Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 apr 2011 17:45 de DaNNY_DiViNO

Eu cred ca nimeni nu este in contact cu Divinitatea decat in inchipuirea lor. Creierul uman este atat de capabil sa inventeze povesti incat nici el nu mai stie in ce sa creada. Sunt intr-adevar oameni care au invatat prin meditatie multe lucruri ...

Re: Re: Re: Re: Re: :(

din 3 apr 2011 17:32 de dorinda

Exista farmacii non-stop daca esti nerabdatoare.

din 3 apr 2011 17:32 de dorinda

Da, principii pervertite de altii. Ma refer la razboiul pe care il poarta musulmanii cu alte popoare si nu numai. Daca stai la bloc, cu siguranta te-ai trezit cu tot felul de fluturasi de la martorii lui Iehova si altii. Ei cauta adepti. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu

din 3 apr 2011 17:01 de Pasaroi_Cuminte

Biserica nu promoveza idei, Biserica este ocarmuitorul principiilor crestine.Biserica apara principiile crestine, doar atat face. Fii mai explicita, la ce anume te referi ? Este foarte bine sa ai propriile idei si fiecare este liber sa-si ...

Re: Re: Re: :(

din 3 apr 2011 16:12 de DaNNY_DiViNO

e posibil sa fie de la orice, asa e cand iti incepi viata sexuala, ai parte numai de peripetii... sangerari, intarzieri, raceli, etc.. iar una e cand ai o problema cu o manifestare reala si alta e cand iti inchipui ca ai una. Cand iti inchipui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu vre

din 3 apr 2011 15:11 de dorinda

Draga, daca sunt botezata in religia ortodoxa, asta nu inseamna ca trebuie sa impartasesc toate ideile pe care le promoveaza biserica. Nu sunt o persoana religioasa si nici nu voi fi vreodata. In cazul in care n-ai remarcat, religia mai mult ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu vreau s

din 3 apr 2011 14:49 de Pasaroi_Cuminte

WTF ???????????????? Nu stiu ce fel de confesiune religioasa ai tu , dar [b] Dumnezeul Adevarat(Sfanta Treime)[/b] este impotriva crimei. Faci cumva parte dintr-o secta sau ordin arhiconic care crede in erezii? :unsure: Nu stiu cum ...

Re: stresata

din 3 apr 2011 14:40 de dorinda

Ai facut 3 teste, toate negative si tot ti-e teama? Nu prea cred ca ai de ce. Fluxul redus poate fi din cauza durerilor si stresului. Data viitoare folositi prezervativ, nu va mai jucati. Daca el are chef de asta, zi-i ca-l trimiti pe el sa faca ...

Re: Re: Kilogramele in plus...Sauna o solutie rapi

din 3 apr 2011 14:19 de vale009

Multumesc pentru raspuns. Crema de la Ivatherm cat costa si unde o pot gasi? Farmacie sau plafar?

din 3 apr 2011 14:15 de nickname

Si mai e si ilegal. Daca este prins, este pasibil de inchisoare, in caz ca nu stiai, draga Alina. Nu vreau sa-mi inchipui ce terminat e ala.

stresata

din 3 apr 2011 13:51 de als91

Buna! Sunt nelamurita cu o problema, pe data de 11 martie am intretinut raport sexual cu prietenul meu, totul a durat doar 5 minute pt ca eram uda toata(nu a folosit prezervativ), problema este ca de atunci am fost ft stresata, am facut 3 teste de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doi studenti fac sex p

din 3 apr 2011 10:48 de dorinda

Da...ca i se flutura. Se mai aeriseste, scapa de molii, lilieci si alte ganganii adunate pe acolo...:lol:, inclusiv mirosul de naftalina (daca a folosit asa ceva).:lol:

Re: Prea multa gelozie...Nu inteleg motivul.

din 3 apr 2011 09:11 de Rolando

El ti-a zis ca te intalnesti cu unu si tu ca sa ii demonstrezi ca nu e adevarat te-ai culcat cu el?:huh: Atunci se aproba afirmatia ta ....una mare,aici e vorba de prostie crunta :ok:

Re: Re: Re: Cum sa o recuceresc pe fosta?

din 3 apr 2011 08:10 de dorinda

Subiectul e cam vechi, nu cred ca tipul mai citeste.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aj

din 3 apr 2011 08:08 de dorinda

Cred ca de anul trecut pana acum si-a mai rezolvat fata din probleme...

Re: Kilogramele in plus...Sauna o solutie rapida?

din 3 apr 2011 08:05 de dorinda

Depinde de fizionomia ta. Daca picioarele tale sunt mai groase genetic, daca pot spune asa, nu o sa ai niciodata picioare subtiri. In schimb poti sa faci impachetari la salon, care sunt bune si pentru celulita si tot pentru asta poti cauta pe ...

din 3 apr 2011 07:52 de dorinda

Lasa omul sa fie optimist. De unde stii tu ca nu poate multumi o femeie cu ceea ce are? Sau tu crezi ca nu se poate decat cu una de peste 20 cm?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor

din 3 apr 2011 03:03 de vale009

Se pare ca la tine frumusetea e direct proportionala cu naivitatea (ca sa nu zic altceva :))) In primul rand tu, Alina (daca este adv tau nume), esti o narcisita. Nu vreau sa te jignesc de aia ma abtin si de la alte comentarii...In fine, daca tu ...

Re: Re: Cum sa o recuceresc pe fosta?

din 3 apr 2011 02:47 de vale009

In loc sa te gandesti cum sa te sinucizi si sa te mai tai cu cutitu, gandeste-te bine la motivul (Adevarat) din care ti-a dat papucii. Poate i-ai facut ceva. Nu cred ca e neaprat motivul Scoala. Eu cel putin atunci cand am prieten si sunt ”in ...

Kilogramele in plus...Sauna o solutie rapida?

din 3 apr 2011 02:35 de vale009

Buna. Am 16 ani, 1,63 si 54 de kg. Vreau insa sa mai slabesc pentru ca am picioarele cam groase :D. Fac sport cat imi permite organismul pentru ca in urma cu un an am avut un accident de masina si nu pot face foarte mult efort. Am auzit ca sauna da ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 348 din 3731
«   1 ... 345   346   347   348   349   350   351 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare