Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Prea devreme??? din 16 dec 2009 14:08 de Kari
Merci beaucoup!:flowers:
Re: Prea devreme??? din 16 dec 2009 14:03 de McLove
Trecem in extrema cealalta. Unele fete incep mult prea devreme, altele incep prea tarziu.
Esti inca mica, dar incearca sa nu te gandesti mereu la asta, deoarece in timp o sa iti fie frica. Ai grija, nu trebuie sa te joci cu asta... Asta inseamna ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baie din 16 dec 2009 13:58 de simosimina
wtf?:wacko:
tu crezi că o femeie oferă "cărniţă roz" aşa ..hop ţop pe stradă îşi alege unul şi îi zice "bună frumuşelule..nu vrei nişte p...a?"
Doamne fereşte!
Adică dacă o femeie se culcă cu "n" bărbaţi nu este curvă, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baie din 16 dec 2009 13:46 de McLove
:huh:
What the f*ck? :mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baie din 16 dec 2009 13:43 de Kari
"manifere"???Bravo bravo!Keep going!:devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baieti a din 16 dec 2009 13:39 de shell
Nas zice ca fetele sunt curve...
asa cum le plac baietilor sa faca sex, si fetelor le plac sexul dupa ce ating un orgasm ...
nu toti baietii stiu sa futa, sa aiba grija ca fata sa se simta bine...nu toti stiu de un preludiu...
asta le fac ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ma impac cu ea? din 16 dec 2009 12:59 de yony
sgc dc faci mishto??
si apropo de subiect, eu cred ca, chiar ai exagerat cu gelozia, pt k fiecare trebuie sa aiba libertatea proprie k doar traim intr-o tara libera :) si tu i-ai dat si dovada k nu ai deloc incredere in ea si asta e grav pt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miros din 16 dec 2009 11:21 de :P
am citit si eu raspunsurile voastre de mai sus. Am o relatie de 3 ani,relatia noastra sexuala este super. Da aveti dreptate, fiecare femeie trece prin asa ceva in viata. Este vorba de o infectie care din pacate asa de manifesta...acum ...
Re: Re: : cum sa dezvirginezi o fata din 16 dec 2009 01:24 de madalina
intai de toate ca sa dezvirginezii o fata trebuie ca fata sa fii exitata la maxim si sa nu o faca din obligatie si din dragoste si placere ca daca e din obligatie o va dureaaaaa daca e din dragoste cu atat ii este mai usor ca simnte barbatul iubit ...
Re: Relatie de 7 ani? din 16 dec 2009 00:24 de vldavid
Inteleg, in oricecaz 2 luni e un termen destul de putin ca sa uiti de o relatie de 7 ani. In oricecaz daca ma gandesc bine inseamnca ca tu trebuie sa ai in jur de 22 de ani. In oricecaz imi impot inchipui ca it este greu...ca totul iti aduce aminte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ea nu prea mai vrea sa din 16 dec 2009 00:04 de dsmadu
baby - cum i.am spus si lui mariof3...o banuiesc ca ar avea pe altcineva dar nu am motive destul de intemeiate sa cred asta...am un prieten care e detectiv particular si a fost urmarita anumite perioade...dar nimic...singurul stres al ei e ...
Re: Re: Re: Re: cum sa ma impac cu ea? din 15 dec 2009 22:06 de sgc
gata. m-a convins ca s-a schimbat in bine, ca-i ok. m-am impacat cu el. multumit publicul?!? si daca nu sunteti multumiti, precum sweety16, cutarescu, etc., asta este.:rolleyes:
Re: Re: Re: cum sa ma impac cu ea? din 15 dec 2009 17:07 de McLove
Atunci, trebuie sa o convingi ca te-ai schimbat. Relatia sta la ea in palma.
Re: Re: Re: raceala la ovare sau sarcina? din 15 dec 2009 15:24 de simosimina
Eu nu cred că la cabinetul particular nu te primeşte....
Oricum eu nu m-aş duce niciodată la ginecolog cu trimitere!!!
Cel mai bine este să te duci la un doctor care are cabinetul său particular;)
Să te trateze cum trebuie!
Re: Cum iti dai seama daca mai este virgina? din 15 dec 2009 14:38 de da.
Re: Re: Re: Re: Ea nu prea mai vrea sa din 15 dec 2009 11:09 de baby
Stii si lipsa asta de comunicare a lor duce la probleme....pana si in pat.
Nu inteleg de ce nu ii spune?
Stiu ca e greu,am trecut si eu prin asa ceva dar daca vrei ca relatia sa mai aiba viitor trebuie sa COMUNICI.
Corect fata de tine ar ...
Femeile inteligente sabotează romantismul din 15 dec 2009 01:54 de ExoticDream
Mi-a recomandat cineva un articol de pe net, mi s-a parut interesant, asa ca vi-l supun dezbaterii.
"S-a demonstrat că femeile inteligente nasc tot mai puţini copii, iar acum, se pare că ele îşi sabotează în mod inconştient viaţa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hmmm din 15 dec 2009 00:50 de sweety16
Bai nu te ambala atat...decat inmtrebam sorry daca intrebarile mele te-au deranjat.Si nu nu am patit asa ceva dar mai mereu se intampla asa...ca de asa sunt baietii.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: hmmm din 15 dec 2009 00:18 de spirea1st
Are 16 jum chiar.E adev o rel nu se bazeaza pe sex daca vrei sa dai la l**a toata viata.DA sunt virgin vre-o problema???Nu am inselat-o.Si acum ce vrei sa fac daca asa a fost sa fie sa ii placa de mine si mie de ea. Si nu-s genul care daca a dat si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : ESTE FIRES din 14 dec 2009 23:15 de McLove
Interesant...
M-am hotarat, ma duc la mananstire. :~*
Pagina 336 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |