Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2

din 24 mar 2011 19:29 de weed_adicted

nu conteaza...ideea e ca nus pozele tale si tu schimbi subiectul distrusule .Ti-am zis sa ne intalnim in tineretului , nu domne :)) hai barosane sa ne intalnim sa vad daca arati asa si sa te tund

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 romani a

din 24 mar 2011 19:25 de weed_adicted

cum plm sa semene cand e aceasi poza fgm de ratat ...la tine la profil si pe siteuri de emo americane .... mie imi spunei ca esti si parkouristi :)) esti un copil ratat de vreo 13 ani care iy este rusine ca e urat si vorbeste pe un forum dasta ca nu ...

Re: Pierderea cunostintei (lesinul)

din 24 mar 2011 19:21 de USTUROI

Da mi s-a intamplat, am cazut cu rolele ca m-am luat ca prostu dupa unu care face de 10 ani:lol: eram intins pe jos fara forta in muschi si la un moment dat am simtit ca raman fara putere si naniii:lol: peste 5 min eram atractia skate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2 romani adevarati!

din 24 mar 2011 19:15 de USTUROI

=)) Fix de tine aveam chef acuma daca vrei iti dau pe mess 10 poze cu mine ca sa nu mai spui ca sunt de pe net fraiere, esti facut din taratze:.

Re: Re: Re: Re: Sportul la romani

din 24 mar 2011 18:35 de ursaru

Daca cei de "sus" nu iau atitudine,in5 ani majoritatea copiilor or sa fie obezi...

Re: durex sensation rupt.! help

din 24 mar 2011 16:09 de DaNNY_DiViNO

daca scapa, faceti o plimbarica la doctor si luati anticonceptionale

Re: Re: Sportul la romani

din 24 mar 2011 13:22 de ThT

Cam ai dreptate.Eu unul,m-am saturat sa aud zi de zi "ma apuc de sala sa slabesc".Bineinteles,nu ar fii nimic rau in asta..doar ca ramane doar la stadiul de vorba.In cel mai bun caz,daca chiar se apuca,merg o zi..iar a2a zi nu le mai vezi ca fac ...

Re: Sportul la romani

din 24 mar 2011 08:44 de DaNNY_DiViNO

Asa e. Tara piticelor grase, unde femeile au uitat sa mai fie femei. Nu stiu daca ai observat dar 80% din fetele de 1.60-1.65 au ditai curu si bubuie de grasime peste tot...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O prietenie mai neobis

din 24 mar 2011 07:38 de ThT

Nu am precizat faptul ca nu trebuie sa se cunoasca dar trebuie sa-i arati de la inceput intentiile tale. De exemplu,am un prieten,ii place de o persoana.S-a purtat cu ea exact ca un frate cateva luni de zile iar ea acum il considera cel mai bun ...

Re: Re: Sala afecteaza cresterea normala a penisu

din 24 mar 2011 07:31 de ThT

:wacko:inteligent.

Re: Pierderea cunostintei (lesinul)

din 24 mar 2011 02:59 de Bozgoru

deci dupa cati timp ti-ai revenit?

Pierderea cunostintei (lesinul)

din 24 mar 2011 02:49 de ExoticDream

Vi s-a intamplat sa lesinati? Nu ma refer la acea stare de rau, in care ti se face negru in fata ochilor pret de cateva secunde (de obicei din cauza unei lovituri puternice) si apoi iti revii pastrand permanent contactul cu realitatea, ci la lesinul ...

Re: Ursitoare pentru botez!

din 24 mar 2011 02:39 de ExoticDream

[b]Maine iti voi muta subiectul la sectiunea "Altele"![/b] La "General" discutam sex si dragoste la gramada. [i]Quasi on topic:[/i] Incercati sa raspundeti la subiect, daca se poate, evitand atacurile nepotrivite, mai ales daca nu cunoasteti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O prietenie mai neobisnuit

din 24 mar 2011 02:28 de ExoticDream

Cum sa i le arati daca nu le stii nici tu la inceput?!? Ai intalnit o persoana noua, ti-a facut o prima impresie pozitiva (din punct de vedere fizic, in rest nu prea ai idee inca), ce faci? Ii spui ca vrei sa ai o relatie de cuplu cu ea? Sau ...

Re: Re: Re: Re: Topic de ajutor pentru temele de s

din 24 mar 2011 02:15 de ExoticDream

Ce ai fi vrut sa faci la varsta aceea? Sa-ti deschizi o firma? Sa devii mare fotbalist? Mie fiecare etapa parcursa pana in prezent mi s-a parut a avea farmecul ei cu conditia sa alegi drumul care ti se potriveste. Mi-au placut anii de liceu, ...

Re: Sala afecteaza cresterea normala a penisului?

din 24 mar 2011 01:01 de AaLlEeXx

Sa sti ca daca mai mergi la sala, tot sangele din penis se va duce in muschi, deci, cand o sa vrei sa faci sex, nu o sa poti!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 mar 2011 23:02 de ubyalex

Nu te mai complica..oricum ei,barbatii o tin pe a lor desi noi aveam dreptate in unele privinte.Stii ce mi-a spus o femeia cu mult mai in varsta decat mine? "Lasa-i sa creada ca e asa cum zic ei ca pana la urma tot cum vrei tu iese."

Sportul la romani

din 23 mar 2011 22:54 de Rolando

Am ajuns la concluzia ca in Romania este o rusine sa faci sport.Dupa parerea mea,sportul ca miscare de masa,in Romania,practic nu mai exista.Spre exmplu,pe toata durata liceului,in special in ultimii 2 ani la orele de sport eram prezenti doar 4-5 ...

Re: Re: Re: Re: ursitoare!!!

din 23 mar 2011 21:20 de DaNNY_DiViNO

este un obicei invechit intr-adevar..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ursitoare!

din 23 mar 2011 21:14 de oanaaa

pai nu e treaba lor sa fie curiosi de viata mea.treaba lor e ori sa raspunda la intrebari,ori sa nu se bage:ok:. si in legatura cu sugestia ta,fiecare cu parerea lui:rolleyes:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 362 din 3731
«   1 ... 359   360   361   362   363   364   365 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare