Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Sfaturi inainte de sex din 8 apr 2011 19:03 de ThT
E prostie doar in capul tau.
-----
Ca on topic.Ai incredere in tine si totul va fii bine.Poti daca vrei si sa te masturbezi inainte in caz ca ti-e frica ca te va tine foarte putin.Nu uita de preludiu si protejati-va.:flowers:
P.S.
Poti sa ...
Re: Sfaturi inainte de sex din 8 apr 2011 19:02 de PunkStyle
si ca sa te tina mai mult trebuie sa te "abti" sa zic asa,adica sa nu te excitezi prea tare,cea mai adevarata chestie e ca tine de pshic,dar poate sa te tina mai mult si sa nu ai aceleasi senzatii,sau mai putin si e mult mai frumos :P
Re: Sfaturi inainte de sex din 8 apr 2011 19:01 de PunkStyle
cred ca este o gluma proasta dar o sa postez orice ar fi:partea cu masturbarea este o prostie,cu vinul rosu nu stiu ce sa cred,oricum nu vad de ce nu o jumatate de pahar de vin rosu nu te-ar ajuta,dar ai grija sa nu te inbeti,si inainte de sex Nu te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lume nebuna..... din 8 apr 2011 18:59 de dorinda
Nici eu nu-l stiu pe Tudy...:x:x:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit , dar prea din 8 apr 2011 18:59 de dorinda
Wow! Intr-o parte ceri ajutor sa cuceresti o fata si aici dai sfaturi! Super!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 apr 2011 18:57 de dorinda
De preferat este sa-l faca dimineata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 apr 2011 18:55 de koolsavas
Are ceva daca l-a facut la ora 5 ? Pe el scria ca se poate face la orice ora din zi,oricum,linia a fost clar rosie,neinsarcinata.
Re: Re: Re: Re: Re: Lume nebuna..... din 8 apr 2011 18:53 de Bozgoru
nu mai face mah pe desteptuu.. ca nu merge.. daca eu stiu stiu cine e tudy.. Eu.. tu care esti clar un om mai simplu ca mine... n-ai cum sa nu-l stii... ( scuzati lipsa de modestie) :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit , dar prea din 8 apr 2011 18:50 de ThT
Un alt guru al seductiei.:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit , dar prea tar din 8 apr 2011 18:49 de PunkStyle
kaka,ascultama,da-mi add pe id-ul de messinger [i][Cenzurat de ExoticDream][/i] si iti promit ca daca o sa ma asculti o sa iti merga totul foarte bine!dar nu merge prin comenturi,da-mi add si o sa vezi ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 apr 2011 18:42 de dorinda
:lol::lol::lol:
Re: Re: Lichid Alb dupa penetrare din 8 apr 2011 18:24 de dorinda
N-a verifica prezervativul dupa? Ar trebui.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 apr 2011 18:24 de koolsavas
Da.. am stat nemancat,nu am invatat nimic,eram irascibil.. acum mai trebuie sa ii vina ciclul,daca ii mai intarzie cateva zile se duce la doctor..
Re: Lichid Alb dupa penetrare din 8 apr 2011 18:04 de bugsy
Mi s-a intamplat si mie de 2 ori la rand. Nu e cazul sa spun ca m-am panicat la maxim, nu?
Pe lateral, pe prezervativ, un lichid alb, asemanator spermei doar ca avea un aspect mai apos/spumos ca sa zic asa.
Evident, iubitul meu a rationalizat ...
Re: Re: Prietena din 8 apr 2011 16:35 de sheik
da, dar prima oara era doar durere, o atingeam putin si o durea , si ultima data nimic, se excita foarte tare..si fara nici o durere.
Re: Re: Re: Re: Re: Prietena din 8 apr 2011 16:33 de sheik
pai inainte de actul sexual, trebe si putin sa "te joci"..doar nu din prima sex si gata..mai ales ca e virgina
Re: USTURIME CAPUL PENISULUI !!! din 8 apr 2011 15:07 de dorinda
Mergi la doctor.
Usturime in capul penisului din 8 apr 2011 15:03 de spookye95
Buna , am 15 ani si am o usturime la penis , mai exact capul penisului sa inrosit practic nu mai am piele ca inainte pielea penisului parca sa ingustat cand incerc sa o belesc ma doare, contacte sexuale am avut dar protejat in totdeauna ... va rog un ...
Re: ?????? din 8 apr 2011 10:11 de ingerul
Intreaba-l si tu pe bebe dupa ce iese afara , daca a avut de suferit :lol:.
In principiu nu cred ca a avut de suferit , dar nu este bine sa te infometezi nici atunci cand nu esti insarcinata ... cu atat mai putin nu trebuie sa te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...despre din 8 apr 2011 08:00 de Rolando
ma rog...eu daca eram in locul vostru(cei care ati scris in jurnalul lui) ma simteam vizat de afirmatia lui!:ok:
Pagina 340 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |