Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Greutate mica!

din 16 apr 2011 03:20 de Bozgoru

probabil ca ai auzit de la un retard.,. sau ela un gras care nu recunoaste ca e onanist.. ia gandeste-te tu asa... toti grasii aia urati... cum stau ei toata ziua masturbandu-se de ciuda... si cu ura asa .. ia zi dupa 6-7 luni de practica.. ar mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fetele sunt atrase de inaltime

din 16 apr 2011 03:16 de Bozgoru

vorbesti tampenii ca n-ai pic de cultura generala.. cum secolele trec.. omul creste.. la fel si copiii.. in mod normal un baiat trebuie sa-si depaseasca tatal la inaltime.. nu e exceptie ce spui tu ca ar trebui sa fie cat tasu.. mai ...

Re: Re: Re: Cadoul potrivit la aniversarea a 4 ani

din 16 apr 2011 02:42 de dorinda

Daca tot ii plac mai mult banii, zi-i sa puna si el diferenta pentru Iphone si o sa-i dai cand merge sa si-l cumpere. Asta daca vrei sa fii sigura ca nu-i da pe altceva si asa o sa aiba si el cadoul mult dorit.

Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 16 apr 2011 02:39 de Rubiks

Faptul ca nu scriu gramatical prea bine are si el povestea lui..Cat despre fete..stiu sa ma exprim in fata lor..nu trebuie sa pun "liniutele(-)" si cand vorbesc ...asta ma ajuta foarte mult:rolleyes::rolleyes: Cat despre documentare...astazi a ...

Re: Re: Re: Cadoul potrivit la aniversarea a 4 ani

din 16 apr 2011 02:38 de ExoticDream

Mda.... si cu banii aia ce face? Daca de iPhone nu-i ajung si alte "chestii utile" stii ca nu-si doreste, pe ce-i cheltuieste?!? Ce oameni, dom'ne.... :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 16 apr 2011 02:30 de ExoticDream

Esti tanar, ai timp sa aprofundezi! Am inteles ca sexul te preocupa in foarte mare masura si te documentezi in privinta lui (lucru laudabil), insa nu lasa asta sa-ti manance tot timpul, gandeste-te cat de caraghios vei arata in fata unei fete ...

Re: Re: Re: Re: Fetele sunt atrase de inaltime?

din 16 apr 2011 02:27 de Rubiks

Eu am facut mai mult brate gratie innotului:,

Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 16 apr 2011 02:25 de Rubiks

:)) Daca este o materie cu care nu ma inteleg aceea este " Limba si Literatura Romana " Imi cer scuze pentru ignoranta mea:-`

Re: Re: Re: Fetele sunt atrase de inaltime?

din 16 apr 2011 02:24 de ExoticDream

In 7 ani de inot am avut ocazia sa observ cum s-au dezvoltat colegii mei de echipa: atat fetele, cat si baietii au capatat umeri relativ lati, in rest a fost o combinatie intre mostenirea genetica si sport, unii baieti s-au inaltat mult, altii la ...

Re: Re: :)

din 16 apr 2011 02:21 de Rubiks

Bineinteles cu un prezervativ care respecta criteriile de folosire cum ar fi aerul din punguta lui,folosirea pe partea corecta si verificarea lui completa inainte de al pune pe penis... Multumes :heart:

Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 16 apr 2011 02:09 de ExoticDream

Niste carti citite ar fi utile cu siguranta.... if you know what I mean! :D:D:D

Re: :)

din 16 apr 2011 02:05 de ExoticDream

Da (asta este rolul prezervativului, sa nu lase sperma sa patrunda in vagin). Daca prezervativul este OK, nu. :cat::cat::cat:

Re: Singura si insarcinata

din 15 apr 2011 20:49 de Rubiks

Wow:huh: Mult noroc in viata...Copilul acela este deja FOARTE NOROCOS%%-

Re: Neil Strauss Tatal Seductiei

din 15 apr 2011 20:43 de Rubiks

Eu sunt de parere ca tatal seductiei este "maestrul" Giacomo Casanova..nu exista femeie care sa il refuze iar ..Probabil multi dintre voi a-ti vazut filmul "Casanova" ..explica intr-un rezumat personalitatea lui... Daca ia-ti citit cartile ...

Re: Greutate mica!

din 15 apr 2011 20:36 de Rubiks

Buna..:D..dute la o sala..apucate de ceva sport fa ceva..sa fie de cateva ori pe saptamana si e perfect.. Facand sport arzi calorii si iti vine pofta de mancare dupa cateva ore ( 1-2 ) de exercitii fizice sau alergare.. Daca te ...

Re: :)

din 15 apr 2011 20:30 de Rubiks

Este careva in stare sa raspunda ?! :-`

Re: Re: Copiii astia...

din 15 apr 2011 20:14 de Rubiks

cit. TEO " Sa se interzica anturajul,cum te prinde ca te anturezi sa te bage in inchisoare " Cat despre copii..13,14 ani...insarcinata..erectie...SEX... E ceva normal..am 15 ani..am crescut cu niste parinti grozavi care mi-au oferit ...

Re: Re: Re: Re: Greutate mica!

din 15 apr 2011 20:13 de ThT

degeaba si la nutritionist,se va pune doar pe burta fara sport...

Re: :))

din 15 apr 2011 20:12 de dorinda

Sa-ti faci probleme daca il ai de 5 cm...

:))

din 15 apr 2011 19:20 de Rubiks

Ca tot veni vorba de penis-uri..din ce am citit si eu sa ma documentez media de penis in erectie este de 15,11 cm ...si asta este la adulti din cate am inteles... Daca eu in erectie il am de aproape 15cm la 15 ani ..este o problema sau e de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 332 din 3731
«   1 ... 329   330   331   332   333   334   335 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare