Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete.. din 9 ian 2010 23:14 de McLove
"ete na", adolescentii din ziua de azi!
Maine, poimaine aflu ca trebuie sa fac sex in cap.
Si, daca imi dau drumul pe fata, simt vreo placere? :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sutienul din 9 ian 2010 22:49 de McLove
Nu sunt de acord...
Gandeste-te ca unele fete, au sanii mici, si se simt naspa. E aiurea sa vezi o fata, intr-o bluza, si sa nu se vada nimic.
Daca ai, nu e nevoie sa te legi de alte fete, care nu au... Trebuie sa compenseze si ele prin acest ...
Re: Re: Re: sutienul din 9 ian 2010 22:22 de McLove
aaa :lol::lol::lol:
O rog sa ma scuze, eu am inteles altceva. :unsure:
Pai, eu nu am nimic impotriva sutienului, chiar imi face o mare placere.
Re: Re: sutienul din 9 ian 2010 22:20 de baby
fata nu intreba de ce nu purtati voi sutien:lol:
ea crede ca nu suportati sa vedeti sutienul la fete:lol:
ca deh...mai trebuie dat si ala jos cand se incinge atmosfera si se pierde timp:lol:
Re: Cum sa il cuceresc...? din 9 ian 2010 21:54 de annelisse
sincer draga mea...si eu sunt minora am 14 ani dar toata lumea imi spune ca eu gandesc ca o persoana matura...la varsta mea stiu ce inseammna baietii si ce vor de la o fata...asa k ai grija...ar fi cazul sa nul mai bagi si u in seama o perioada sa ...
Re: Dragoste ca in povesti... din 9 ian 2010 21:53 de randoom
Bravo tie,insa...sa te pregatesti pentru ce o sa urmeze...ca o sa fie al naibi de dureros. Asa eram si eu acum putin timp,ca vai ca nush ce:| relatie de 2ani jumate... a aparut plictiseala intre noi,dupa care ne-am certat...si s-a dat de gol ca ...
Re: Ce prezervativ e bun pentru a dezvirgina o fat din 9 ian 2010 21:36 de eu
nu va tipa nimeni indiferent de przervativ
Salut tuturor din 9 ian 2010 21:12 de randoom
Salut tuturor,am revenit pe forum...multi nu ma cunosc sau nu ma mai tin minte,dar am mai fost un user activ pe acest forum :D,bafta si sanatate la toti. (sper ca am postat unde trebuie,daca nu, ma scuzati):rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce cul din 9 ian 2010 19:04 de Incepator
Niciodata !
Dar trebuie sa fii realist !:,
Re: Re: Re: imi bat joc?sau doar mi se pare mie? din 9 ian 2010 18:50 de sgc
se spune, da-i omului ce-i trebuie, atunci cand are nevoie, nu atunci cand foarte plictisit iti amintesti ca poate mai exista. iar daca tot esti tu ala care oferi relatii de durata, asa cum iti faci timp pt. tine(ma uitam la articolul de fond de pe ...
Re: imi bat joc?sau doar mi se pare mie? din 9 ian 2010 16:37 de Bozgoru
that is life.. asa a fost s afie .. ai ales scum ai crezut tu ca e mai bine.. tu ai facut alegerea.. asta e tot ce conteaza.. nu trebuie sa-ti faci viata gandindu-te mereu ca ranesti pe altii.. traieste-ti viata asa cum vrei si cum iti alegi..
Re: Dragoste ca in povesti... din 9 ian 2010 16:34 de Bozgoru
asa e:flowers::flowers::flowers::flowers::heart:
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 9 ian 2010 14:57 de baby
http://www.youtube.com/watch?v=ukRlpdkQVtY
In afara de faptul ca mi-e rau [dar trece] :lol: trebuie sa recunosc ca a inceput un capitol foarte interesant din viata mea:rolleyes:
Cu facultatea e ok, sanatatea ma cam ocoleste:ermm:, la munca e ...
Re: Sarcina ? din 9 ian 2010 11:01 de basturk
prezervativul nu s-a rupt, deci sanse minime.spui ca trebuie sa ii vina ciclul peste 20 zile.asta inseamna ca i-a trecut de 4-5 zile maxim.se spune ca dupa menstruatie, in decurs de 3-4 zile nu trebuie sa iti faci griji.la tine, daca ar fi a 5-a, ...
Sarcina ? din 9 ian 2010 10:54 de H3llR1s3r
Am avut contact sexual cu prietena mea in urma cu 3 zile. Prezervativul nu s-a rupt, singura posibilitate (de care nu sunt sigur!) este sa fi curs pe la baza. In urmatoarele zile prietena a fost foarte stresata si mi-a spus ca a avut secretii ...
Re: Igiena orala adecvata pentru un sarut ! din 9 ian 2010 09:28 de basturk
1.guma / bomboane mentolate
2.pasta de dinti sensodyne
3.verificat eventuale carii sau alte probleme dentare
4.hexoral spray (distruge microbii din gura si nu e scump)
5.alimentatie cat mai naturala, fara grasimi animale.evita ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ne din 8 ian 2010 20:46 de Anyx
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haide bah din 8 ian 2010 20:42 de AaLlEeXx
Bine punctat...
Si plus ca daca te balbai, ai sanse sa ramai balbait( sa te lase)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nesigu din 8 ian 2010 20:38 de McLove
Te-ai gandit, o secunda, daca relatia e ... "de fatada"?
Tu ai suferit din dragoste, te-ai despartit de prietenul tau, el a profitat de asta.
Dupa atata timp, el incearca si acum sa profite de tine.
Esti foarte mica, stiu ca nu faci diferenta, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: imi bat joc?sau doar mi se din 8 ian 2010 19:35 de yony
poate ca da.. poate k nu..
nu ai cum sa stii dak prietena lui face la fel sau nu :P
Pagina 317 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |