Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2009 19:50 de Diana
Ginecologii avertizează că viaţa sexuală începută la vârste mai mici de 16 ani produce traume ireversibile. Dezvirginarea, atât la băieţi, cât şi la fete, trebuie să se producă după încetarea pubertăţii, pentru că în această ...
Re: Iubire = ? din 30 nov 2009 19:26 de shell
De ce nu pot sa-mi dau drumul de fiecare data? din 30 nov 2009 19:19 de marutza
...sa inceopem,de fiecare data la fiecare contact sexual eu,ca fata nu ejaculez decat intr-o singura pozitie(eu deasupra)ceea ce m-a cam plictisit...:...dar asta e oare trebuie sa ma obijnuiesc si altfel?(?):)
Re: Iubire = ? din 30 nov 2009 17:54 de basturk
iubire este atunci cand din 10 minute, cel putin 2 te gandesti la partener.atunci cand te pui in pat si te gand la clipele minunate petrecute impreuna.atunci cand ti se rupe sufletul sa iti vezi partenerul suparat.atunci cand nu vezi un viitor in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2009 15:47 de pandora
Ca sa nu insult sau sa mai stiu eu ce..rog moderatorul de la sala asta sa mute "opinia" a deosebitului GUEST in orice alta parte (preferibil sa se deschida o sala speciala pt cei care nu stiu sa scrie bine romaneste..propun pana si numele ...
Re: Cum imi dau seama daca tine la mine? din 30 nov 2009 11:49 de andra
eu am ani decand cant si vream sa primesc si eu sfaturi dar toti prieteni imi ziceau : " andra esti curajoasa de ce trebuie sa ceri sfaturi la alti fa ce iti zice inima si nu mai asculata dupa alti si fi personalizata'' ei bine asa e si sfatul meu ...
Iubire = ? din 30 nov 2009 11:40 de shell
buna..tot eu sunt..ce inseaman iubire pentru voi? ma contraziceam cu cineva despre acest sentiment puternic si iata variantele noastre:
Prietenul .: sentimente
Prietenul .: a iubi iti trebuie planuri pe viitor
Eu...: nu cred...ca trebuie ...
Re: Re: Re: Cum te simti dupa un chiuretaj? din 30 nov 2009 09:47 de sss
e adevarat ca stim foarte bine sa judecam , recunosc ca si eu faceam asta mai ales ca am facut un copil la 19 ani si l-am crescut cu mandrie cu barbatul care acum este sotul meu . si tot cu sotul meu am ramas insarcinata acum din prostia lui :m-am ...
Re: Re: iubesti...si totusi te simti singur.. din 30 nov 2009 09:41 de denisadeny
merci...chiar nu sunt o tipa cicalitoare..stiu ca ce mie nu-mi place nici altuia nu-i face..munceste mult..asa ca nu il pot intreba ce face sau cu cine iese..planuri...pt mine este mai greu...un copil...familie...aiurea...nu?
Re: iubesti...si totusi te simti singur.. din 30 nov 2009 09:26 de Black_06
Paiii....ati inceput destul de bine,faptul ca va iubiti si sper sa fie cu adevarat va va tine impreuna...totul este cat se poate de natural,trust me :)
Inca ceva....continuati cu comunicarea,este esentiala intr-o relatie la distanta si ...
Re: Insarcinata dupa sex neprotejat? din 30 nov 2009 09:22 de Liia
daca nu si-a dat drumul in tine este bine.. desi exista si lichidul prejaculator iar pe acesta nu il poate controla. e normal sa iti vina asa haotic ciclul. pentru ca se deregleaza. sanii si greturile si burta.. nu ziceai ca trebuie sa iti vina? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baie din 30 nov 2009 09:16 de Liia
sa ripostam ? :mellow: cum ? daca strigi dupa ajutor nu vine nimeni.. crede-ma. si cum poti riposta? ....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2009 01:12 de sgc
corect si foarte bine alese povestioarele pt. a sublinia un punct de vedere cat se poate de real si sanatos.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2009 00:55 de Guest
well oamenii sunt slabi.. au nevoie sa creada k e cineva mult mai puternic kre ii ajuta knd is la pamant..:((
dak accepti sau nu k nu te ajuta nimeni e alegerea ta..
sa crezi k primesti ajutor iti da incredere in tine :p
ji partea cu raiul e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii din 29 nov 2009 23:21 de McLove
asl pls .jpg :~*
Glumesc... Probabil ai dreptate, nu pot sa te contrazic. Dar, daca exista asemenea situatii, trebuie sa ripostezi, nu are rost sa se ajunga la astfel de vorbe. :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii acuza fetele din 29 nov 2009 21:55 de Liia
poate ne place ?!?! X( in primul rand ca nu trebuie sa mergi in nici o discoteca unde canta salam ca sa patesti ceva de genul. si fi sigur ca tu nu prea o sa vezi asta pt ca nu esti fata ! putin te intereseaza pe tine ce se intampla in jurul tau ...
Re: Re: Re: Re: Numele din 29 nov 2009 19:42 de sKoL
=)))) timmy =)))
eu ii zic cateodata johny B)B)
Re: Re: Re: Numele din 29 nov 2009 19:40 de m3xycanu
Eu mi-am botezat penisu' micu' Timmy sau Gheorghe,alegeti voi :-` :D
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 29 nov 2009 18:11 de baby
http://www.youtube.com/watch?v=BnUxeZvNwnM
Te urasc din tot sufletul meu!!
Te urasc cum nu am urat pe nimeni!
Iti urasc numele. Ma enerveaza prezenta ta! Ma indispui!
Esti mai rau decat 1000 de raceli,mai rau decat o conjuctivita,decat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2009 15:26 de cutarescu
Pe o ruta pe care merg eu uneori cu trenul trec printr-un sat iar calea ferata e in spatele caselor, asa ca din tren se vede perfect in curtile oamenilor. Case frumoase de oameni gospodari, asta pina intri in tiganie, unde vezi doar gunoaie, ...
Pagina 345 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |