Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Doctore SeXpert, scapa-ne!!!! din 26 iun 2003 12:45 de nostriel
Problema este ca intradevar nemesis e cam dur la discutiile voastre. si aici este din cauza ca, citind si analizant raspunsurile date de el, este intradevar mai elevat, (nu obligatoriu educat) decat voi. si mi se pare normal sa se puna pe site ...
Re: Re: Re: Totusi, de ce va feriti ? din 26 iun 2003 12:18 de TendrePoison
draga mea, eu nu vorbeam de viol... subiectul este ceva mai subtil decat atat...
daca te imbraci sexy, eventual iesi singura si te si porti provocator, astepti ca barbatii sa intoarca inteligenta de pe umeri in partea cealalta sau sa fii ignorata? ...
Re: : Sex la menst... din 26 iun 2003 12:13 de NONAME
DECI DACA AI DE GAND SA LASI UN MESAJ IN FORUM LASA, NU AM NICI O PROBLEMA CU ASTA DAR NU FOLOSI NUMELE ALTORA. SAU NU ESTI IN STARE SA DEBITEZI UN CONT PROPRIU.):( JENANT(!):x):():():():(
Re: Re: virgina sau prostituata~ din 26 iun 2003 12:00 de NONAME
Deci cand am spus faza cu pestele ma refeream la pers care a deschis acest subiect. Si daca nu ti-ai dat seama din context sunt impotriva acestei idei (de a te casatori cu o prostituata doar pt banii care i-ar aduce).
Dar nah...pt unii e ...
Re: Re: Totusi, de ce va feriti ? din 26 iun 2003 11:52 de noname
Deci daca eu vreau sa ma duc intr-o seara la o discoteca, un club ceva...si ma imbrac sexy asta inseamna ca vreau sa fiu violata? Poate intr-adevar avem niste dorinte in subconstientul nostru si noroc de tine ca mai aflam de ele. Problema de ...
Re: Dezvirginare dubioasa sau nu? din 26 iun 2003 11:37 de R
Nu inseamna ca nu a fost virgina. Si eu cand m-am culcat prima oara cu prietenul meu nu a curs efectiv sange. Am vazut o pata mica de sange a doua zi pe cearceaf si am simtit o durere oarecare. Atat. Oricum daca nu exista incredere atunci nu prea ...
Re: Re: Re: Re: Nu inteleg!!! din 26 iun 2003 10:50 de Isis
Ba cred ca a fost o intrebare buna ! Doar ca la inceput a scris "deci" in loc de "desi". Omul a intrebat... ce vrei sa-i faci tu daca el nu stie ?! Nu asta-i scopul forum-ului... sa lamurim diverse probleme ?
Pe de alta ...
Re: Re: Re: Re: Nu inteleg!!! din 26 iun 2003 06:58 de belea
Din cate inteleg io...
Daca ai contact sexual urmata de ruperea sau nu a atei Nu mai esti virgin
Baiatu a vrut sa intrebe de ce nu i s-a rupt ata
Si eu sunt putin confuz pe tema asta
Re: Pozitia 69?? din 26 iun 2003 04:17 de cristi
Ce pot sa-ti spun, este ca, pozitia este meseriase, daca ai place si partenerei, este mult mai bine!!
Re: Re: virgina sau prostituata~ din 26 iun 2003 04:07 de cristi
...iar tu vei fi pestele ei, nu ?
si daca nu aduce destui bani in casa , o vei stalci in bataie, nu ? :x:x:x:x ... bleah
:ninja:
[/quote
Cu totii, ati inteles intrebarea gresita, aici nu este vorba despre mine, despre pesti, sau ...
Re: Re: virgina sau prostituata~ din 26 iun 2003 04:04 de cristi
Oare crezi tu ca femeile prostituate, nu au dreptul la fericire?? pe mine in general nu ma intereseaza trecutul unei femei...chiar daca sa combinat cu nu stiu cite persoane, asta a fost trecutul, dar ce este important este PREZENTUL.
Re: Re: Re: Re: Ati face-o cu o... din 26 iun 2003 03:56 de cristi
si daca plopu' are mere ?
ana are mere ?
dar pere ?
... stupid questions. :wacko:
:ninja:[/quot
Realy??...stupid answer!!
Re: Re: Re: Re: Re: Sex la menst... din 26 iun 2003 03:40 de camelia
Bineinteles, ca sint foarte multe sanse de a ramine insarcinata, daca nu te protejezi...cite o data se intimpla chiar si cind te protejezi!!
Re: fidelitatea si sexul din 26 iun 2003 03:29 de camelia
Pentru a avea un partener, si el sa aiba contact sexual cu o alta peroana, nu este acceptabil, mai ales daca sint sentimente in aceasta relatie!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexul in grup din 26 iun 2003 03:21 de camelia
:wacko::wacko:
Nu ti-a cerut nimeni un raspuns, ci doar o reformulare a intrebarii... [/quote
Cred ca intrebarea este destul de simpla, si nu necesita nici o reformulare, dar daca cu adevarat vrei un raspuns la ea, am sa ti-l dau!!
Re: Re: Re: Re: sexul in grup din 26 iun 2003 03:13 de camelia
In general, cred ca sint o persoana, care isi vede de treaba ei, dar cum poti sa ma intrebi sa iti dau un raspuns la intrebarea pe care eu am pus-o!!
Re: Salut ! Sunt nou aici... din 26 iun 2003 03:11 de nemesis
Incredere? Nu cred te pot sfatui sa in incredere in cineva anume... Doctor Sexpert nu este doctor, ci este unul din administratorii site-ului.
Atunci cand vrei un sfat intreaba si apoi, alege ceea ce crezi tu, ca este mai competent si mai ...
Re: Re: Re: sexul in grup din 26 iun 2003 02:59 de fade0nemesis
In loc sa dai un raspuns la un alt subiect, sau sa-l explici pe acesta, tu te preocupi de a te lua de mine...
MAI, FATA! MACAR NU MAI URLA IN GURA MARE PRIN ALTE POSTURI CA LUMEA NU RASPUNDE LA SUBIECT...
Esti ridicola! Sincer!
Am cerut ...
Re: Pozitia 69?? din 26 iun 2003 02:43 de nemesis
Adica ce "mai multe"? Vrei sa "o luam de la Adam si Eva" :lol: si sa explicam pe indelete, sau vrei sa stii cum este, daca am incercat, etc.
Re: Ati face-o cu o... din 26 iun 2003 02:26 de nemesis
"[...] si merse Harap Alb ce merse si intalni" O GRAVA INCULTURA SEXUALA a unora !!! :D:lol:
La inceput am fost confuz dar am presupus ca stii ce spui... dar pe parcurs, mi-am dat seama ca HABAR NU AI ce-i ce spui. Grav nu este ca nu ...
Pagina 3640 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
109 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |