru o femeie usoara.
Fa-ti ...
Re: Re: Re: Re: AS DORI CATEVA PARERI din 8 ian 2010 15:12 de basturk
the best sfat.ai dreptate, noi ne dam cu parerea, dar atata timp cat nu cunoastem caracterul fetei, nu avem de unde sa stim ce ii place si ce nu
Re: Re: Re: AS DORI CATEVA PARERI din 8 ian 2010 15:10 de McLove
Da, ai dreptate... Dar, pentru ei poate fi mai usor, a zis ca se cunosc de cateva luni, chiar daca in mare parte, au vorbit prin mesaje.
I-am dat niste idei, probabil eu, daca as fi in locul lui, nu le-as folosi. Nu trebuie sa iti faci planuri, ...
Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si nu am inca sperma. Es din 8 ian 2010 15:10 de basturk
nu fi rau.oricum, in ziua de azi 99% din tineri sunt preocupati.....exact de ce nu trebuie
Re: Re: Re: Re: Re: Haide bah din 8 ian 2010 14:57 de McLove
O sa te intreb ceva...
Ce rezolvi cu aceasta timiditate?
Nu poti, ca inainte sa te intalnesti cu o fata, sa stai 5 secunde si sa zici: "Sunt barbat! Vreau sa dovedesc ceva!"
O fata te place si atunci cand spui glume, care nu prea au sens. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Este insarcinata? din 8 ian 2010 13:05 de simosimina
spermatozoidul trăieşte 4-5 zile...uite că am scris şi despre asta la un subiect;)
http://sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=16&mid=155028
Re: Re: Re: Re: Este insarcinata? din 8 ian 2010 12:35 de Manilla
Uite asta chiar nu stiam :lol::lol:. Numai o singura zi pe luna poti ramane insarcinata ? Pe bune?
Eu mai stiam ceva, si anume, ca spermatozoizi mai traiesc ceva timp, deci poti avea un act sexual neprotejat intr-un moment in care dupa calculele ...
Re: Re: Re: Este insarcinata? din 8 ian 2010 12:30 de simosimina
în fine..cum îţi e norocul..eu o cunosc pe o tipă care a omis o singură pastilă anticoncepţională..şi a râmas...şi eu am omis o grămada şi nu am mai păţit nimic...deci...cum îţi e norocul...
Sper că ştii că doar 1 zi pe lună ...
Re: Re: Re: Iubesc si nu ma aude nimeni din 8 ian 2010 11:35 de basturk
mesajul tau ar trebui pus in gazeta forum-ului, este pura definitie a iubirii.manifestarea sentimentelor.
intr-o oarecare masura, mult mai mica, pot spune ca te inteleg.stiu cum te simti atunci cand, chiar daca au trecut niste ani, ai in ...
Re: Singur la 39 de ani... din 7 ian 2010 20:09 de BBU
Eu nu cred ca dvs. nu ati pus niciodata gura pe o fata pana la varsta asta....in primul rand pana acuma categoric ca orice baiat indiferent de cat de slut e sau prost are vointa si pune mana pe o fata,in al doilea rand la varsta dumitale nu se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce zic din 7 ian 2010 16:08 de Ariene
Bye. Sa ne scrii cu monitorul stins.( ca sa incepi sa faci o criza de plans.)
Damn, trebuie sa cumparam servetele.Muuuuuuulte serveztele.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 ian 2010 16:05 de Ariene
Pai oricum nu ti le dadeam. Sunt ale mele. :lol: Nu vreau sa fiu soprana.
Vreau sa-mi invat soprana sa cante la clarinet cum trebuie.
Trebuie sa caut o partitura. Brb :D:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sperma Ing din 7 ian 2010 15:43 de Manilla
Hai ca am deviat rau de la subiect.
Concluzia este ca am inteles argumentele voastre si sunt de acord cu ele. Pe viitor vom incerca sa nu mai dam curs unor astfel de intrebari stupide, desi sigur o sa ma manance palmele.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sperma Inghiti din 7 ian 2010 15:41 de simosimina
Măi eu consider acest site un site serios..şi nu o caterincă! Şi de aceea spun ce spun!
Dacă vreţi caterincă sunt şi alte site-uri speciale pentru aşa ceva!
Aici dacă intră cineva cu o problemă serioasă (nu specimene cum mai vedem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sperma Inghitita Vindeca A din 7 ian 2010 15:30 de Manilla
Ai dreptate, o sa incerc sa ma abtin :D
Re: Re: Re: Re: Re: Sperma Inghitita Vindeca Acnee din 7 ian 2010 15:28 de baby
Nu e nevoie sa va simtiti prost. Nici nu vreau sa credeti ca va critic....eu doar va spun ce vad.
Uneori e urat. Chiar ft urat.
Si i-am zis si lui McLove...pe voi va duce capul numai ca sariti prea repede si dati curs la toate mizeriile care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sperma Inghiti din 7 ian 2010 15:19 de baby
Sunt oameni si oameni.
Poate din 100 ii vei intelege pe 2:).....si nici unul nu te a intelege pe tine...
Nu trebuie sa te superi:p
Re: Re: Re: Re: Re: Sperma Inghitita Vindeca Acnee din 7 ian 2010 15:17 de McLove
In viata mea nu am auzit asa ceva... Inseamna ca ai niste colegi, foarte haiosi. Gluma de copil de 13 ani...
Vremurile se schimba...
Pagina 318 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |