Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa? din 20 iun 2003 20:17 de xander
Gusturile nu se discuta,dar sper sa n-am vreodata de a aface cu una ca tine.Pasarici curatte la orice coltz de strada!,.....sau nu?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine-o face ca mine, c din 20 iun 2003 18:26 de Janinne
Cum m-ai citit! Intr-adevar, sunt grasa si urata, dar fac sex dumnezeieste. Mai rar!
Re: Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul in gu din 20 iun 2003 18:21 de Noname
Pe acolo a trecut, dar nu i-a intrat mamei in gura. Ca poate atunci nu ma nastea, ci ma vomita.
(Clonarea e paralela cu subiectul dezbatut).
Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul in gura din 20 iun 2003 17:49 de un cetatean
..si intr-o singura pozitie, dar nu in zilele de post si doar pe intuneric si cu usile zavorate.
Hmmm...Daca nu cumva ai fost clonat, cam jumatate din ceea ce esti a intrat in lume, ca sa zic asa, trecand tot prin organul ala folosit la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine-o face ca mine, ca mi din 20 iun 2003 12:24 de anubis
Daca tu ai stocat pozele pe discheta, ce te face sa crezi ca nu a facut si el la fel?Tind sa-i dau dreptate aici lui batranul, dar nu in totalitate: jeaninne exista cu siguranta...dar probabil nu mai vrea sa arate ca s-a ars...in sensul ca ...
Re: Re: intre doua varste! din 20 iun 2003 12:03 de anubis
Tradu-mi si mie formularea de mai sus, daca esti dragut...:D:D:D
Re: sexul in grup din 20 iun 2003 05:41 de OkiVerzi
Parerea mea e ca daca intr-un pat sunt 2 persoane de acelas sex deja e prea mult! Daca reusesti sa aduci intr-un pat n persoane de sexe diferite atunci te felicit!!!
Re: sexul in grup din 20 iun 2003 05:34 de nemesis
X2...? Pai poate insemna X-Men 2 si iti pot spune ce filmul e... cam naspa!
Daca acel "tine" era un "tinde" atunci cred ca o sa urmeze si X-Men 3... :D:lol::D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cine-o face ca mine, ca mi din 20 iun 2003 00:55 de batranul
Re: daca ai credinta, nu stai cu penisul in gura din 19 iun 2003 21:54 de osiris1394
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
exemplul perfect de om cu vederi inguste, limitat si care traieste in "the dark ages".
Thank God, ca nu sunt multi ca el !!!
in cazul lui, lipsa de comunicare l-a adus unde este astazi: un ...
Re: Re: Re: intre doua varste! din 19 iun 2003 21:25 de OkiVerzi
Cristi, daca nu ai inteles pot repeta pana intelegi B)
Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare dubioasa sau nu? din 19 iun 2003 21:18 de OkiVerzi
Bai Cristi ma cam indoiesc eu de IQ-ul tau! Daca propun sa vorbim despre zoofilie crezi ca sunt zoofil? Ce draq mah aveam pretentii. Iar raspunsul meu pentru tine e urmatorul: NU! Nu sunt eu acel tembel! La mine a fost sigura treaba, daca nu era ...
Re: Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa? din 19 iun 2003 20:44 de OkiVerzi
Mai fato cu tot respectul, dar imi dai impresia de o persoana putin cam imputzita sincer. Cum draq sa nu te speli mey?????Apa e din belsug dar ma rog gusturile nu se discuta! Iar la capitolul cunilingus post sex mi se pare ca nu esti tu de ...
Re: Re: Re: Ani-lingus... din 19 iun 2003 18:38 de Lavrentie
problema liberatii ti-o pui in cel mai pueril mod posibil...
ok, eu am mai zis ceva despre libertate si la un alt subiect.
eu cred ca daca nu vei mai face ani-lingus nu te-ai nega ci pur si simplu ti-ai dovedi ca poti fi deasupra unor practici ...
daca ai credinta, nu stai cu penisul in gura din 19 iun 2003 18:09 de Noname
In sfarsit gasesc si opinii decente. Eu sunt barbat, dar nici gura la p...a unei femei n-am pus, nici pe vreuna din iubitele mele nu am injosit-o in asa hal incat sa o las sa-si puna gura pe organul cu care urinez. Exista un singur mod normal de ...
Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa? din 19 iun 2003 17:50 de Gigliola
Nu prea credeam ca o sa mi se raspunda atat de mult. Si daca sunteti atatia care va pronuntati pentru igiena, eu o sa va spun ca mie imi place nespus sa nu ma spal, sa stau transpirata si cu toate pe mine. Ma simt din nou excitata. Si nimic nu ...
Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa? din 19 iun 2003 17:04 de cristi
Daca tu nu ai inteles de ce trebuie sa te speli dupa un act sexual, iti spun eu acum: PENTRU IGIENA DRAAG MEA!! Asta este mult mai important, decit sa stai s sa pierzi timpul degeaba in pat, sau sa te duci la culcare!!
Re: din 19 iun 2003 16:45 de cristi
Mai prostie, aici pe acest site-u se vine sa se distreze, nu sa faci foarte multe puncte!! daca asta este ideea ta, atunci inseamna ca esti pe drumul cel bun!!
Re: cine-o face ca mine, ca mine sa pateas din 19 iun 2003 15:53 de nostriel
acum ii dau dreptate si lui anubis, adica esti totusi cam naiva, si nu stiu sigur daca mai stii ce vrei, daca nu am dreptate, ok, dar daca am incearca sa te gandesti mai mult la ceea ce vrei ca e de rau. cel putin pe viitor. your future is bleck, and ...
Re: Re: Re: amant..sau amanta? din 19 iun 2003 15:48 de nostriel
asta e problema la baieti, pentru ei conteaza mult fizicul si de aceea le parasesc mai usor, pe cand o fata il paraseste mai usor daca nu simte nimic pentru el. si cine iubeste numai aspectul, nu iubeste cu adevarat, dar si cine isi lasa corpul sa ...
Pagina 3647 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |