Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 dec 2009 20:31 de sgc

trebuie ca glumesti, in ceea ce ma priveste, numai gandind ca mi-as creea probleme imaginare, in conditiile in care, eu evit cat pot sa ma plang si de probleme reale.

Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 19 dec 2009 19:56 de cristi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema ciu

din 19 dec 2009 17:42 de sgc

nu suport sa mint pe nimeni, cand vorbesc despre mine si sentimentele mele. nici macar pt. a face vreo persoana sa se simta bine sau mai bine, sau foarte bine. ti-am raspuns cat se poate de serios, cat mai direct cu putinta, exact cum o fac de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema ciudata

din 19 dec 2009 17:10 de xhedrox

ca ma grabesc sau nu... stiu foarte bine ce vreau... pe cineva cu care sa pot sta tot restul vietii si in care sa pot avea incredere... care imi va fi alaturi la bine si la rau... dak ar face chestia asta si eu i-as face la fel... i-am dovedit eu ...

Re: Re: Re: Re: o problema ciudata

din 19 dec 2009 16:53 de McLove

Era un fel de a spune, nici eu nu as putea da intr-o fata. Dar, trebuie sa faci ceva in legatura cu ea... De ce nu ii furi cartile si sa le joci tu? Sa faci exact cum face ea..

Re: Re: Re: Re: Prea mica de inaltime!!!

din 19 dec 2009 16:23 de sweety16

Intr-adevar la 17 ani 1.46 e mult prea putin...oricum poarta tocuri inalte sa arati macar de 1.55 si oricum nu mai plange! Nu le arata ca te deranjeaza comentariile lor!E cea mai mai mare greseala pe care o poti face... trebuie sa fii mereu ...

Re: Re: Re: Prea mica de inaltime!!!

din 19 dec 2009 16:02 de roxanitza

nu tre sa fc crize pt k u mai ai timp sa cresti si dak vrei poti merge la un endocrinolog sigur t poate ajuta dar trebuie sa mergi acum cat esti in crestere caci apoi poate fi prea tarziu cum a fost si in cazul meu. si trebuie sa practici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube

din 19 dec 2009 15:28 de sweety16

Aha...deci din cate am inteles nu conteaza daca un baiat iti vorbeste urat, trebuie sa te si culci cu el daca e trecut prin "veata"...as putea sa jur ca ai 13 ani...cel putin gandirea corespune varstei mentionate de mine... PS: De ce atatia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 dec 2009 15:18 de sweety16

Cu prima parte sunt de acord...fetele intr-adevar fac rost de sex mult mai usor decat baietii... Acuma nu stiu cate fete vrajesc baietii doar pentru o partida de sex...trebuie sa fie prea urata sau prea c***a...

Re: Re: Re: Relatie de 7 ani?

din 19 dec 2009 10:43 de basturk

pandora, fi tare si lupta! am incredere in tine, stiu ca poti si ca vei reusi.viata e frumoasa si merita traita, dar nu cu ganduri negre si amaraciune.in viata ne lovim de multe probleme, dar trebuie sa trecem peste.si daca nu mai este fostul, va ...

Re: Re: Relatie de 7 ani?

din 19 dec 2009 10:39 de basturk

in oricecez......:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema ciudata

din 19 dec 2009 10:24 de basturk

sa sti.face asa cu tine doar pentru ca i-ai permis.probabil a observat ca ai o slabiciune pentru ea, si acum te tine pe post de yoyo.cred ca ar fi bine sa nu ii mai dai satisfactie sa o cauti.iti dai tu seama ce mandra e ea ca e cautat de "un ...

Re: Re: Re: Cum sa ma impac cu ea?

din 19 dec 2009 09:22 de SORIN28

Daca ii scriai doar: "Este ora 9:46,mam trez d o ora dupa inca un vis cu tine,te tineam strans in brate si plangeam aman2,in vis mai iertat si miai spus k ma iubesti.Te iubesc,si mereu o voi face." ....probabil ca era mai bine(parerea mea). De ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o problema ciudata

din 19 dec 2009 08:28 de Pasaroi_Cuminte

In momentul asta trebuia sa-i spui clar, ferm, pe un ton imperativ si direct in fata ca vrei o femeie serioasa iar este prea departe pentru a ajunge la asa ceva. Pe undeva ai si tu o vina. Ai lasat situatia sa atarne in modul asta. Fii ...

Re: Re: Re: Re: o problema ciudata

din 19 dec 2009 03:19 de ExoticDream

Caracter slab, neseriozitate, incompatibilitate, teama de singuratate, prostie.... Probabil nu stia nici ea ce voia, nu erai nici ceea ce ar fi vrut (altfel ar fi ajuns si ea sa tina la tine si s-ar fi comportat frumos), intre voi nu a ...

Re: Re: Cum sa ma impac cu ea?

din 19 dec 2009 02:41 de gonnadie4her

da sunt sigur ptr k mam schimbat. aa si ..retardul ala care se da drept fata si face pe iubita mea...marsh fo !!!! in rasa... aa si.. iam trim mesajut asta ieri o parere cv ? Este ora 9:46,mam trez d o ora dupa inca un vis cu tine,te tineam ...

Re: Anticonceptionale daca nu fac sex?

din 19 dec 2009 02:30 de ExoticDream

Ceea ce ai luat dupa rupereea prezervativului se numeste contraceptiv de urgenta. Daca ai fi citit prospectul, ai fi inteles ca nu ai voie sa "consumi" asa ceva decat in cazuri "disperate" si asta ff rar intrucat acele pastile sunt adevarate ...

Re: Re: Re: Va rog ajutati-ma si pe mine !!

din 19 dec 2009 00:47 de simosimina

...pai aia este pilula de a 2a zi..nu anticonceptional! Exprima-te si tu corect sa intelegem si noi:ok:

Re: Re: Re: Va rog ajutati-ma si pe mine !!

din 18 dec 2009 20:59 de yony

poi dak nu mai faci sex la ce sa iei anticoneptzionale?? nu cred ca mai are rost sa continui sa iei :)

Re: Re: Va rog ajutati-ma si pe mine !!

din 18 dec 2009 20:41 de Kitza

DA. prima data protejata si a 2 oara sa rupt prezervativul si a trebuie sa iau pastila de a 2 zi ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 334 din 1098
«   1 ... 331   332   333   334   335   336   337 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare