Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat este de import

din 7 nov 2009 20:45 de ursaru

E important orgasmul intr-o relatie,dar totul depinde de parteneri,poate fetei nu ii place o anumita pozitie ,din cauza ca nu ajunge la orgasm,deci trebuie sa existe o anumita comunicare.Prietena mea ajunge la orgasm aproape de fiecare data cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce urati m

din 7 nov 2009 17:46 de SORIN28

Pai tocmai...TU nu ai ce sa demonstrezi...si nu-mi spune mie de Italia ca tu doar in poze ai sa vezi cat am vazut eu din tara aia. Conform cu ceea ce spui tu...daca noi avem bancuri cu evrei inseamna ca uram evreii?:blink: Ete ca eu am fost si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce urati mai m

din 7 nov 2009 15:13 de simosimina

Problema ta mey...dar ce c.ăc.at să demonstrez când imaginea noastră este deja pătată?! Nu ştiu dacă ai citit la pagina 1 a topicului....în vacanţa aia...la plaja aia unde eram...italienii aveau glume cu românii aşa cum noi avem glume ...

Re: Re: candida??

din 7 nov 2009 11:06 de simosimina

:)) Ba da...se transmite sexual candidoza.... Şi nu se tratează după ureche cum spui tu..cu creme pt mâncărime:)) Există şi pastile care se iau...ovule...şi creme dacă este nevoie! Cel mai bine iei tratament de la medic, după o ...

Re: Re: excitare...

din 6 nov 2009 23:12 de bogdan

dak tia iesit si tie o data asta nu inseamna ca merge la toate fetele .. ;) trebuie sa fi dulce sa ai vrajala si in pat sa sti ce sa faci ;) atata tot

Re: Re: Re: Re: Despre Zodiac/Horoscop

din 6 nov 2009 19:59 de frenchiegirl

sincer nu pot sa zic ca sunt o fana a horoscopului sau al zodiacului ...dar d foarte multe ori mi se potrivea ...si kiar sapt asta ..am citit pe un site de astrologie ca va fi o sapt proasta pt Fecioare ..probl de familie..de cuplu etc etc ...

Re: Prima data pen

din 6 nov 2009 18:29 de AlienKid

In jumatate de ora ma duc sa ma intalnesc cu ea.O sa incerc sa abordez subiectul asta si sa vad ce discutam legat de asta. Wish me good luck.%%-

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fa

din 6 nov 2009 18:20 de frenchiegirl

sincer kestia ku materialistul ...:blink:..nu e deloc adevarata...nu vreau sa ma dau drept Frumoasa din padurea adormita ...dar arat bn...(dak nu ma credeti ..uitati-va la poze:-`) si ku toate astea niciodata nu am profitat de vreun baiat!!! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pen

din 6 nov 2009 16:05 de cherry_dream

Este bine sa discutati pe tema asta..trebuie sa comunicati. chiar daca ea a dat semne ca vrea, tot trebuie sa vorbiti pe tema asta..asa cum zicea si ExoticDream, cel putin pt prima data.atata timp cat va iubiti..nu ar trebui sa-ti fie teama sa ...

Re: Re: Re: Sange din vagin dupa actul sexual

din 6 nov 2009 01:32 de simosimina

Îşi face programare la un cabinet particular...nu trebuie să afle nimeni.. Sângerarea nu are legătură cu răceala!! Repet...e grav dacă sângerezi! Urgent control ginecologic!:ermm:

Re: Re: Re: Avantajele si dezavantajele mutarii im

din 6 nov 2009 00:21 de ExoticDream

La cat se mai invata astazi in scoli, s-ar putea sa ai dreptate, eu insa zic ca, daca vorbim de facultati serioase si de persoane interesate sa le termine altfel decat chiulind si copiind, mai cool ar fi mutatul impreuna dupa. Nu de alta, dar, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Prima data pentru amandoi

din 5 nov 2009 20:50 de cherry_dream

In primul rand ai grija de ea, fa-o sa se simta iubita, in siguranta. Preludiul e bine sa fie cat mai lung pentru a nu o durea prea tare..nu exista o durata exacta, cand simtiti voi ca puteti trece mai departe..ai grija sa fie foarte ...

Re: Re: Virgina la 34 de ani

din 5 nov 2009 11:44 de basturk

mihai, ai dreptate, dar cred ca trebuie sa fi ceva mai convingator de atat:ok:

Re: Re: L-am parasit, am revenit, nu mai este la f

din 5 nov 2009 10:36 de basturk

intampin aceeasi problema, peste care pot spune ca am trecut in mare masura. si partenera mea este mai mica cu 8 ani si la scurt timp dupa ce ne-am cunoscut s-a intors la "fostul" pentru o seara.ea zice ca nu s-a intamplat nimic, dar nu pot sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: daca nu

din 5 nov 2009 10:07 de basturk

foarte tare!!!

Re: Re: Trebuie sa conteze mult parerea parintilor

din 5 nov 2009 04:18 de tiby

Mi se pare ft urat sa citeasca parintii jurnalul ba mai mult in fata rudelor etc...deci cred ca as face un scandal de ar sari casa n aer. Cred ca peste 90% din sfaturile care mi le dau parintii sunt bune, mai exista si aia 10% in care se pot insela ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa

din 5 nov 2009 03:57 de tiby

Pana la urma dc trebuie sa le zici??? Chiar nu vad motivu

Re: Re: Re: Nu stiu sa sarut cu limba!!!

din 4 nov 2009 18:27 de yony

exact... o sa fie bn nu te mai stresa atata

Re: Cum faci o fata sa se simta extraordinar ?

din 4 nov 2009 18:22 de frenchiegirl

cam rar gasesti barbati care sa faca aceste lucruri pt o femeie ...e cel mai frumos articol pe care l-am citit :love::love::love::love:

Re: Re: Nu stiu sa sarut cu limba!!!

din 4 nov 2009 18:15 de frenchiegirl

trebuie sa t lasi dusa d val ..sa nu t gandesti "oare fac bn?? dak nu ii place" etc...pur si simplu faci cum face el :) succes :ok:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 359 din 1098
«   1 ... 356   357   358   359   360   361   362 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare