Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 apr 2011 21:22 de ThT

Da,alergie.Deobicei,primavara la schimbarea anotimpurilor,daca racesc..din cauza alergenilor,ma apuca o tuse nebuna care nu-mi trece cu nimic fara sa ma doara gatul,sa-mi curga nasul..sau orice altceva.Deasemenea,uneori mai fac si febra. Ca ...

din 6 apr 2011 15:08 de Bozgoru

nuuu.. nu e o idee buna... are o rata mare de repetare a intrebarilor... am intalnit oameni pe conquiztador care nu stiau cine e Alexandru ioan cuza dar stiau ce cladiri au fost ridicate pe 4 mai 1889 la ora 14:25.. deci iti dai seama...

din 6 apr 2011 14:46 de dorinda

Ma streseaza! M-a tacanit o vara intreaga la creier o colega de camera si de atunci il urasc.

din 6 apr 2011 14:43 de ThT

Daca vrei sa-ti masori inteligenta cu bozgoru de ce nu intrati pe conquiztador?:lol: E cea mai buna cale zic eu...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!???????????

din 6 apr 2011 14:34 de dorinda

Mai fata, anticonceptionalele se iau 21 de zile consecutiv, cu pauza de 7 zile, nu cum le iei tu! Te mai miri de ce iti vine de 2 ori pe luna. Pai daca le iei aiurea! Hotaraste-te, ori renunti la ele, ori le iei calumea, ca asa iti nenorocesti ...

Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!???????????

din 6 apr 2011 14:24 de Elena1

mai exact sa iti zic..am facut cu prezervativ..dar am niste dubii ca sar fi putut sparge si atunci nu am bagat de seama sa ma uit.nu e prima oara cand iau pastile.le-am inceput de mai de mult.dar nu le iau tot timpu.daca o faca 1 sau de 2 ori pe ...

Re: Re: lume nebuna.....

din 6 apr 2011 14:22 de Rolando

Cine stie ce o sa iasa din copii ei?Cred ca vor fi mai nebuni ca ma-sa!:wacko:

Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!???????????

din 6 apr 2011 14:20 de dorinda

Draga, cand iei pentru prima data anticonceptionale, ele se incep in prima zi de menstruatie, nu dupa. In cazul in care ai facut doar acea pauza de 7 zile intre blistere, n-ai de ce sa-ti faci grji, n-ai cum sa ramai insarcinata. Si cum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #M

din 6 apr 2011 14:19 de DaNNY_DiViNO

1. De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung ? 2. De ce soldatii Kamikaze purtau o casca ? 3. De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte ? 4. Care este sinonimul cuvantului " sinonim" ? 5. ...

Re: Amanta....:(

din 6 apr 2011 14:15 de dorinda

Prima iubire nu se uita, prima noapte de dragoste, la fel, oricat te-ai stradui. Mereu vor avea un loc aparte in inima ta. Dar cand vine vorba de asemenea situatii, ar fi bine sa mai si judeci. Daca el tinea la tine suficient de mult, nu se ...

Re: Re: Re: !!!!!!!!!???????????

din 6 apr 2011 14:05 de Elena1

ciclul il terminasem de o saptamana.in seara aia am facut-o cu iubitu si nuj sigur daca si-a dat drumu sau nu...dar eu am inceput din acea seara la 3 ore dupa contact sa iau anticonceptionale.azi am 3 zile de cand le iau.

#E bine sa fii barbat!

din 6 apr 2011 14:03 de DaNNY_DiViNO

1.- Iti pastrezi buna dispozitie toata luna. 2.- Mecanicii nu te fac prost. 3.- Nu cari peste tot o geanta plina de rahaturi. 4.- Nu esti furat la coafor. 5.- Ti-e perpendicular daca nimeni nu observa noua ta freza. 6.- La interviu pentru un job ...

Re: Re: !!!!!!!!!???????????

din 6 apr 2011 13:09 de DaNNY_DiViNO

cum sa ia pilula de a2a zi daca a luat anticonceptionale? Elena, ai luat anticonceptionale in momentul in care ti-a inceput ciclul ?

Re: lume nebuna.....

din 6 apr 2011 11:52 de DaNNY_DiViNO

"Maria Jose Cristerna, mama a patru copii, spune ca provine dintr-o familie religioasa, ca se considera o femeie foarte frumoasa si ca este un parinte responsabil." Pardon, cred ca Maria Jose, mama a 4 copii (nu stiu cine dreacu ar fute-o, poate ...

din 6 apr 2011 11:47 de DaNNY_DiViNO

Ba da, prima data. Daca vrei sa intelegi ca se poate, bine, daca nu, sa fi sanatos, deja ma enervezi. Prima data, cu schimb de pozitii, dupa preludiu, ce plm e asa de greu de inteles?

Re: Re: Kilogramele in plus...Sauna o solutie rapi

din 6 apr 2011 11:43 de DaNNY_DiViNO

nu poate face efort, a scris.

din 6 apr 2011 07:42 de ThT

Da..pai salina a fost ultima sansa.Stiu ca in ultimele zile(2 la rand) facusem febra 39 iar cand am mers la medicul de familie mi-a zis sa nu iau nimic,mi-a dat un amarat de spray pentru astm care pt. mine nu avea niciun efect din moment ce nu ...

din 6 apr 2011 04:27 de dorinda

Asta a fost toata aventura cu doctorii? Draga, ai scapat ieftin! Cand ei dau gres, e timpul sa treci pe medicina naturista. E mai ieftina si mai eficienta in multe cazuri. Iar despre (fosta) prietena: ia-o usor, vezi unde ajungeti. Trebuie ...

Re: Kilogramele in plus...Sauna o solutie rapida?

din 6 apr 2011 03:42 de Bozgoru

pt subtierea picioarelor este bun sportu de extenuare... nu footbalul.. nu sala.. nu bicicleta... ci cumva sa practici sport de epuizare fizica .. cum ar fi distante fff lungi de alergat...lungi mah refer 10-15 km pe zi... ( asta daca tu nu ai ...

Re: Labar?

din 6 apr 2011 03:39 de Bozgoru

da. definitia ar fi Labar.. dar te poti schimba.. ai putea totusi sa faci ceva cu prietena ta.. daca tot te-ai combinat.. nu?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 343 din 3731
«   1 ... 340   341   342   343   344   345   346 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare