Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R din 25 nov 2009 19:23 de sgc
ce anume doriti dvs. sa vi se dovedeasca?!? ca-i decedat?!? mai simplu decat cia-ul, incercati la evidenta populatiei, sector 2 bucuresti( cred ca sector 2 este, cel cu posta vitan). sau luati la picior cimitirele din bucuresti, pt. ca nu stiu exact ...
Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm la femei? din 25 nov 2009 17:28 de basturk
ma bucur ca stii destule ( in situatia in care foarte multi baieti inca isi exploreaza organul).dar nu inteleg in cazul asta de ce nu stii nimic despre organul tau.ce, cum si cand trebuie sa faci pentru a avea un orgasm.iti dau un sfat: lasa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R din 25 nov 2009 16:48 de McLove
Cred ca aici trebuie sa chemam CIA-ul.
Un singur cuvant: dovada? :`
Suspect de ciudat...
Re: Re: Penisul mai creste considerabil intre 17-2 din 25 nov 2009 16:14 de basturk
nu am vrut sa fiu rautacios(cu toate ca am fost) dar totusi....si 5 milimetru pe an daca ar creste, in 30 de ar fi 15cm....in cazul asta mi-as fi dorit sa ma nasc batran
Re: Re: Penisul mai creste considerabil intre 17-2 din 25 nov 2009 16:12 de basturk
hmmm...adica la vreo 60 de ani o sa fiu ditamai armasarul???ia auziti fetelor, sa va faceti revervare la mine de pe acum, ca o sa fie lista lunga.dar baiatul spune ca imi vor creste si celelalte organe.ce o sa ma fac???daca nu mai am loc pe ...
Re: Eu 13 ani, el 17... sa fac sex cu el? din 25 nov 2009 14:05 de Dan24
Parerea mea ar fi sa astepti o varsta potrivita pentru a incepe viata sexuala , el vrea sa profite de tine , daca ti-a propus din prima sau ... ti-a lasat de inteles ca trebuie sa faci sex cu el ca sa fiti impreuna . unde este acel ... ...
Re: Penisul mai creste considerabil intre 17-21 an din 25 nov 2009 12:37 de Dan24
Pai ... abia dupa 22 o sa mai fie o crestere .. ma rog n-am stat sa-l masor dar.. parerea mea e ca in fiecare an , plus o dezvoltare a corpului creste fiecare organ in parte , in special penisu creste . dar nu iti imagina ca o sa iti creasca cu ...
Re: Barbatii si responsabilitatea din 25 nov 2009 10:15 de simosimina
Acum nu ştiu ce vârstă ai tu şi ce vârstă are iubitul tău...însă acum depinde de fiecare în parte.
Cu toate că poate vreţi să rămâneţi în formula asta muuult şi bine, trebuie să fi conştientă de ceva.
Dacă vrei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 nov 2009 10:05 de simosimina
Dap...exact aşa ar trebui să facă..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 nov 2009 09:43 de flory
:D:D:D:D:D:D....chiar :D:D:D:-*:-*
Re: Re: Barbatii si responsabilitatea din 25 nov 2009 08:40 de Liia
de unde pana unde? :mellow: depinde de fiecare om in parte. dar ma joritatea barbatiilor prefera sa aibe grija doar de ei insusi..ma rog :ermm: dupa te ia sotia in grija... prefera sa merga la femei decat sa vina acasa seara si sa stea cu persoana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 nov 2009 08:18 de Liia
sti ce ii trebuie lui tactu ? o femeie dasta :-`
http://www.ziua.ro/pics/2008/07/30/1217420883.jpg
Re: Re: Re: Vreau sa-mi fac o prietena si nu stiu din 25 nov 2009 02:03 de basturk
si cum poti impinge omul in fata tuturor cand el singur recunoaste ca este timid? pai se timoreaza in ultimul hal....daca erai baiat intelegeai ca nu este o abordare buna.ca fata poate ca ti-ai dori asa ceva.gandeste-te ca poate spune ce nu trebuie ...
Re: Re: Re: Vreau sa-mi fac o prietena si nu stiu din 25 nov 2009 01:59 de basturk
fara suparare, dar cat de romantic ar putea fi baiatul de 16 ani care sta la 10 metri distanta?asta pe parcurs, momentan trebuie sa mai reduca din distanta.si...nu vreau sa supar absolut pe nimeni, dar ia inchipuiti-va o cina romantica intre doi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm la femei? din 25 nov 2009 01:32 de basturk
cum spuneam si mai sus, fiind o pozitie care nu ofera barbatului un view foarte bun ai nevoie ca obiectul din dotare sa fie "lung" si nu "gros", fiind necesar sa parcurga si cei 2-3 sau mai stiu eu cati centimetri printr-e fesele partenerei.daca ma ...
Re: Re: Re: Re: Orgasm la femei? din 25 nov 2009 01:26 de basturk
sincer, am incercat si cu perna si nu vad nici o diferenta.daca fata stie cum sa stea....daca este genul de fata care sta si se uita pe tavan mi se pare ok sa aduci ceva improvizatii, dar daca stie ce trebuie sa faca si sa ajute ....te scapa de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 nov 2009 00:52 de Pasaroi_Cuminte
Pai politia poate sa intervina.Dar trebuie plangere scrisa pt asta ( ca sa-si justifice actiunea).
Poti sa faci altfel.Poti sa te duci tu si sa depui plangere si apoi sa ceri ordin de restrictie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 nov 2009 00:39 de flory
ufffffff:wacko::wacko::wacko: de ar intelege si ea ca are o viatza de caine:wacko::wacko::wacko:...va multumesc pt sfaturi........sper so iau de acolo...........:-*:-*:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 nov 2009 00:27 de Pasaroi_Cuminte
Dar nu prea pot face nimic acele asociatii, decat sa sesizeze politia.Ori pentru asta parta vatamata , trebuie sa depuna plangere.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 nov 2009 00:25 de simosimina
Nu ştiu ce l-a făcut să aibă un asemenea comportament, dar mama ta ar trebui să ia măsuri. Există acum atâtea asociaţii contra violenţei domestice...
Pagina 347 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |