Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kilogramele in plu

din 3 apr 2011 22:59 de dorinda

Depinde de organism. Si de ceai, daca il suporti si nu ai neplaceri digestive de la el. In general ceaiul de slabit are efect laxativ. Mie mi se facea foame dupa ce il beam. O sa incep zilele astea un tratament si o sa-ti scriu daca a dat ceva ...

din 3 apr 2011 22:58 de baby

Mai bine imi angajez o bona care sa imi pregateasca zilnic pachetel cu mancare sanatoasa ca la cat sunt de imprastiata.... Nu am timp uneori sa mananc. Mananc din picioare nici nu ma asez la masa. Urat:) stiu! Azi spre exemplu am mancat 3 ...

Re: Re: Re: Re: Re: ce parere avetzi?

din 3 apr 2011 22:55 de baby

Noua, noua:lol: Ce probleme au fetele astea pe cap. Nici daca m-ar plati si n-as mai vrea sa fiu virgina vreodata! Cui nu-i convine cum sunt....adioooo

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kilogramele in plus...

din 3 apr 2011 22:53 de dorinda

Nu e tarziu, dar cele vechi trec mai greu. Important este sa respecti indicatiile de pe prospect si sa-ti faci putin masaj cand te dai cu ea. Rezultatele la mine s-au vazut cam dupa 2 saptamani, dar vergeturile mele sunt vechi, au vreo 7-8 ani. ...

din 3 apr 2011 22:53 de baby

Daca la mine dau rezultate bune nu inseamna ca dau si la tine. Pana nu incerci nu stii sigur

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai mare compl

din 3 apr 2011 22:52 de baby

:lol::lol::lol::lol: Vaaaaiii:lol: Bun sfat:lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kilogramele in plus...Saun

din 3 apr 2011 22:50 de baby

Momentan am si eu vreo 45-46....adica asa sper. Vad ca nu ma mai opresc din slabit nici acum. Bine ca nu am cantar ca eram in stare sa dorm pe el:lol: Am sa incerc si eu crema aceea. Cu toate ca tind sa cred ca e tarziu:unsure:

...Restart my heart...

din 3 apr 2011 22:46 de baby

http://www.youtube.com/watch?v=X6yElrxpZR8 Nu mai am voie sa ma indragostesc/reindragostesc....nu mai am voie sa ma impac cu vreun -ex....nu mai am voie sa dau explicatii nici unui mascul! Nu, nu, nu...:, Gata cu orice fel de relatie chiar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Kilogramele in plus...Sauna o

din 3 apr 2011 22:29 de dorinda

Si eu...dar m-am dat cu crema antivergeturi de la Ivatherm si s-au dus cam pe jumate, dar nu prea m-am tinut de "uns" de 2 ori pe zi+putin masaj. Daca ma dadeam in continuare, acum se mai vedeau, dar putin de tot.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 apr 2011 22:23 de dorinda

Draga, eu n-am nimic impotriva lui Dumnezeu, ci nu-mi place nici macar ideea de religie. Care sunt religiosi, treaba lor, ii las in pace, dar sa ma lase si ei.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai mare complex .

din 3 apr 2011 22:22 de rar2112

RELAXEAZA-TE !!! comparatia pe care a m sa o fac e cam ciudata .. :p dar cand cineva isi baga un deget in nas...care deget il baga...cel mare sa il doara..sau cel mic sa il gadile? :D marimea conteaza...dar daca o ai mare...poate sa iti ...

din 3 apr 2011 22:19 de dorinda

Da si cand n-o sa i se scoale o sa intrebe de ce.

din 3 apr 2011 21:50 de DaNNY_DiViNO

Apropo de Divinitati, uite acatist depus la Manastirea Cozia de catre "credinciosi" pentru "Divinitate" sau in ce o-r crede ei: Te rog Doamne scapa tara de ciuma portocalie Ai mila de supusii tai Blestemat sa fi Basescule cu tot neamul ...

Re: Kilogramele in plus...Sauna o solutie rapida?

din 3 apr 2011 21:38 de DaNNY_DiViNO

daca nu poti face efort.. nu prea ai ce face decat sa reduci portia de mancare si sa iti creezi un echilibru alimentar sanatos.. daca puteai sa faci efort iti recomandam alergatul, bicicleta si sala..

din 3 apr 2011 21:10 de DaNNY_DiViNO

La voi se scoala daca sunteti optimisti ? :lol:

din 3 apr 2011 20:59 de robert_adrian

Pentru ca va durea mult mai tare daca o sa cada,adica socul va fi si mai mare.E mai bine sa ramai oarecum pesimist,cu picioarele pe pamant si sa ai mai bine parte de o surpriza placuta la momentul potrivit decat de una neplacuta.In cazul lui nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Durere vaginala

din 3 apr 2011 20:28 de simosimina

oricum ar fi, ar trebui sa faci o urocultura, pentru ca mie nu mi se pare normal sa ai usturimi dupa fiecare partida de sex... dar daca nu vrei, e problema ta...mai devreme sau mai tarziu..acele bacterii (ca din cauza asta te ustura...bacteriile ...

Re: erecti

din 3 apr 2011 20:26 de simosimina

pfoa ma doare capul...de "corect" ce vorbesti...

Re: Re: Re: Kilogramele in plus...Sauna o solutie

din 3 apr 2011 19:48 de dorinda

Slabesti sanatos si frumos daca dai jos in jur de 4 kilograme pe luna. Ce este mai rapid lasa urme: vergeturi, piele lasata si fara elasticitate. Si iti recomand sa nu mai mananci dupa 7 si fara paine alba. Integrala, neagra sau graham, dar de ...

Ejaculare/erectie in 3-4 minute!

din 3 apr 2011 19:10 de xgabi

am 16 ani si sunt inca virgin si nu din cauza ca a'si fi urat sau ceva ca succes am la fete si de teama ca nu cumva sa ma fac de ras ca poate am prea repede erectia... la masturbare am o erectie prea rapid in 3 sau 4 min.. e normal ??? tot asa oare ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 347 din 3731
«   1 ... 344   345   346   347   348   349   350 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare