Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Nu reusesc sa am orgasm din 9 nov 2009 19:06 de cherry_dream
Stai linistita..nu ai nimic. nu este obligatoriu sa ai orgasm vaginal din prima.nu trebuie sa se simta prost iubitul tau.. trebuie sa te excite foarte tare si sa fiti relaxati. nu te mai gandi cand faceti sex "trebuie sa am orgasm". o sa vina la un ...
Re: Ce prezervativ e bun pentru a dezvirgina o fat din 9 nov 2009 18:35 de cherry_dream
Durex extra safe. e mai scump, dar merita. oricum, trebuie sa o exciti si tu foarte bine..
Re: Re: Re: vreau un sfat... din 9 nov 2009 18:26 de cherry_dream
Ai 14 ani.esti cu ea de o luna. nu e o relatie chiar asa de..serioasa la varsta voastra.sexul nu e o joaca.. eu cred ca ea a vrut sa faca sex doar din cauza faptului ca i-ai zis tu de cealalta fata..daca zici ca ti-ai dat seama ca te iubeste..ar avea ...
Re: Re: Cum diminuezi durerea la dezvirginare??? din 9 nov 2009 17:57 de cherry_dream
Fii linistita, excitata..ai grija s-o faci cu un baiat care merita, in care ai incredere ca are grija de tine, pentru a nu te durea prea tare..nu trebuie sa te sperii si sa zici "aoleu, ma doare"..daca te gandesti, te doare.. nu este o durere ...
Re: Re: Re: Re: Re: pentru cine stie!!! din 9 nov 2009 17:31 de cherry_dream
In primul rand calmeaza-te. E simplu..trebuie sa vina de la sine..o saruti..o mangai..si ce mai stii tu ca o excita.ai grija sa fie un preludiu lung ca sa fie bine excitata si sa ii diminueze durerea. nu-ti mai fie teama. daca va iubiti, nu ai de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2009 17:09 de asti
Mersi! :-)
De felul meu sint o femeie puternica!
Cu siguranta o sa reusesc...o sa te tin la curent..
Daca sintem sinceri...e singura sansa de a crea lumina in tot ceea ce se intimpla.
Intrebare: cum ar trebui sa pun problema, dupa parerea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2009 16:46 de valentine
http://www.youtube.com/watch?v=Nrxa-jqOx0g
:flowers:
Sa speram ca ai forta necesara de a face ceea ce trebuie sa faci. Succes!
P.S fiecare text care vrei sa-l citezi, il pui intre [.quote]x[./quote], fara punct, unde x este textul pe care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De din 9 nov 2009 16:40 de asti
Nu cred ca te inseli. E concluzia la care am ajuns si eu. Iar eu nu am fost si nici nu o sa fiu amanta! Nu am nici un motiv pentru a face asta. Sint libera...de cine sa ma ascund sau de ce. La fel si el. Asa ca nu exista nici un motiv pentru a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2009 16:16 de Maria77
Pai 1 la mana:EU NICIODATA NU AM SPUS CA AM RAMAS INSARCINATA DUPA CE AM FACUT SEX ANAL! 2 la mana: Poate pe fata aia o cheama Maria ca si pe mine(sunt o multime de Marii in lumea asta)sau poate nu vroia sa-si dea numele adevarat 3 la mana: Daca va ...
Re: Re: Re: Gripa Porcina din 9 nov 2009 14:19 de eu
o masca costa 6BANI!ce bani sa faca din cumpararea mastilor?iar vaccinul este distribuit GRATUIT si se face la medicul de familie!ce bani sa faca,de unde?daca e dat pe gratis?
si porcina este periculoasa!\asa ca aveti grija de voi oameni buni!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2009 14:14 de McLove
Profil Princess4Ever : Nume Maria
Profil Maria77 : Nume Maria
Totusi, poate sa fie o simpla coincidenta, nu trebuie sa acuzam fara dovada, sa fim rai. :~*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa cuceresc o fata? din 9 nov 2009 14:14 de Dani boss
Totul vine de la sine nu trebuie sa te dai mare si tare arata adevaratul tau chip sa nu iti fie rusine cu tine ma intelegi fi tu insuti si vei reusi iti garantezi si nu mai citi tot felul de speculatii care apar pe net nu te ajuta cu nimik nu fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal din 9 nov 2009 13:39 de anonimul01
ok.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal din 9 nov 2009 13:16 de suchi
ba frate,laso balta:))=))daca tu zici k faci sex de 2 ani,bunica mea e virgina:)),parerea mea e ca ai si u o prietena si ii e frica sa ramana insarcinata in urma unui sex vaginal,si vati pus de comun acord sa faceti anal:)),unu care faci sex ...
Re: Re: Re: Gripa Porcina din 9 nov 2009 12:22 de McLove
stai linistit ca gripa porcina nu e numai in Romania si Ucraina. Printre tarile "infectate" se numara si : Mexic ( cele mai multe cazuri), SUA, Japonia, China, Italia, Spania, Franta. Aici e o mica parte...Virusul H1N1 (Gripa Porcina) este creat in ...
Re: Re: Re: Gripa Porcina din 9 nov 2009 10:28 de simosimina
fiecare cu părerea lui..dar atunci când cunoşti o pers care a murit din cauza asta...nu cred că vei mai spune acelaşi lucru :|:|:|
Re: Re: Gripa Porcina din 9 nov 2009 03:36 de Bozgoru
simo.. imi pareai inteligenta.. sau cel putin deschisa la minte... se pare ca spre cazuri sociale nu esti la fel de deschisa la minte asa cum esti pentru sex:D . Bah oamenilor voi sunteti dementi.. credeti tot ce auziti? voi stiti ca cineva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Replici pentru agatat ? din 9 nov 2009 01:10 de snake
sau ceva de gen '' crezi in dragoste la prima vedere sau trebuie sa mai trec o data '':lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De din 8 nov 2009 23:26 de Pasaroi_Cuminte
Dar nimeni nu paraseste pe nimeni. Si da in zilele noastre, numai om de afaceri sa nu fi. Ai de platit salarii, ai de platit regie, ai credite la banci, impoteci, etc. Si ca am de afaceri trebuie sa scoti bani astfel incat sa acoperi platile si sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despar din 8 nov 2009 21:49 de valentine
Nu stiu cat te ajuta parerea mea, intrucat pe mine ma preocupa comportamentul relational feminin, nu cel masculin, iar prima cifra a varstei mele este inca 2, mai e ceva pana la 3 :)
Insa, odata ce lucrurile s-au schimbat, s-au schimbat cu un ...
Pagina 357 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |