Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Prima data pentru amandoi

din 4 nov 2009 17:45 de frenchiegirl

pt k o poti lasa gravida d ex ...eu zic k prima oara trebuie sa fie cv romantic ..sa nu o bruskezi ..si poti incepe cu sarutari..mangaieri..orikum pt a fi si mai frumos ..nu trebuie sa-ti faci niciun plan..tre sa vina totul d la sine :, ...mult ...

Re: Re: Re: Re: daca nu

din 3 nov 2009 23:52 de silvercrest

Am si eu o problema .. cred :P ... am 17 ani si sunt inca virgin :D .. si cateodata simt durere in testicule . Dar nu ma doare asa incat sa nu mai pot este asa jenant , si mai rar cam de vreo 2 - 3 ori pe zi , si la palpare nu se simte nimic ...

Re: Re: Am 21 de ani si nu am iubita!

din 3 nov 2009 12:05 de sk

nu prea inteleg, si tu esti singura si cauti baiat? O:)

Re: Re: Re: Re: Baietii timizi si viziunea fetelor

din 3 nov 2009 10:51 de Skynet

din cate vad e discutia fetelor ... :D voi incerca sa fiu rapid . la un momentdat . cineva a spuns relatie cu un barbat "mai sfios, timid", care de fapt, este cat se poate de BARBAT [/quote[ sunt baiat . si sunt oarecum timid pot spune ...insa ...

Re: Re: Re: nu mai stiu c sa fac :(

din 3 nov 2009 07:07 de ThT

Ti-ai platit-o dar e clar ca nu mai vrea ceva serios cu tine din moment ce a ajuns sa mearga si pe la altele.Decat sa isi bata joc mai bine il lasi,trebuie sa ai si tu ca fata putina demnitate.:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou

din 3 nov 2009 00:41 de ExoticDream

Imagineaza-ti ca exista pe lumea asta fiinte care le impletesc pe amandoua: se simt bine (doar) traind in dragoste! Tu practic pui bariere in calea sentimentelor de teama de a nu suferi, dar nu realizezi ca, facand asta, pierzi aproape tot ...

din 3 nov 2009 00:24 de ExoticDream

Ma mir ca tocmai tu nu stii preturile la zborurile pe relatia Romania - Italia! "Respectul" italienilor fata de romani nu are nici o legatura cu orarul de zbor si cu preturile aferente. De circa 2-3 ani, ajung si la noi companii aeriene low-cost, ...

Re: Re: Re: Problema amoroasa

din 2 nov 2009 18:41 de frenchiegirl

mdap ...orgoliul barbatesc...iti zic o kestie ...incearca sa t porti indiferent ku el ...iar knd el s apropie de tn sa-l provoci ..cu privirea sau prin gesturi ...pt k majoritatea baietilor s poarta asa ku pers p kre o place ...nu am inteles ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou pent

din 2 nov 2009 11:41 de vladbodan

Nu traiesc pe lumea asta pentru dragoste, ci ca sa ma simt bine, nu sa ajung si eu la 80 de ani si sa ma gandesc cata lume si-a batut joc de sentimentele mele repet, inainte sa faceti pe desteptii amandoi, ganditiva ca suntem trei persoane ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare precoce

din 2 nov 2009 11:09 de fantomass

o mica curiozitate... cind pachetul este livrat, scrie pe el ce produse contine? multumesc anticipat pentru raspuns.

Re: Re: Re: Problema la dezvirginare

din 2 nov 2009 09:50 de basturk

nu.ai primit cel mai bun sfat.trebuie totusi sa acordati putina atentie si sa nu va culcati pe o ureche

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou pentru f

din 2 nov 2009 03:05 de ExoticDream

Vad ca nu intelegi: nu "imi inchipui", ci STIU! La varsta ta, eram de 3 (trei) ani implicata intr-o relatie la distanta (si nu una usoara, la un autobuz/tren distanta, ci la multe mii de kilometri), asa ca nu incerca sa-mi dai lectii, OK? Nu ...

din 1 nov 2009 18:39 de Pasaroi_Cuminte

Ai inteles gresit.Chiar daca ai scris "pariune" eu m-am referit la pasiune.Si nu, nimeni nu face misto de nimeni. Cu sentimentele nimeni nu face misto. Nicidecum. Confuzi "emotivitatea" cu pasiunea. E diferenta foarte mare. Nu trebuie sa fii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou pent

din 1 nov 2009 15:27 de vladbodan

ha ha :. am scris pariune in loc de pasiune, hai sa radem e problema voastra, pentru mine persoanele emotive sunt niste caractere mult prea slabe, care viseaza doar ce vor ei nu ce afiseaza realitatea vreau sa continui la poezie cu ceva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou pentru f

din 1 nov 2009 13:18 de Pasaroi_Cuminte

Ma alatur si eu in cuget si simtiri persoanelor clasificate de tine drept "stupide". :devil: Si eu sunt atunci o persoana stupida. and I fucking love it. :devil: Si daca recunoasc asta, atunci e semn de inteligenta dar tu sa fie destept si ...

Re: Re: virgin la 20 de ani

din 1 nov 2009 12:49 de simosimina

..măi acum tu vorbeşti din punctul tău de vedere...punct în care văd că eşti cam misogin...Nu sunt eu feministă convinsă...însă cum ar fi să scriu şi eu aici "Toţi băieţii sunt de ..rahat!!!"....deşi în inima mea ştiu sigur că ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou pentru fostu

din 1 nov 2009 12:37 de vladbodan

iti inchipui tu cum ar fi sa pierzi 1-2 ani din viata ta asteptand pe cineva? nu se vede ca stii deloc, daca ai sti ... ai realiza si tu ca nu e atat de simplu precum pare.. cumnata mea a lucrat 1 an in spania, unde nu a avut timp ...

Re: Am 21 de ani si nu am iubita!

din 1 nov 2009 04:41 de irina_seffa

am 20 de ani si cred k nu trebuie sa disperi ;trebuie sa fi tu insusi mereu si sa ai incredere in tine stai linistit ai timp si fi mai cu tupeu . ma numesc iasmin si sunt din costanta

Re: Sunt plictisitor!

din 1 nov 2009 04:32 de irina_seffa

am si eu o problema.am 17 ani si sunt un tip plictisitor.nu am idei bune si pur si simplu nu am inspiratia p care o au prietenii mei cand vine vorba de glume jocuri etc(stiti voi la ce ma refer).stiu k e tampenie dar trebuie sa rezolv problema asta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou pentru fostul iu

din 1 nov 2009 04:31 de ExoticDream

Probabil nu ai citit raspunsul pe care ti l-am dat pe alt topic in legatura cu experienta pe care intamplarea face sa o am in relatii la distanta. Nu inteleg ce ti se pare atat de ciudat in faptul ca ma mira acceptarea unei solutii precum ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 360 din 1098
«   1 ... 357   358   359   360   361   362   363 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare