Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Problema de imagine

din 11 ian 2010 00:17 de metaforic

Usier fara control oftalmologic la noapte, tocmai ai decis. Bun venit printre oi! Ia aminte, daca fecalele descriu traiectorii uneori nu inseamna ca trebuie urmate ci dimpotriva.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Durata actului

din 10 ian 2010 17:29 de basturk

ma repet: electrofantastic(!)...ce treaba are relatarea ta din viata lui tarzan cu "durata actului sexual"?parca asa se numeste topic-ul.un act sexual nu are o durata anume.important este ca ambii parteneri sa atinga orgasmul, ceea ce nu se ...

Re: Prin ce metode iti

din 10 ian 2010 16:59 de alex0cra

legi penisul asa frumos de o franghie/sfoara... legi franghia/sfoara de carligu de la masina. Dupaia rogi pe cineva sa se urce la volan si sa plece. [tu trebuie sa te tii bine de ceva ca sa nu te traga si pe tine] din cate stiu eu nu exista metode ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Durata actului sex

din 10 ian 2010 16:12 de piball

si e total aiurea,adica "nu trebuie sa ejcaulezi repede,trebuie sa te tina pana'ti explodeaza ouale,asa e bine".da asa e bine ca si eu cand se aude in tot blocul tipetele prietenei mele innebunesc,va dati seama ca am urechile infundate dupa.sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: hpv 16,53+rana pe col+ciclu lu

din 10 ian 2010 16:12 de simosimina

Da...se fac şi pentru bărbaţi. Să ştii că sunt două vaccinuri care sunt aprobate...şi care chiar sunt eficiente Silgard şi Gardasil. Cel mai bine este făcut înainte să îţi începi viaţa sexuală...dar se face şi de către ...

Re: Re: Ejaculare....in anus, sanse sarcina?

din 10 ian 2010 14:11 de McLove

:mellow: Si, ai tu impresia ca daca e penetrata mai adanc, sperma nu mai iese? :rolleyes:

Re: hpv 16,53+rana pe col+ciclu luung+cervugid

din 10 ian 2010 13:10 de simosimina

păi ..tu eşti infectată cu virusul HPV! Cred că ştii deja că există 15 tipuri de infecţie cu HPV..printre care şi 15 şi 35.. Cele mai periculoase sun 16 şi 18...pentru că sunt tulpini cancerigene... TU ai făcut Papanicolaul? ...

Re: hpv 16,53+rana pe col+ciclu luung+cervugid

din 10 ian 2010 12:57 de basturk

din cate inteleg tu ai o problema mai deosebita, care necesita atentia unui doctor de specialitat.fara nici o jena si gand ca stresezi, mergi inapoi la medicul care ti-a prescris tratamentul, cu scuzele de rigoare, si roaga-l sa iti explice mai ...

Hpv 16,53+rana pe col+ciclu luung+cervugid

din 10 ian 2010 12:41 de ajutor

de curand am fost descoperit ca am o leziune pe col...la suprafata+infectie cu hpv 16 si53.mi-a fost prescris tratament cu cervugid 3 cutii :fiecare cutie are 12 ovule..deci 12 zile apoi pauza 7 cat vine menstruatia+inca 12 ovule+menstruatie+ 12 ...

Re: Fete 13-18 ani :))

din 10 ian 2010 12:25 de basturk

eu cred ca tu ai vrut sa te bagi in seama si ne avand nici un subiect comun cu acest forum, ai dat si tu cu nuca-n perete.asa'i?

Re: Re: Ejaculare....in anus, sanse sarcina?

din 10 ian 2010 12:22 de basturk

vrei sa o jupoaie? eu zic ca ar fi mai bun un dop de pluta:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Durata actului sexual!

din 10 ian 2010 12:20 de basturk

electrofantastic(!)asa, si?:wacko:

Re: Banc Show!

din 10 ian 2010 12:08 de redshark8

=)):)) LOL:lol::ok::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Durata actului sexual!

din 10 ian 2010 12:02 de piball

oameni buni sa va spun o teorie de'a mea.suntem mamifere,da?trebuie sa ne reproducem,este normal ca barbatul sa'si dea drumu asa devreme,de aceea avem(unii) si lichidul acela produs de glandele lui Cowper..numiti'l cum vreti,picatura placerii,lichid ...

din 10 ian 2010 11:44 de mandarina

materialista fata:ermm: revenind la problema ta..du-te la mall si alege de acolo bluze-pantaloni...ce iti mai trece tie in cap si probeaza si iti alegi tu..daca nu ai incredere la combinatiile de imbracaminte pe care le faci cere ajutorul unui ...

Re: Ejaculare....in anus, sanse sarcina?

din 10 ian 2010 10:43 de marconn

pt protejare partenerul trebuie sa penetreze fata adanc in fundulet..si sperma nu va mai iesi..eventual se poate pune un scoci pe vagin:p

din 10 ian 2010 03:42 de randoom

Nu ma refeream la fizicul meu ...muschi si alea...ci mai mult la look-ul meu ,nu stiu ce stil sa abordez si chestii de genu asta si m-am saturat sa merg cu prietenii sa vad ca nu se uita niciuna la mine,numa la prietenii din juru meu :lol:

Re: Problema de imagine

din 10 ian 2010 03:36 de Terry

Mai sa stii ca nu e asa. Daca atunci cand ma uit la un barbat si arata in gen schwarzenegger si ma inteleg bine la pat cu el pai restul nu mai conteaza. Daca nu arata ca Arnold atunci incerc sa-i gasesc celalalte calitati: casa+ masina+ ...

Re: Salut tuturor

din 9 ian 2010 23:56 de sgc

salut. m-a impresionat motto-ul tau. daca-n loc de fata scriai baiat, in cuprinsul motto-ului, era cea mai elocventa auto-prezentare pe care mi-as fi facut-o

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fet

din 9 ian 2010 23:16 de baby

pai e mai rapid sa termini pe ea:lol: doar nu vrei sa fugi la baie:lol: daca incerci treaba cu "sexul in cap" sa ma anunti:lol::lol:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 316 din 1098
«   1 ... 313   314   315   316   317   318   319 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare