Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu

din 11 ian 2010 23:27 de Viorel

Sincer parerea mea e ca daka te chinui poate poti deflora o fata - bine inteles cu greu si multa munca ;))

Re: Dezvirginarea la fete .......

din 11 ian 2010 22:47 de basturk

te cheama cumva "virgin"?aaa....scuze, am vrut sa spun "virgil"....:D:D:Dvirgin+virgina=cea mai tare combinatie.fratilor, asta e de filmat

Re: Dezvirginarea la fete .......

din 11 ian 2010 22:31 de raul

Re: femeile

din 11 ian 2010 21:24 de McLove

Ok, inteleg... Si, ce doresti? De ce ai deschis topicul asta? :ninja:

Re: femeile

din 11 ian 2010 20:40 de yony

poate k suntem mai imprevizibile uneori insa nici chiar de neintzeles... si barbatzii sunt uneori de neintzeles, deci...nu se poate generaliza :P dar tu de ce nu intzelegi femeile? ai motive anume sau doar asa, in general? :rolleyes:

Nu mai inteleg femeile!

din 11 ian 2010 20:32 de kaya47

nu le mai inteleg.. incep sa cred ca imi voi duce crucea de unul singur toata viata. oricat m`as stradui, tot vine momentul cand o supar. sunt intelegator, calm, atent la nevoile ei chiar daca uneori nu le nimeresc. am trecut prin destule relatii, am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 ian 2010 17:58 de Pasaroi_Cuminte

Sau de la gandit. :cat:

din 11 ian 2010 17:44 de baby

si eu as rade daca mi-ar recita cateva persoane pe care le cunosc:-` in hohote as rade:lol: sunt oameni care trebuie sa se abtina de la cantat,recitat.....chiar si de la vorbit:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excit

din 11 ian 2010 16:13 de basturk

........okeee.....:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un

din 11 ian 2010 16:09 de Pasaroi_Cuminte

Ca sa ma ia la "mestecat" intai trebuie s-o cunosc dinainte, sa stiu ce fel de caracter are, sa fiu pe aceiasi lungima de unda cu ea, sa ma iubeasca si s-o iubesc. Eu nu ma bag la straine care agata pe litoral. Daca vrea mortis sa ma agate, mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un bai

din 11 ian 2010 16:03 de basturk

deci, stai sa inteleg: daca nu ai o relatie, si esti...pe litoral, iar seara vine o tipa care arata binisor, si te ia la mestecat, tu ii dai cu sutul in fund doar pentru ca nu ii cunosti judecata?eu generalizam situatia

din 11 ian 2010 15:59 de Kari

Le-am sters:,Oricum,nu prea obisnuiesc sa pun imagini cu mine pe net:DNu stiu ce m-a apucat acum...:)Pentru data viitoare,o sa ma abtin:rolleyes: PS:Avatarul pot sa il pastrez,sau si ala e "naspa"?Nu de alta,dar acolo unde salvezi avatarul ...

din 11 ian 2010 15:53 de Pasaroi_Cuminte

Neah. Cel putin pt mine, intai trebuie sa urci "Himalaya sentimentelor "deoarece ma gasesti in Varf, la "cucurigu" :D Le tii /le stergi, cum vrei. It's your call. :cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat f

din 11 ian 2010 15:33 de Pasaroi_Cuminte

Sincer ? Inainte sa faca o tipa chestia asta trebuie: primo : S-o cunosc destul de bine secundo: Sa-i stiu judecata si logica tertio: Sa fim pe aceiasi lungime de unda sa ma iubesca si s-o iubesc. Altfel: sa plece de unde a venit sau la ...

Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult??

din 11 ian 2010 14:54 de basturk

recunosc ca nu toti sunt ca mine, dar ma bucura faptul ca in final imi dai oarecum dreptateO:)

Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult???

din 11 ian 2010 14:52 de simosimina

măi acum nu toţi au aceleaşi reacţii ca tine:)) Poate pe unul îl excită la maxim să fie "lins" pe ureche...altul pe gât... În fine..concluzia este că trebuie să se axeze pe zona erogenă a tuturor bărbaţilor...şi anume...Mister ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete.. unde vre

din 11 ian 2010 14:26 de Manilla

Ii multumesc domnului, ca nu am m-am indragostit de o astfel de femeie. Si cum il educi? Inainte de sexul cu pricina, ii desenezi pe tabla ce trebuie sa faca si ce nu? Si daca nu stie, ce faci? Banuiesc ca folosesti un betigas cu care il ...

Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult???

din 11 ian 2010 11:33 de basturk

in primul rand trebuie sa fiti unul, sau 3-4:ok:...daca ma saruta pe gat, imi linge parfumul,daca ma saruta pe piept ii spun un banc(detest asta),daca ma saruta in jurul buricului...ma bufneste rasul.asta e chiar aiurea(pt mine).adica sa o pun pe ...

din 11 ian 2010 01:27 de sgc

cred ca nu l-am vazut niciodata pe moderatorul andrei gheorghe scriind pe forum un post atat de lung. ma bucur ca stiti ce-i acela un copiator. nu va cunosc atat de bine sa deduc, exact, unde sunt glumele tampite pe care ziceti ca le faceti. in ...

din 11 ian 2010 01:12 de basturk

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: pe bune?si ce te face sa crezi ca nu stiu ce este acela un "xerox" sau ca nu mi-am dat seama ca vorbesti despre un aparat?daca mai fac cate o gluma tampita nu inseamna ca sunt chiar asa dus cu pluta ca toti ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 315 din 1098
«   1 ... 312   313   314   315   316   317   318 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare