Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou pentru fostul iu

din 31 oct 2009 23:20 de ndn

de acord cu tine.la asta ma refeream si eu cand spuneam ca nu ar merge relatia in asemenea imprejurari.deci e exclusa continuarea ei. nu vreau decat sa ramana cu o amintire placuta...si poate cine stie,viata ne va aduce impreuna din nou.asta nu ...

Re: help me!!!

din 31 oct 2009 23:02 de vladbodan

ca parere "profesionala" la cei 19 ani imediat 20 [in cazul in care ti-ai afisat datele corecte] de ani pe care ii ai, ar fi trebuit sa stii macar ca perioada ta fertila este la mijlocul lunii , adica intre cicluri NU pe data de 15 ... daca tu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou pentru fostul iubit

din 31 oct 2009 22:53 de vladbodan

nu imi vine sa cred ce raspuns ai dat :mellow: dintre toate persoanele, chiar la tine nu ma asteptam tu iti imaginezi ca un om plecat in strainatate nu inseamna un om oarecare din alt oras, asta ar fi una, faptul ca trebuie sa iti strangi ...

Re: Afectiuni ale vulvei

din 31 oct 2009 18:32 de Amorella

In afara de faptul ca este bine sa faci control ginecologic periodic, odata viata sexuala inceputa, indiferent daca ai sau nu probleme, iti recomand folosirea unor absorbante 100% naturale, care te ajuta sa-ti pastrezi sanatatea in zona genitala. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help pls 2 min

din 31 oct 2009 15:15 de mariof3

Merci pentru raspuns ! :ok:

Re: Re: Re: Re: Cum sa-mi ajut prietena sa-l uite

din 31 oct 2009 15:01 de Pasaroi_Cuminte

De acord. Dar daca nu-ti plac jumatatile de masura si vrei totul sau nimic, trebuie sa alegi "unitatea de masura" si apoi sa evaluezi acel totul sau nimic. Apoi mai este o chestie cu acel "Acel umar pe care a plans ". De acord, ca nu este ...

Re: Re: Cum sa-mi ajut prietena sa-l uite pe

din 31 oct 2009 14:25 de baby

saracu baiat:ermm: i le aruncam asa in fata:rolleyes: Sorin la fel i-am zis si eu....mai ales ca am fost in situatia ei....dar trebuie sa il facem si pe el sa inteleaga de ce e mai bine sa o lase sa isi gaseasca linistea :,

Re: Re: Cum sa-mi ajut prietena sa-l uite pe

din 31 oct 2009 10:22 de baby

dar dar trebuie sa ne gandim ca poate ii e si lui greu. poate a inceput sa tina la ea.....si vrea sa lupte,sa o ajute intr-un fel. el e singurul care decide daca zice "pa".....sau zice "o sa fiu langa tine indiferent ce se va ...

Re: Re: Despre fete ....si ceva sex

din 31 oct 2009 09:46 de basturk

:blink:cum naiba e asa simplu pentru tine sa prostesti o necunoscuta incat sa o faci sa sara pe tine?oke, daca o cunosti si te intanlesti de cateva ori cu ea mi se pare si normal ( dar nu valabil pentru orice fata) tot ce iti trebuie este sa ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat este de important

din 31 oct 2009 09:32 de basturk

aham...:lol::lol::lol:si prietena mea este nervoasa.sunt mandru si fericit in acelasi timp ca si ea face parte din cele "fericite".se mai intampla sa nu aiba orgasm, dar rar, si atunci imi arunca o privire de parca m-ar strange de gat.dar o las ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea sa f

din 31 oct 2009 01:01 de ExoticDream

You certainly have a good point here.... :((:((:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt fete

din 30 oct 2009 22:26 de Motfo

mai sunt, dar trebuie cautate mult.e adevarat sunt din ce in ce mai putine dar si alea se fut tot ci baieti care nus virgine cas proaste si cauta sa aiba experiente de neuitat,..daca gasiti una fie ea cum o fi sa fie credincioasa si sa aiba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea sa facem

din 30 oct 2009 22:10 de Pasaroi_Cuminte

Cel mai bine ar fi sa-i expui si lui aceste probleme (exact cum ni le-ai descris noua) in mod rational. Fara bocete, fara plansete, etc etc. Se da situatia X care il implica si pe el. Probleme sunt urmatoarele: 1,2,3,.... etc Dupa ce iti ...

Re: Re: Probleme cu fetele :|

din 30 oct 2009 15:34 de m_rzvn

Ok sir , multumesc.

Cum faci o fata sa se simta extraordinar ?

din 30 oct 2009 13:25 de Bogdan

Seductia se invata, nimic nu e la intamplara. Afla de aici cum poti sa faci o fata sa se simta extraordinar ca sa nu te mai uite... Daca te gandesti ca acum o sa iti spun ca trebuie sa faci sex cu ea, cum trebuie sa faci sex cu ea si mai ales cum ...

Re: Re: Re: Despre fete ....si ceva sex

din 30 oct 2009 00:50 de simosimina

:) Mi-a plăcut aşa să "îi dau peste nas"...şi să înţeleagă că aşa ceva nu prea este posibil...am vrut să pună picioarele pe pământ...:)) Probabil că atunci când a citit...s-a şi trezit din visul lui frumos:)))

Re: prea multa tevatura

din 30 oct 2009 00:17 de G10vanny

Adevarat nu stii pe unde aumblat:devil::devil:(?)

Re: Afectiuni ale vulvei

din 29 oct 2009 23:46 de Firentze

Si eu am patit ceva de genul asta in si nu am vizitat niciun ginecolog si nu stiu de la ce ar putea fi...ca din cate stiu eu BTS-urile nu se iau daca o faci protejat:D Presupun ca modificarea(ma refer la increscenta de pe vulva,acum depinde si la ce ...

Afectiuni ale vulvei

din 29 oct 2009 23:14 de grignari

Buna seara!Sunt noua pe forum pentru ca ma intereseaza strict o problema.Mi-am inceput viata sexuala acum jumatate de an pentru ca am simtit ca asa trebuie si abia apoi am inceput sa ma intreb si sa ma ingrijorez despre sanatate.Mereu am facut sex ...

Re: Re: Despre fete ....si ceva sex

din 29 oct 2009 19:01 de baby

vezi tu simo...sunt unii care trebuie sa isi vanda un rinichi sa doneze vreo 30 de litri de sange si sa isi vanda si o "halcă" de ficat ca sa faca rost de bani pt a agata o pitzi mai de lux ft doritoare:lol: baietii vor asa....o ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 361 din 1098
«   1 ... 358   359   360   361   362   363   364 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare