Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Va rog ajutati-ma si pe mine !! din 18 dec 2009 20:09 de simosimina
cum adica ai luat o singura data anticonceptionale?
:wacko:
Re: Va rog ajutati-ma si pe mine !! din 18 dec 2009 19:55 de baby
cum adica o singura data??
o luna? o zi?
te referi la anticonceptionalele de urgenta?
Anticonceptionale daca nu fac sex? din 18 dec 2009 19:23 de Kitza
Am inceput viata sexula de vro 6 luni....o singura data am luat anticonceptionale...DAca n-am mai intretinut relatii sexuale trebuie sa mai iau anticonceptionale???? Stiu unele chesti dar vreau sa ma asigur de la voi, cam vazut ca aveti ceva ...
Re: Re: Re: Re: Ce se intampla?? din 18 dec 2009 13:53 de Bogdan
ms mult dar akum stiu cetrebuie sa fac trebuie sa beau ceai mult si sa imi iau ampicilina 3 pe zi si una Biseptim eu dastea iau ar trebui sa imi revin pt ka fratele tatalui meu a avut si el.Sunt pietre sau piatra la rinichi si trebuie sa beau ceai ...
Re: El are penis mare, cum sa facem sex? din 18 dec 2009 13:35 de doctor_love
Stii care e problema ta?Voi femeile aveti un himen foarte elastic si de aceea eu cred ca nu te-a dezvirginat.E nevoie de mai multe penetrari.De exemplu incercati sa faceti din nou dragoste sa tineti preludiul mai lung si apoi roagal sa incerce cu ...
Re: Cum sa scap mai repede de menstruatie? din 18 dec 2009 13:16 de Kari
Daca nu poti astepta nici atat ia-te de manuta cu userul "eu", cel care a postat "sunt pe uscat de 3 saptamani" si mergeti la plimbare... :devil:
Re: Dragoste ca in povesti... din 18 dec 2009 13:03 de Kari
So what's your point???(?)
Re: Femeile inteligente sabotează romantismul din 18 dec 2009 01:35 de Black Light
Hmmm interesant dar dupa mine aceste afirmatii sunt niste tam tamuri facute de niste copii care mor de plictiseala.
De ce?
Pai deoarece o relatie nu se rezuma la material fizic,abilitati (oooooo) sau alte chestii de genu ci pe ...in nici un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 dec 2009 16:47 de onutza_onutza
buna.mi am luat test de sarcina,din farmecie,unul din cele mai scumpe,si din fericire a iesit negativ:D iupii am scapat...dar trebuie sa ma duc la ginecolog :wacko:
Ma bucur ca nu este nici o problema;)
Re: 19 ani si tot singur din 17 dec 2009 11:26 de yony
exact... cum zicea si kari, nu toate fetele sunt cum ziceai tu mai sus, cum nici baietzii la randul lor nu sunt la fel totzi...
nu trebuie sa te descurajezi, poate k inca nu ai cunoscut pe nimeni care sa fie cam dupa asteptarile tale dar, o sa ...
Re: 19 ani si tot singur din 17 dec 2009 11:16 de Kari
\
Scuze dar te contrazic.Suntem o multime care nu ascultam manele si nici nu ne petrecem tot timpul in cluburi sau la mall.Depinde si de cercul tau de prieteni,anturaj. Si stai linistit ca mai ai timp si de acum de prietene, parerea mea.:ok:
19 ani si tot singur din 17 dec 2009 10:47 de MarianX
Salut.
Scuze daca n-am postat unde trebuie, sunt cam la fel unele categorii ale forumului.
Vad pe aici multe probleme unele foarte ciudate, cred ca si eu la foarte ciudate ma incadrez:blink:.
Am 19 ani si ma numesc Marian Chirita si de la varsta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu penisul din 17 dec 2009 09:11 de SORIN28
Care-i legatura intre virginitate si faptul ca nu poate sa-si decaloteze penisul erect?:blink:
Re: Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange din 16 dec 2009 23:46 de ExoticDream
Fara suparare, dar cum de stii tu mai bine decat fata care a trecut prin experienta respectiva?!? Gandeste-te cum ar fi ca o persoana de sex feminin te-ar contrazice privind, de exemplu, felul in care se decaloteaza penisul, cum e cu ata aia sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu penisul din 16 dec 2009 20:13 de McLove
Pentru ce iti trebuie operatie?
Esti virgin, e normal sa fie asa. :mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ma impac cu ea? din 16 dec 2009 19:41 de sgc
nu fac misto. intr-adevar este un tip gelos, posesiv, nu chiar atat de exagerat, ca nu m-ar fi lasat sa ies din casa fara el. stie ca-l iubesc si stiu ca si el ma iubeste la randul sau, acum, mai mult decat inainte, pt. ca sunt convinsa ca a capatat ...
Re: Re: Re: Re: probleme cu penisul din 16 dec 2009 19:24 de Marius
la mine cand e flasca il pot decalota ( adica se vede capul penisului ) dar cand este in erectie este prea stramt . Nu mi`am inceput viata sexuala . Ar trebuie sa apelez la operatie sau problema se v-a rezolva odata cu inceperea vietii sexuale ?
Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube din 16 dec 2009 16:37 de McLove
Chiar asa, ce pana ta?! :mellow:
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste din 16 dec 2009 16:33 de ALEXANDRAA
SI EU KAND AVEA 11 ANI AM TREKUT PRIN ACEAS PERIOADA SI CHEAR SI AKUMA TREK CHEAR DAKA AM 17 ANI NU KONTEAZA ; TE DUCI LA EL SI TE BAGI INSEAMA TE JOCI CU EL DAR SA NI VB URAT CHEAR DAKA EL ITI VB ;DAR DAKA EL E TREKUT PRIN VEATA TREBUIE SA TE SI ...
Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange din 16 dec 2009 16:10 de McLove
La 24 de ani, e cam imposibil...
Durere va exista, oricat de mica va fi, tot simtiti ceva, dar nu se moare din asta... Nu trebuie sa va fie frica, parca v-ati duce la spanzuratoare.
Pagina 335 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |