Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Kilogramele in plus...Sauna o solutie rapi din 5 apr 2011 13:47 de nickname
Sauna nu te ajuta sa slabesti, iti da doar iluzia ca slabesti. Prin sauna transpiri (elimini apa din organism) apa pe care o inlocuiesti imediat cum iesi din sauna. Daca vrei sa slabesti Apuca-te de un regim dar nu regim cum vezi prin toate revistele ...
Re: Re: Re: Re: Ajutor...un sfat din 5 apr 2011 13:46 de dorinda
Hai lasa, nu te mai lauda atat.:p
Ti-am spus, vorbeste cu ea, spune-i ca daca mai face asa va desparititi ca nu mai suporti asemenea comportament infantil din partea ei, dar ai grija, cum o face, ii spui ca s-a terminat si nu cedezi ...
Re: Re: Ajutor...un sfat din 5 apr 2011 10:40 de dani9292
Dupa cum am zis,i-am oferit intr-un an cate multi nu ofera iubitei lor in 5 ani. Nu vreau sa ma laud,nu sunt eu copilul lui Becali,dar din putinul pe care il am,strangeam bani 3-4 zile si ii cumparam ce credeam ca vrea. Eu o iubesc...dar o ...
Re: Re: insarcinata sau probleme de alta natura? din 5 apr 2011 09:58 de meryam
ok!va multumesc pt raspunsuri:)
Re: Re: Ajutor...un sfat din 5 apr 2011 02:25 de DaNNY_DiViNO
poate ca da, poate ca nu.. poate ca acum e ok, poate ca maine i se scoala dupa altul.. e in toane, nu stie ce vrea, nu apreciaza ce are, se joaca..
Re: Ajutor...un sfat din 5 apr 2011 00:49 de dorinda
Pai....fata e geloasa si in afara de asta ai rasfatat-o prea tare si i s-a urcat la cap. Dar daca zici ca inca de la inceput au fost astfel de probleme, am impresia ca nu prea va potriviti.
In orice caz, daca tu crezi ca relatia pe care o ...
Re: Re: Re: Re: Indragostit , dar prea tarziu din 5 apr 2011 00:22 de kaka92
daca nu merge nu merge asta este , miam dat seama azi ca insist degeaba ...asa ca cel mai bine este sa o las draq in pace ca mai sunt destule ...
desi era super fata ...nu pot so oblig
mersii de comentarii ( la toti ) , ma ajutat sa ma calmez ...
Toanele prietenei mele din 5 apr 2011 00:07 de dani9292
Ma numesc Dani,am 18 ani si sunt intr-o relatie de un an si 2 luni cu o fata in varsta de 19 ani (cu 6 luni mai mare ca mine). Cam de cand ne-am cunoscut,ne-am contrazis si ne-am certat,ba chiar o luna am fost despartiti,dar dupa toate astea,de ...
Re: Re: Sex pentru prima oara din 4 apr 2011 23:08 de onlyforgod
te masturbai des inainte? daca da, s-ar putea ca aceasta sa fie problema, penisul fiind obisnuit sa ejaculeze numai asa.
Re: Sex pentru prima oara din 4 apr 2011 23:00 de dorinda
Cred si eu ca daca te-ai excitat de la inceput ti-a murit "pasiunea" cu trecerea orelor. Cam mult 2 ore jumate....da na, fiind virgin(i), e de inteles. Ai rabdare.
Re: Insarcinata dupa petting AJUTOR ! din 4 apr 2011 22:37 de DaNNY_DiViNO
nu ramane-n plm gravida, de cate ori trebuie sa va zicem ca NU are cum sa ramana gravida daca nu a fost penetrata si nu s-a ejacutat inauntru! da, ii intarzie. si? sa astepte. asa se intampla cand se excita, se elibereaza hormoni nemaivazuti, se ...
Re: Re: Re: Disperat Dupa Ajutor! din 4 apr 2011 22:22 de blondy_girl
1. nu cred ca este bine sa o minti in legatura cu varsta...dar daca nu ai fi mintit-o nu ai fi avut aproape nicio sansa sa ii atragi atentia...
2. nu fii invidios ca i-a dat 10 la aspect prietenului tau....stii gusturile nu se discuta
Re: Am motive de ingrijorare: deznodamantul din 4 apr 2011 22:21 de DaNNY_DiViNO
Se poate dar e foarte greu. Acele lucruri nu se pot uita orice ai face. Ierti, dar nu uiti.. Daca poti trai cu asta, bine.. Daca nu, nu are rost.
Re: Re: Disperat Dupa Ajutor! din 4 apr 2011 22:13 de PunkStyle
incearca sa afli ce hobby-uri are, preocupari comune si mai ales daca este disponibila pentru o *relatie*. Sa fii mereu aranjat, sa ai simtul umorului, etc
am aflat toate cele de mai sus,totul pare foarte favorabil,dar idea este ca nu ...
Re: Re: Sex pentru prima oara din 4 apr 2011 22:13 de Moonless
si referitor la problema asta? trebuie sa-mi fac griji?
Re: Disperat Dupa Ajutor! din 4 apr 2011 22:09 de blondy_girl
incearca sa afli ce hobby-uri are, preocupari comune si mai ales daca este disponibila pentru o *relatie*. Sa fii mereu aranjat, sa ai simtul umorului, etc
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 apr 2011 21:47 de Rolando
O nelamurire am si eu.Cum poate ajunge cineva sa faca poze la acatiste?Eu stiu ca alea sunt secrete,doar preotul le citeste.Sa zicem ca a fost un preot care nu isi face treaba cum trebuie si asa s-au putut fotografia acatistele.
Dar te-ai gandit si ...
Dezvirginare cu probleme din 4 apr 2011 21:32 de Vlad_Dorin
Acum ~1 luna si ceva am avut contact sexual cu prietena mea. Eu virgin, ea virgina. La primul contact a durut-o destul de tare fiind nevoiti sa ne oprim dupa cateva penetrari. La scurt timp a inceput sa sangereze (cateva picaturi, nu abundent :))) si ...
Re: Sex pentru prima oara din 4 apr 2011 20:38 de DaNNY_DiViNO
e normal.. dupa un anumit timp cand te abtii sa nu ejaculezi, iti trece senzatia de ejaculare si ori vine mai greu (adica rezisti mai mult) ori nu mai vine deloc (daca sunt intreruperi).. nu ai nimic, stai linistit.
Sex pentru prima oara din 4 apr 2011 20:01 de Moonless
Va rog raspundeti-mi si mie la cateva intrebari. Ieri am facut sex pentru prima oara, cu prietena mea dar chestia(chestiile) care imi pun oarece semne de intrebare e ca tot actul sexual a durat cam 2 ore jumatate (cu tot cu preludiu) - asta pana cand ...
Pagina 345 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |