Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

din 25 nov 2009 00:21 de flory

......poi stiu k nu trebuie sa fie pupacios tatal,dar in 12 ani doar de 3x sa ma pupe.......alta tampenie care a facuto......a batuto pe mama intr-o zi k nu era prosop in baie.............ce minte are? ce suflet are? in+ el cand a fost copil bunci nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce

din 25 nov 2009 00:13 de simosimina

Măi un tată nu trebuie să fie pupăcios. Sincer îmi pare rău că există astfel de părinţi...unii se chinuie sa dea viaţă unui copil..iar alţii îşi bat efectiv joc!!! Mi se face scârbă de asemenea oameni:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii

din 25 nov 2009 00:09 de simosimina

Îmi pare rău că există astfel de oameni. Este violent?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baieti a

din 25 nov 2009 00:08 de flory

..sti uh femeia e sclava la toti barbati,,ma enervez rau cand ii aud pe uni" femeia trebuie sa stea acasa,sa faca mancare,sa spele,sa faca curat,daca au si copil sa aibe grija de el....si barbatul are voie sa iasa la bere la disco.etc" aud fraze de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii acuz

din 25 nov 2009 00:02 de flory

,,aici numai stiu nici io ce sa cred,,,,de iubit nu-l ibeste k se vede de la o posta,,,,,,,,,,sti am vb odata cu ea sa plecam si sp ca unde ne ducem cu ce traiam,cu ce ne intretinem? Si i-am sp k inceputul e greu dar ne trebuie vointa si curaj PS: ...

Re: Re: Re: De ce baietii acuza fetele pe nedrept?

din 24 nov 2009 23:57 de flory

,nu intelg dc te simti jignit sau dc iti pasa de cum acuzam noi uni baieti daca nu te numeri printre cei de care vb?......:,:, io am parte de un barbat de geu cum zici uh,dar sa sti k oricat de inger ar fi,si oricat m-ar respecta tot se schapa la o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezer

din 24 nov 2009 23:04 de pestisor_tt

Nu ingrasa..depinde de ce anticonceptionale iei.oricum trebuie sa mergi la medic pt ca se elibereaza pe baza de prescriptie medicala.Eu iau YAZ pt cu totul alt motiv (chist ovarian) insa ma simt foarte bine de la ele si nu am patit nimic din ...

Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii acuza fetele pe

din 24 nov 2009 21:00 de Liia

sa ignori cand cineva te pipaie in autobuz ??!! cum poti ignora asta ? nu cred ca tie ti-ar convenii ca toata viata sa auzi " ah curva ! uite cum arata ! ce fatza de curva are !" sau tot felul :mellow: dupa o perioada deja iti stau in gat. cei cu 7 ...

Re: Re: Re: Re: De ce baietii acuza fetele pe nedr

din 24 nov 2009 20:33 de cutarescu

Cei cu 7 ani de acasa stau in banca lor si-si vad de treaba, de aceea nu-i vezi pe strada. Ei sint acolo, doar ca trec nevazuti. Nu trebuie sa iei in seama rautatile lumii. Sa sti ca cea mai buna arma impotriva acestor persoane e ignoranta totala.

Re: Re: Re: De ce baietii acuza fetele pe nedrept?

din 24 nov 2009 20:18 de Liia

noi vorbim despre cei din categoria joasa :ok: + de asta. pe strada cand mergi vei intalnii numai barbatii de genul aceste.. se vorbeste despre majoritate. poti intreba orice femeie/ fata .. care nu a fost hartuita pe strada ? sau luata la misto ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 nov 2009 20:05 de cutarescu

O fata e sexi nu atunci cind arata tot ci atunci cind se imbraca in asa fel incit sa acopere partile mai intime dar sa determine pe cei din jur sa doreasca sa-si imagineze cum arata ceea ce ascunde sub haine.

Re: Re: De ce baietii acuza fetele pe nedrept?

din 24 nov 2009 19:45 de cutarescu

Am citit toate mesajele si am o intrebare pt. voi fetelor: -Voi in ce societate traiti, ca vorbiti numai de baieti care va fac cu-rve, parasute, barbati care-si bat nevestele, care le obliga sa-i spele pe picioare...etc. Eu unul nu ma regasesc in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm la femei?

din 24 nov 2009 19:09 de Tooy

cred ca 15 cm in grosime e destul nu crezi? :lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baieti acuza fet

din 24 nov 2009 18:20 de yony

las k mereu barfele neadevarate se aud de la pers invidioase.... la unii baietzi toate femeile is curve, indiferent dak ii adev sau nuh... si nu cred ca dak p la tv apar tot felu de pitzipoance ar trebui ca imaginea femeii, in general, sa ...

Re: Re: Cum te simti dupa un chiuretaj?

din 24 nov 2009 17:40 de eliza

ce usor judecam oamenii cand nu stim prin ce trec... asa spuneam si eu pana nu demult, ca in ziua de azi numai proastele raman gravide fara sa vrea. si viata mi-a dat cu tifla si am patit-o si eu. si am ajuns la avort la cerere. de ce? pentru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baieti acuza

din 24 nov 2009 16:33 de Manilla

Astia nu sunt altceva decat niste ratati, niste inadpatati, scursurile societatii. De obicei umbla in haite de 5, 6 indivizi, pentru ca sunt prea lasi sa mearga singuri. Din pacate asta e lumea in care traim, si mai exista si astfel de exemplare. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baieti acuza fet

din 24 nov 2009 16:22 de flory

,,,,aici vb de fetele de rand nu fete ca monica gabor,simona senzual.etc...........fetele simple unele chiar de la tara am auzit cum sunt acuzate cand treceau pe strada............chiar si unu tocilara si urata am auzit cnd unu a acuzato k e mare ...

Re: Re: Re: Re: Sinucidere

din 24 nov 2009 15:25 de eu

Iti multumesc :flowers: pentru gandurile tale, si pentru ca nu m-ai judecat.

Re: Re: Re: Re: Re: R

din 24 nov 2009 15:19 de McLove

Niciodata, nu am inteles 100% din ce ai zis tu pe forum. Sa inteleg ca userul "Bozgoru" a murit de un an de zile? Ciudat, inseamna ca m-am certat cu fantome... Toti userii acestui forum te cunosc? Pe un topic zici ca l-ai inselat pe altul, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baieti acuza fetele

din 24 nov 2009 15:03 de Manilla

Hai sa iti spun cum sta treaba. Toata ziua suntem asaltati atat pe TV cat si prin diferite ziare, de tot felul de pitipoance, de tate, de cururi, de oraluri, analuri si normaluri. Care mai de care mai dezbracata, si mai umilita. Pai zilele ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 348 din 1098
«   1 ... 345   346   347   348   349   350   351 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare