Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Trebuie sa conteze mult parerea parintilor?

din 29 oct 2009 18:22 de sweetgirl16

Urat din partea ei sa iti citeasca jurnalul:unsure: !

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help pls 2 min

din 29 oct 2009 17:31 de basturk

acea ata, in momentul erectiei, daca este stimulata cum trebuie iti poate da niste furnicaturi placute, chiar te face sa te simti mai bine in timpul actului sexual, dar asta nu inseamna ca "te termini" mai repede din cauza ei.nu afecteaza cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebuie sa conteze mult pa

din 29 oct 2009 16:48 de cutarescu

Tu vrei sa te lauzi ca sti engleza si nu stiai cum s-o faci. Ei, uite c-ai gasit. M-am gindit ca e foarte posibil sa vorbesti serios cu privire la citirea unui jurnal ca la ce mentalitate au unii... dar se pare ca m-am inselat. Pliz forghiv mi.

Re: Re: Re: Re: Re: trebuie sa conteze mult parere

din 29 oct 2009 07:35 de Pasaroi_Cuminte

Ce-am spus eu este o forma de sarcasm. Este implementat genetic am putea spune.Trasatura a mintilor mercuriene. :cat: Definitie (citez): "Sarcasm is a form of humor that uses sharp, cutting remarks, generally saying the opposite of what the ...

Re: Re: Re: Re: Re: Relatie La Distanta

din 29 oct 2009 02:04 de ExoticDream

Indraznesc (fara obraznicie, spre deosebire de tine) sa-ti raspund ca si tu te inseli: a-mi spune mie ca "n-am absolut deloc idee ce inseamna o relatie la distanta" este ca si cum ai incerca sa vinzi castraveti la gradinar. Stai tu linistit ca ...

din 29 oct 2009 00:29 de simosimina

Este urât să intri neinvitat în intimitatea unei persoane...

din 29 oct 2009 00:23 de ExoticDream

Si eu "votez" pentru pastrarea 100% a intimitatii, indiferent ca este vorba de jurnalul, scrisoarea, arhiva de messenger sau mobil a oricui, fie ele si ale copilului sau partenerului. Cred ca Pasaroi glumea.... :cat::cat::cat:

Re: Nu stiu ce sa fac...

din 28 oct 2009 23:48 de simosimina

Well.. ştii tu vorba aia.."cui pe cui se scoate"...trebuie să ai răbdare dacă ea încă mai ţine la el...dar fi ft atent..pentru că s-ar putea întoarce la el..dacă acesta îi va da vreun semn de gen... Aşa că singurul sfat ..ar fi să ...

Re: Cine te place te place asa cum esti

din 28 oct 2009 23:44 de simosimina

Măi..nu am nimic cu operaţiile estetice...dar sincer unele persoane chiar au nevoie de aşa ceva...Gândeşte-te la o persoană care are nasul foarte mare...sau are un defect la faţă....e normal să recurgă la acest gen de chirurgie. Nu ...

Re: Re: Re: Re: trebuie sa conteze mult parerea pa

din 28 oct 2009 17:49 de cutarescu

Vrei sa spui ca e in regula sa citesti jurnalul cuiva fara aprobarea acestuia?

Re: Re: Re: Relatie La Distanta

din 28 oct 2009 17:00 de yony

mie genul asta de relatzie mi se pare un pic cam copilareasca, si aici nu vreau sa jignesc pe nimeni.. sunt pers care sunt de mult timp impreuna, se vad in fiecare zi, se iubesc etc.. iar poate apoi intervine o distantza si tot se raceste un ...

Re: Re: Probleme cu fetele :|

din 28 oct 2009 16:59 de basturk

la cum decurg lucrurile, a 3-a zi urma sa sri pe ea...las-o mai moale si asculta la simo

Re: Re: Re: Re: Re: Acnee....

din 28 oct 2009 16:47 de basturk

sper sa auzim de bine%%-:ok:

Re: Probleme cu fetele :|

din 28 oct 2009 16:37 de simosimina

Well...nu trebuie să te grăbeşti să îi spui că o iubeşti..pentru că nu o iubeşti...ci eşti doar îndrăgostit de ea!!! Nu mai "sări" aşa pe ea..că este normal ca ea să te refuze din cauză că se sperie de tine... Mai uşor... E ...

Re: Re: Re: nu pot avea orgasm

din 28 oct 2009 16:31 de dorinda

Stai linistita, corpului tau ii trebuie ceva mai mult timp de acomodare. Si eu am fost cam in aceeasi situatie, nu aveam orgasm, dar aveam o senzatie de placere care ii tinea locul. Si incet-incet a venit si orgasmul. Este foarte placut, dar nu ...

Re: Re: Re: Re: Acnee....

din 28 oct 2009 14:27 de DuraseLL

saptamana viitoare :D:~*:~*:~* marti la ora 9 merg la dermatolog :,:,:D:,:,:Dsincer sa fiu abea astept dar...am faqut si analize de sange si trebuie sa i le duck :D orkm multumesc ff mult pt ajutor!!:~*:~*:~*:~* Raman ...

viata e un banc...

din 28 oct 2009 14:04 de basturk

la 411 (operatorii discuta cu clientii) Convorbirile telefonice cu operatorii GSM sunt inregistrate. Iata cateva exemple - enjoy: 1. Operator: Factura dumneavoastra nu s-a emis inca, bla, bla... El: Domnisoara, factura este ptr. mine ca ...

Re: Re: Re: Re: Ejaculare precoce

din 28 oct 2009 10:28 de Sebby

salutare, cu vama nu am avut nici un fel de probleme, ba chiar am fost mirat si eu, cit despre comanda,am intrat si m-am inregistrat si am parcurs toti pasii de realizare a unei comenzi, nu e complicat,acest site mi-a fost recomandat de niste ...

Re: Prietena mea nu mai doreste sa facem sex

din 28 oct 2009 09:09 de pacpac

Ar trebui sa-i arati partenerei tale asta http://sexpert.ro/articole/viata_sexuala/sexul/6_beneficii_ale_sexului.html dupa care sa-i explici ca are draci de nef..ta:))). Mie unu mi se pare o idiotenie ca o femeie sa-si manipuleze barbatul cu ...

Re: Fantezii

din 28 oct 2009 00:38 de vladbodan

pentru simplul fapt ca ai spus "rockeritza" iti pot spune 100%[ca cunosc destule fete neinhibate de problemele lor sexuale, nu sunt cine stie ce, sunt exact ca oricare alte persoane, voi credeti ca pentru simplul fapt ca sunt "rockeritze" sunt ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 362 din 1098
«   1 ... 359   360   361   362   363   364   365 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare