Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Puncte rosii pe penis

din 23 mar 2011 21:09 de Andrew07

ai dreptate...totusi nu stiu cat costa sau daca este gratuit sau merge sa dau adeverinta de student ... aa am uitat sa precizez am avut contat sexual oral dar nu e din cauza asta sunt sigur ;))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ursitoare!!!

din 23 mar 2011 21:08 de dorinda

Atunci ce cauti pe forum? Daca te deranjeaza curiozitatea unora si sugestia mea de a te informa, du-te si cauta ce ai nevoie pe Google.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ursitoare!!!

din 23 mar 2011 20:35 de oanaaa

dar nu te freaca pe tine grija ce vreau eu la botezul copilului meu.iar pt cei care ii "preocupa" la ce varsta nasc eu sau ca imi "pierd tineretea,nu e problema voastra.mai vedeti-va lungul nasului

Re: Re: Re: 1-2 degete in vagin

din 23 mar 2011 20:06 de dorinda

Nu prea este indicat sa faca sex atunci. Nici n-ar trebui s-o doara, ci dimpotriva, s-o relaxeze. Daca te tine stomacul si ei nu ii este rusine, n-aveti decat. Oricum, nimeni n-a murit daca a stat cateva zile fara sex.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ursitoare!!!

din 23 mar 2011 20:02 de dorinda

Cand moda revine, nu este cea din urma cu 20 de ani, ci mai mult. Iar in ceea ce priveste dragele tale ursitoare, ele sunt mentionate in destule basme si nu este fantezie, este o traditie foarte veche. Cauta si tu pe Google daca tot vrei sa ...

Re: Re: 1-2 degete in vagin

din 23 mar 2011 20:01 de Gabrielx

Inca o ntrebare : Nu am mai facuto cu ea de pe 12.03.2011 , maine (24.03.2011) am de gand sa o iau iar pe la mine dar ea are semne ca ii vine ciclu.... Este indicat sa faci sex pe ciclu ? Daca poti sa o faci , ce dureri o sa aiba , si ce riscuri ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ursitoare!!!

din 23 mar 2011 19:26 de USTUROI

Daca a scris corect atunci e cam naspa...in loc sa te bucuri de tinerete sa ai grija de un copil.

Menstruatie dupa joaca deget in vagin->sarcina?

din 23 mar 2011 19:12 de pink10

Daca ti-a venit menstruatia 2 luni de la asa zisul contact ( a fost doar un deget si sa zicem ca avea sperma pe el :unsure: ) mai poti fi insarcinata ? :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ursitoare!!!

din 23 mar 2011 18:57 de oanaaa

dar nu poti sa-mi spui tu mie ca ce se face acum se compara cu anii 90:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: ursitoare!!!

din 23 mar 2011 17:32 de dorinda

E veche. Daca a fost uitata intre timp, este normal sa ti se para ceva nou.

Re: Re: Re: Re: ursitoare!!!

din 23 mar 2011 17:23 de oanaaa

nu stiu de unde ti se pare tie invechita,ca e chiar noua dar in fine....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 mar 2011 16:46 de DIF

So totusi te-ai chibzuit sa imi explici si sa-mi incerci sa imi demonstrezi ca sunt si barbati sinceri si tu oricum ti-ai da seama.OK,iti doresc tot binele din lume dar atunci cand te va minti si iti va darama lumea aia roz in care traiesti, ...

Re: Re: Re: ursitoare!!!

din 23 mar 2011 15:55 de dorinda

Ok. Eu sunt mai avangardista de fel si mi se pare o chestie invechita rau care nu-si mai are rostul in ziua de azi. Dar daca pentru tine conteaza, parerea mea nu este importanta.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 mar 2011 15:53 de dorinda

Eu nu mint persoana pe care o iubesc si nici el pe mine. Chiar daca ar incerca sa faca asta, imi dau seama imediat pentru ca il cunosc foarte bine. In 4 ani nu m-a mintit si nici de-aici inainte n-are sanse sa o faca pentru ca ma prind repede. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fe

din 23 mar 2011 15:14 de DIF

Nu exista asa ceva, nu exista barbat care NU minte si care a fost sau nu sincer 100% cu tine.Daca tu crezi sau nu l-ai prins astea este partea a 2-a.Poate tu o sa ai norocul pe care eu nu l-am avut...daca si acum contesti ceea ce spun eu atunci ...

Re: Prezervativ rupt, Postinor 2

din 23 mar 2011 14:16 de dorinda

Nu stiu cum au unii "bafta" de a li se rupe prezervativul de atatea ori. Un sfat: nu mai cumpara prezervative, dai banii degeba pe ele. Pana o sa ia fata anticonceptionale, cumpara o camera de bicicleta, o tai, apoi o lipesti bine.

Re: ursitoare!!!

din 23 mar 2011 14:11 de dorinda

Fara ele nu se poate?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fetele

din 23 mar 2011 14:10 de dorinda

Imi pare rau, dar nu sunt rea si nici frustrata. Daca ii "tai craca" unuia, am motive bine intemeiate. Cand am scris ca "ti se pare", m-am referit ca nu toate fetele mint. Acelasi lucru as putea sa-l spun si eu despre barbati, dar viata a avut ...

Re: ursitoare!!!

din 23 mar 2011 14:02 de Randunik

Am gasit eu ceva pe net,http://www.bizoo.ro/firma/miraval/vanzare/115034/Ursitoare-pentru-botez-Pitesti

Ursitoare pentru botez!

din 23 mar 2011 13:43 de oanaaa

buna ziua!! nu stiu daca am deschis in locul potrivit subiectul dar as dori sa aflu daca cunoaste cineva ursitoare din pitesti pt botez???daca cunoasteti,dati-mi si mie o adresa de email sau ceva.astept raspuns.multumesc!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 363 din 3731
«   1 ... 360   361   362   363   364   365   366 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare