Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SA NU UITAM: "Ort din 26 iun 2003 02:18 de camelia
Daca ti se pare atit de interesant, atunci vizionare placuta in continuare!!
Si eu am ajuns la concluzia ca acest site-u este plin numai de "" glume "" cum spui tu!!
Re: Salut ! Sunt nou aici... din 26 iun 2003 02:13 de camelia
Pe acest site se vorbeste despre sex, cit despre incredere numai in tine insuti, dragul meu!!
Re: Re: sexul in grup din 26 iun 2003 02:04 de camelia
Daca nu intelegi unde tine n atunci , nu esti obligat sa dai raspuns, la ceea ce nu stii!!
Re: am o intrebare din 25 iun 2003 23:57 de XtremeCris
OK, o sa-ti rasund. Trebuie sa te gandesti la penis ca un balon care se umfla cu sange. Ocazional, atunci cand esti f. excitat poate ca ai observat ca poti sa-l umfli mai mult decat trebuie. Asta presupune presiune mai mare decat de obicei. Poate o ...
Re: fidelitatea si sexul din 25 iun 2003 23:29 de nemesis
Daca "face sex" cu altcineva, atunci nu este partenera mea... Despre poligamie si poliandrie...: nu accept ideea si consider monogamia ca fiind acea forma de relatie "inter-umana", in care poti atinge cele mai mari satisfactii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Doctore SeXpert, scapa-ne!!!! din 25 iun 2003 23:03 de adeline
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ce dobitoc!!!:lol::lol::lol:
nemesis asta e incorigibil!:lol::lol::lol:
Bai nemesis!!!Tu inca nu ai inteles,ca majoritatea se cam pisa cu bolta pe stelutele si pe titlurile tale de moderator?:lol::lol::lol:
E ...
Re: Sex la menst... din 25 iun 2003 21:40 de ICV
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul oral este o arta? din 25 iun 2003 17:57 de Pitic
Din punctul asta de vedere am sa raman copil mic toata viata. Si nici nu-mi doresc sa cresc! Lasa sa fie la altii in pat balacelile astea!
Re: Re: Re: Re: Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia& din 25 iun 2003 17:45 de Pogonici
Daca pleaca nemesis, eu nu mai trec pe aici! Asta e singura mea distractie de la o vreme: sa vad ce mai zice nemesis, sa-i mai trag una dupa ceafa, sa il vad cum se stucheste, sa-i bag sula-n coaste, sa ma stric de ras cum a facut el muci forumul ...
Doctore SeXpert, scapa-ne!!!! din 25 iun 2003 17:36 de Obelix
Doctore, esti intelept. M-ai dat gata cand ai luat lacatul de pe acest subiect. Nu ma asteptam. Sunt o persoana care a ajuns intamplator pe site, mi s-a parut interesant, am citit cateva subiecte din forum, apoi am dat cateva raspunsuri. Peste ...
Re: Re: Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un b din 25 iun 2003 16:50 de osiris1394
... iar apoi vei merge plangand la mama si la tata. :wacko:
unde o sa mai mergi cu paratul apoi ?
:ninja:
Re: virgina sau prostituata~ din 25 iun 2003 16:37 de osiris1394
...iar tu vei fi pestele ei, nu ?
si daca nu aduce destui bani in casa , o vei stalci in bataie, nu ? :x:x:x:x ... bleah
Re: Salut ! Sunt nou aici... din 25 iun 2003 16:26 de osiris1394
... doar in zei poti sa ai incredere. :D
Re: Re: Re: Re: SA NU UITAM: "Orto-doxia" din 25 iun 2003 16:21 de osiris1394
ce e, batranule ? nu-i mai faci fata lui nemesis ? clachezi ?
asta e solutia ta, sa plece ?
Re: Re: Re: Ati face-o cu o... din 25 iun 2003 15:37 de osiris1394
si daca plopu' are mere ?
ana are mere ?
dar pere ?
... stupid questions. :wacko:
Re: Doctore SeXpert, scapa-ne!!!! din 25 iun 2003 14:33 de Isis
Observ ca a luat nastere pe aici o "liga anti-nemesis"...
Daca nemesis a gresit cu ceva, consider ca singura lui greseala a fost ca a exagerat cu observatiile pe care le face celorlalti la adresa greselilor gramaticale.
IN REST NU AM ...
Re: Re: Re: ce doreste o femeie de la un barbat? din 25 iun 2003 14:16 de Isis
Absolut de acord cu tine, nemesis ! ;)
Re: se pot schimba oamenii? din 25 iun 2003 13:34 de noname
Da, cred ca asa ceva este posibil. Te poti schimba in numele dragostei. Vb din proprie experienta...
Re: Totusi, de ce va feriti ? din 25 iun 2003 13:30 de TendrePoison
studiind putin la scoala si observand experientele altora, pot afirma ca, in asemenea cazuri, victimele au partea lor de vina... nu ma intelegeti gresit, nu spun ca acestea isi doresc sa fie hartuite... dar, atunci cand o persoana se imbraca ...
Re: virgina sau prostituata~ din 25 iun 2003 13:08 de noname
Mie mi se pare jenant argumentul asta cand vine vb de casatorie.Daca vrei sa obtii profit de pe urma unei prostituate fa-te peste.
Si legat de ce s-a spus mai sus....intr-adevar, daca iubesti pe cineva lasi trecutul la o parte dar un ...
Pagina 3641 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
101 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |