Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Lume nebuna..... din 8 apr 2011 07:56 de Rolando
Asa..si daca sunt din prahova ce?Cine mai e si tudy asta de trebuie eu sa-l stiu?Sau eu trebuie sa cunosc toata prahova?:unsure:
Re: Re: Re: Re: Prietena din 8 apr 2011 01:46 de ingerul
Teoretic este virgina pana la primul act sexual ... dar practic nu mai poate fi ( dupa parerea mea) virgina daca el i-a bagat degetul in ***** .
Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit , dar prea tarziu din 8 apr 2011 01:35 de kaka92
mam gandit si la asta ...eu vorbesc cu ea si ea se gandeste la altu ...nu prea merge ...asa ca ,,next ???''
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit , dar prea tar din 8 apr 2011 01:30 de kaka92
c sa mai zic acum , ma gandesc ca daca ea a vrut sa fie cu altcineva asta este ...c pot sai fac sa incerc sa ma duc pe la ea pe la scoala sa o scot pe afara , si sa dau bot in bot cu prietenu ei ....
eu cred ca am incercat , nustiu cu ce am gresit ...
Sfaturi inainte de sex din 8 apr 2011 00:42 de silfix
Am primit de curand niste sfaturi dar problema este ca sunt foarte diferite unu imi spune asa unu altcumva si nu stiu ce sa mai cred si am preferat sa va intreb pe voi pentru ca aici am invatat multe ....
Am auzit ca daca bei vin rosu inainte de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 apr 2011 00:29 de dorinda
Da.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 apr 2011 00:03 de Machiavelli
Inseamna ca e tare daca mai ajunge si la dus :D
Re: Dezvirginare! din 7 apr 2011 23:19 de blonda234
saraca fata.. pt prima oara in frig pe o banca,afara :)) macar daca o duceai acasa..si nu inteleg ce conteaza daca era virgina sau nu,daca o iubesti.nu cred ca ar conta asta .. Sau stai cu ea pt sex?!:)) :))
Re: Prietena din 7 apr 2011 23:05 de dorinda
Pentru ca fata este/era virgina, nu mi se pare nimic iesit din comun s-o doara la inceput. Daca incepe sa simta placere, este foarte bine, fii bucuros.
Re: Eu Rusinos,Ea Fitzoasa din 7 apr 2011 22:51 de dorinda
Eu stiam ca persoanele care sunt aceeasi zodie nu prea se inteleg si nicidecum nu pot avea o relatie de lunga durata. Si apoi, nu crezi ca esti putin cam mic pentru astfel de relatii cu o fata? Nu de alta, dar inca mai sunteti copii, imaturi, ...
Re: Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani? din 7 apr 2011 22:34 de PunkStyle
Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani? din 7 apr 2011 22:09 de PunkStyle
nu am sa te anchetez dupa varsta,DOAMNERe: Re: Re: Re: Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex din 7 apr 2011 21:15 de DydyutzZza
Il va respinge mai mult ca sigur.. Daca ea e incapatanata, asta e .(Eventual da-i cateva ciocane in cap :lol: )
Apropo, daca faci seral inseamna ca ai mai mult de 22-23 de ani... Mie imi vine greu sa cred ca esti cu ea de la 12 ani, asa ca... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex din 7 apr 2011 21:12 de PunkStyle
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Re: Re: Re: Re: Re: ...despre dragoste din 7 apr 2011 21:11 de Rolando
Practic asta le urezi tuturor celor care au scris in jurnalul tau?
Daca tot mi-ai citit aberatiile te invit sa iti umplu craterele de pe fata cu o substanta alba!
Re: Re: Re: Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex din 7 apr 2011 21:11 de PunkStyle
marius,sa stergem cu buretele celelalte intamplari,eu am ras la greu la comenturile de mai sus asa ca o sa iti spun sincer,daca o iubesti,dute le ea,intr-o seara,sa fiti singuri,incepe cu un sarut lung si amoros,dupaia incetul cu incetul incepe ...
Re: Credeti ca ma iubeste? Cum pare relatia? din 7 apr 2011 21:05 de PunkStyle
nu ii mai orbiti asa,a si spus ca e primul....parerea mea este ca e mort dupa tine,sunt baiat si mi se pare si mie ciudat cum gandim,dar de faptul ca te iubeste nu te indoii,nu te grabii niciodata,daca este rusinos obligal prin gesturi sa dai de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Indragostit , dar prea tarziu din 7 apr 2011 20:59 de ThT
Fata de tine autorul post-ului are cap si stie cand sa spuna stop.Tu dai sfaturi iar in alt topic ceri ajutor despre cum sa fii cu o fata.De unde stii tu ca dorinda nu o sa-l ajute?eu zic ca l-a ajutat foarte mult.De multe ori,iei un raspuns mai in ...
Re: Toanele prietenei mele din 7 apr 2011 20:56 de PunkStyle
Este clar ca este geloasa,ce iti zic eu sa faci este sa fiti odata singuri si sa o iei de maini,sa ii sui tot ce ai pe suflet si cat de mult cionteaza pt tine ;) o sa meraga ai incredere
Re: Re: Re: Re: Indragostit , dar prea tarziu din 7 apr 2011 20:51 de PunkStyle
Salut,in primul rand dorinda nu o sa te ajute in nici un fel,asa ca nu o baga in seama,credema.In faza in care esti acum o sa itit fie cam greu,dar parerea mea e ca ar trebui sa nu mai stai pana la 2 noaptea gandindute la ea,Fa Ceva,doar dasta ai ...
Pagina 341 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |