Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sf

din 24 nov 2009 14:58 de Manilla

Pai si cum te-ar cuceri pe tine un baiat ? Asa tzac-pac? Vine si iti spune direct, hai sa trecem la tzac-pac ? Banuiesc ca nu trebuie sa faca greseala, sa iti aduca o floare, si sa iti spuna ca esti frumoasa si speciala si ca te iubeste. Ar fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Orgasm la femei?

din 24 nov 2009 14:31 de Manilla

:)) Pai se gasesc destule, in diferite marimi si grosimi :)).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Critici in loc de sfaturi

din 24 nov 2009 13:32 de Manilla

Pentru a primi ajutor sau sfaturi, intai trebuie sa stii sa le ceri, sa stii sa te exprimi corect si sa scrii corect. Nu ti-a ingradit nimeni libertatea de libera exprimare, esti libera sa scrii cum vrei, insa trebuie sa te astepti si sa-ti ...

Re: Re: Re: Sarcina

din 24 nov 2009 12:31 de Manilla

Trebuie sa recunosc ca m-ai amuzat copios, mai ales partea cu tricoul larg :)). Ca sa fie vizibile miscarile micutului ar trebui sa fi in 5-6 luni, si sa ai deja o burtica proeminenta. Cred ca se misca ceva, dar nu in zona abdomenului, ci in ...

Re: Re: Re: Re: Re: R

din 24 nov 2009 11:52 de flory

,,,,,poi scuza-ma io n-am avut de unde sa stiu k a murit:(:(........si da imi permit sa dau un sfat k am fost in aceasui situatie.....in+ am rasp k toata lumea la cea ce a intrb

Re: Re: Re: Re: Orgasm la femei?

din 24 nov 2009 11:40 de valentine

Trebuie ceva cu grosime ca pozitia aia sa aiba efect :)

Re: Re: Re: Orgasm la femei?

din 24 nov 2009 08:45 de Manilla

Pai perna face totul, incearca si ai sa vezi. Fara perna nu e acelasi lucru, crede-ma este incercata de mine. Nici eu nu credeam la inceput, si nu intelegeam de ce trebuie perna, dar rezultatul a fost unul foarte bun :)), daca ma intelegi.

Re: Re: Re: Orgasm la femei?

din 24 nov 2009 08:03 de Tooy

pe mine nu ma doare , dar in comparatie cu doggy nu se simte cine stie ce :huh: si nu pot zice ca nu e dotat...........

Re: Re: Re: Re: R

din 24 nov 2009 00:49 de sgc

cu parere de care vrei tu, trebuie sa-ti spun ca cel ce-a deschis subiectul nu mai traieste de-un an de zile. drept e, ca se joaca, mai exotic fata cineva prin conturile de useri p-asa onorabil forum. dar tu nici usturoi...., nici gura..., ca daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relati

din 24 nov 2009 00:38 de sgc

pai, dupa ce termin orele de munca la serviciu, si vin acasa, in timpul ramas, cum s-ar spune liber, adica pt. relaxare, imi pierd si eu vremea, cand pe forumul asta, cand la tv, etc. exista, de fapt un zambet in continutul rasunsului, nu in sensul ...

Re: De ce baieti acuza fetele pe nedrept?

din 24 nov 2009 00:14 de simosimina

Probabil ei numai cu fete gen au umblat...şi din cauza asta părerea asta deplorabilă la adresa fetelor... Băieţii oricum sunt mult mai bârfitori decât fetele :))) Acum mai depinde şi de reputaţia care o ai...şi felul tău de a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 nov 2009 00:00 de simosimina

După o anumită vârstă, orice fată îşi însuşeşte un anumit stil vestimentar. Şi mie îmi place să fiu în ton cu toate noutăţile în materie de modă, însă admir foarte mult femeile care îşi pot "schimba" stilul. O haină ...

Re: Re: Re: Durere in zona ovarelor!

din 23 nov 2009 23:11 de sgc

fantastik. deci, mihai gainusa, are sanii in crestere, urmarea agresarii lor de catre partenerul sau serban huidu, care dupa ce l-a dezvirginat, l-a lasat si cu niste dureri in ovare. ma rog, cred ca de fapt, omul isi pune dupa ceva vreme de navigat ...

Re: Re: Orgasm la femei?

din 23 nov 2009 22:54 de basturk

trebuie sa recunosc ca si mie imi place pozitia, dar unele fete nu o suporta datorita pozitiei de penetrare.mai exact este dureroasa ( daca ai si ceva ca lumea in dotare).si rostul la perna nu il vad decat daca sunteti incepatori.sau nu poate sa ...

Re: pentru baietii cunoscatori:D

din 23 nov 2009 22:51 de basturk

in primul rand kegel pt cateva minute, apoi preiei controlul, si o lasi putin mai moale, mai lejer/lent, timp in care te gandesti la scoala/servici/datorii/etc.apoi revi la normal.sincer nu iti recomand.trebuie sa lasi actul de la sine daca vrei sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sinucidere

din 23 nov 2009 22:46 de basturk

pffff....cum de nu m-am gandit pana acum??? oare sa fie vorba despre o indoctrinare din partea sectei de "emo"?daca e asa, amice.....fac cinste cu sapunul si cu franghia. spunea "eu" mai sus ca cine are curaj ca de maine sa nu mai plateasca ratele ...

Re: Re: Re: Re: Am pacalit-o ca am inselat-o, nu m

din 23 nov 2009 22:16 de sgc

eu trebuie sa citesc, doar, ce-am zis, sau pot sa si zic ce-am de zis?!? da, avand in vedere ca n-a existat sex intre noi doi, esti intr-adevar ca si unul nou. unul nou insemnand orice mascul de pe site alive, sau post-mortem. cu minusurile si cu ...

Re: Re: Re: Re: Am gresit...ma va ierta vreodata??

din 23 nov 2009 20:43 de suchi

trebuie sa fie proasta fata aia daca sar intoarce la tine...nu meriti nici cea mai mica partea din inima ei....

Re: Re: Re: Re: Sinucidere

din 23 nov 2009 20:22 de cutarescu

Cineva intr-un film avea un crez al sau: oricit de rau iti merge, nu trebuie sa te sinucizi pt. ca dupa ce mori te vei naste din nou in exact aceeasi viata si tot asa pina cind o treci fara sa-i pui tu capat cind vrei.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex...prin casti :

din 23 nov 2009 19:43 de denisadeny

si mie mi sa intimplat asa cv...vb cu un tip din mures...am avut cam acceasi viata...avem aceleasi visuri..hmm:D...sa intimplat dupa o saptamina de vorbit la telefon..nici nu stiu cum a inceput...stiu doar ca a fost fain...ei bine,asa am ajuns sa ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 349 din 1098
«   1 ... 346   347   348   349   350   351   352 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare