Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: ...despre dragoste

din 7 apr 2011 20:45 de SORIN28

Sa spunem ca am fost "obligat" sa intru pe forum in urma unui mesaj privat. Tu de cand pizda ma-tii iti permiti sa scrii in jurnalul meu? Sa te fut pe tine, pe ma-ta si pe tot neamul tau, citeste cu ce am incheiat al 4-lea mesaj din jurnal. Si ...

Eu rusinos, ea fitoasa

din 7 apr 2011 20:43 de PunkStyle

Am si eu o problema,imi place o fata care se intampla sa nu ma placa foarte tare,ea este o fitzoasa in fel shi chip(eu am 12 ani ea lafel).As avea nevoie de utin ajutor sa o cuceresc,semanam foarte mult (cum ar fi faptul ca ne plac aceleasi ...

Re: Re: Re: Re: Re: FIXISM

din 7 apr 2011 17:49 de stylish

Cred ca de aici vine problema femeilor, pentru ca nu reusim sa ne bucuram niciodata de ziua de azi. Tot timpul ne trebuie confirmarea zilei de maine. si cred ca din acest punct de vedere avem cu toatele ochelari de cal ... toate acele trairi pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proble

din 7 apr 2011 15:48 de Gabi1234

salut am 12 ani si am o cicatrice pe pla nu o pot beli si am o baurica mica de 1-2mm pe unde ma pis am ceva probleme plz spunetimi:(( mai tarziu daca nu o sa pot decalota o sa pot avea copii? o sa imi poate iesi sperma?

Re: Re: erecti

din 7 apr 2011 07:09 de nickname

Da e normal sa ti se scoale daca se urca fata peste tine si acel lichid este la fel de normal. Mai informeaza-te si tu inainte sa te apuci sa faci sex, pentru binele tau. SI cauta in dex: ERECTIE si EJACULARE :|:|:|:|

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 apr 2011 00:53 de DaNNY_DiViNO

Mi se pare de prost gust si ceva ieftin cuvantul "gagica".. In plus ca la mine nu mai e in stadiul de "gagica" de mult timp..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 apr 2011 00:51 de dorinda

Mie imi place sa imi spuna "gagica", ma face sa ma simt bine, chiar daca tu zici ca e pentru copii mici. Iar despre manipulare discutam mai incolo, adica dupa ce murim.:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #E bin

din 7 apr 2011 00:46 de dorinda

Ma intrebi pe mine? Gagica ta! Fie ca vrea sau nu, o face, iar tu nici nu-ti dai seama. Toti facem la fel, manipulam mai mult sau mai putin persoanele din jurul nostru. Sunt foarte multe lucruri pe care le poti face in mod inconstient, iar pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #E bine sa

din 7 apr 2011 00:43 de DaNNY_DiViNO

Mi se pare? Ce mi se pare? Daca sti tu mai bine viata mea, argumenteaza te rog despre cine ma manipuleaza pe mine, ce femeie. Daca nu cunosti, nu ai argumente si vorbesti la modul general si teoretic, te rog sa nu comentezi aiurea despre viata ...

Re: Re: Re: Re: #E bine sa fii barbat!

din 7 apr 2011 00:42 de DaNNY_DiViNO

Da, exact atitudinea aia de indiferenta ne face sa avem mai putin stres decat voi, mai putini nervi si mai multa libertate. Geloasa? Dar asta nu inseamna ca suntem mai putini sensibili sau ca nu ne implicam. Ne implicam, insa intr-o lume in care ...

Re: Re: Re: Re: Re: #E bine sa fi barbat!

din 7 apr 2011 00:35 de dorinda

Ce-ai zice daca ti-as spune ca de amandoi?

Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurita!!

din 7 apr 2011 00:05 de ubyalex

Eu as fi vrut la psihologia familiei,acuma nu stiu ce sa fac am sa ma gandesc mai bine ce vreau pe viitor:p

Re: Re: Re: Re: Nelamurita!!

din 6 apr 2011 23:49 de dorinda

Acum o sa-mi spui ca cine vrea sa invete, invata, dar daca ai profesori care pur si simplu nu vor sa fie in pas cu vremurile, nu asculta ce vor studentii, n-au carti bune la biblioteca si nici recomandarile lor nu sunt satisfacatoare, chiar n-ai cum ...

Re: Re: Re: Nelamurita!!

din 6 apr 2011 23:46 de dorinda

Pai...in prmul rand, in 4 ani eu n-am auzit nimic bun despre Petre Andrei decat ca este dotata. Avand in vedere ca este o universitate particulara si acolo cea mai mare parte a studentilor sunt de bani gata, iti dai seama cam care este treaba: ...

Re: Re: Nelamurita!!

din 6 apr 2011 23:35 de ubyalex

De ce?da-mi niste motive poate ma razgandesc

Re: Nelamurita!!

din 6 apr 2011 23:30 de dorinda

Chiar vrei sa mergi la Petre Andrei? Si mai ales in Iasi? Nu te supara, dar daca vrei sa faci o facultate, orienteaza-te spre alte orase. Inca mai regret ca am ales sa fac o facultate in Iasi.

Re: Re: Kilogramele in plus...Sauna o solutie rapi

din 6 apr 2011 23:24 de vale009

Alerg 2 km maxim si apoi plec in carje :))

Nelamurita!!

din 6 apr 2011 22:54 de ubyalex

Este cineva la Universitatea Petre Andrei din Iasi,pentru ca desi m-am uitat pe site-ul lor am ramas nelamurita pentru ca unii imi spun ceva iar altii altceva si as vre sa ma lamureasca daca se poate.Astept raspuns

Re: Merita sa tii ambitii intr-o prietenie?

din 6 apr 2011 21:52 de ExoticDream

O copilarie, intr-adevar, sa te superi dintr-un asemenea "motiv". Dupa 5-6 ani ti-ai putut da seama daca ea s-ar preta la minciuni ca sa scape de o "indatorire" neplacuta. De ce nu accepti ideea ca poate chiar a adormit? Dupa parerea mea, ar ...

Re: #E bine sa fii barbat!

din 6 apr 2011 21:41 de ExoticDream

Sindromul premenstrual si cele cateva zile de dupa nu afecteaza toata populatia feminina. In plus, suntem strong si facem fata acestei situatii, spre deosebire de voi, care n-aveti nici un stres. Ei incearca, dar depinde de noi sa-i punem ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 342 din 3731
«   1 ... 339   340   341   342   343   344   345 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare