Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Va rog sa ma ajutati din 21 dec 2009 09:48 de Incepator
Am aceleasi hobby-uri / pasiuni ca tine :)) . Clar . Acum imi stiu viitorul .:lol:
===========
On : tre sa vezi unde e problema, sa o rezolvi ( problema fiind undeva la tine ) si gata .%%-
Singur la 39 de ani... din 21 dec 2009 09:36 de Mause2k
Salutare oameni buni,
Sunt nou pe acest forum. Nu stiu daca am postat unde trebuie (daca nu rog administratorii sa mute postul unde trebuie). De ce am postat pe forum ? Deoarece am o problema :
Am 39 de ani si nu s-a "lipit" nici o fata de ...
Re: Re: Nu mai exista relatie stabila in ziua de a din 21 dec 2009 06:29 de xhedrox
@sgc ma jur pe ce am mai sfant... exact asa este... am incercat in mii si mii de feluri sa ma pun in locul ei... sa incerc sa inteleg ce si cum... daca era pe interes sau daca era pur si simplu vreo proasta sau daca ar fi stat din pura plictiseala ...
Re: 19 ani si tot singur din 21 dec 2009 01:50 de Bozgoru
nu neaparat ca ele vor manele si discoteca de la tine.. ci mai mult vor sa iesi.. sa stie ca esti un tip care iese mult in oras.. gen pub bar etc... ca altfel pari plictisitor in ochii lor.. poti sa si minti la inceput ... ca esti manelist.. clubber ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2009 00:58 de sgc
mai, daca este asa cum scrii tu aici, chiar, este de neinteles tipa. pacat. mi-ar fi placut sa fi fost eu persoana careia sa-i fi fost adresate cele ce scrii tu aici.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 dec 2009 00:29 de xhedrox
spre surprinderea mea in seara aceasta am primit telefon de la ea... spunandu'mi ca vrea sa discutam... deci motivul pe care ea l'a gasit a fost ca era prea perfect si ca lipsea ceva... nu a putut sa imi zica ce asa ca apoi a schimbat iar motivul a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mi-as dori sa- din 20 dec 2009 23:14 de McLove
Ii zici ca vrei sa ii faci o surpriza, trebuie sa gasesti o solutie.
Dar, daca refuza, e un las! :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 dec 2009 21:00 de Incepator
Femeile sunt fiinte care nu trebuie intelese, ci iubite .:,:,:,:,:,:,:,
Re: Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informat din 20 dec 2009 20:14 de un baiat
te pot invata eu, practicand aman2. lasa-mi id tau !
Re: Re: ce cautati la un baiat? doar pentru fete!! din 20 dec 2009 15:10 de victor00adi
Baby misto ai scris tu aici, dar de ce am senzatia ca ai descris barbatul perfect(adica femeia):ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 dec 2009 10:06 de xhedrox
ma refer ca trebuie sa dau si eu de la mine... sa las... pentru a primi la randul meu ceva inapoi... in unele cazuri lasi mai putin... in altele trebuie sa lasi mai mult
eu din cate stiu... 2 persoane cu cat sunt mai diferite cu atat sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 dec 2009 09:22 de Pasaroi_Cuminte
Adica ? Dezvolta.
Nu. Greseala pe care o faci este ca iti cauti femeie intr-un anturaj ce are conceptii despre viata diferite fata de tine.
Cauta o femeie care sa-ti semene.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 dec 2009 09:05 de xhedrox
@McLove indiferenta deja este... nu am mai vorbit de cateva zile... inainte am stat o luna fara sa vorbim... nu cred ca afecteaza cu nimik
dupa parerea mea orice persoana are un pret trebuie doar licitata bine... iar eu doar incerc sa aflu care ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mastur din 20 dec 2009 02:24 de simosimina
Eşti la pubertate..stai liniştit nu o să îţi crească sânii!!! :))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare din 20 dec 2009 02:22 de Acces
da asa e. din pacate trebuie sa invatam singuri.
mai am o problema pe care nu vi-am spus-o.Acum cand am intrat in varsta de adolescent de aproape un an am observat ca sfarcurile mele sunt diferite prin faptul ca sunt mai umflate.Acum problema e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare din 20 dec 2009 00:23 de McLove
Intrebarea e... ştie?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare din 20 dec 2009 00:22 de simosimina
măi acum dacă vrea băiatul sex...
Cred că ar trebui să fie conştient că trebuie să folosească prezervativul..asta pentru a scăpa de eventuale "belele";)
Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare din 20 dec 2009 00:18 de McLove
Mai bine ramane la stadiul asta, decat sa dea peste alte belele. :lol:
Re: Re: Re: Re: Masturbare din 20 dec 2009 00:17 de simosimina
O avea el 15 ani, dar asta trebuie să facă dacă vrea să renunţe la masturbare...
Re: am inteles din 19 dec 2009 23:24 de McLove
Asa, sa trecem peste acest moment...
In primul rand, ti-as spune ca esti prea mica, dar pana la urma e decizia ta.
De fiecare data, folositi prezervativ! Ai zis ca si pentru el e tot prima data, sa nu il iei tare, o sa tina sub un minut. ...
Pagina 333 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |