Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: sex la prima intalnire

din 11 iun 2003 16:02 de osiris1394

spui tu ceva la inceput si apoi o dai in bara la sfarsitul raspunsului ... dina, nu e neaparat valabil, ca barbatii sa isi treaca cucerirea la raboj si sa treaca mai departe ... nu toti sunt ticalosi. S-ar putea ca dupa acea noapte tipul sa ...

Re: Re: Re: cabaret!!!

din 11 iun 2003 15:47 de osiris1394

valentina ,unde ai auzit tu ca: "...cabaretul este sex" ? in spatele blocului, sub scari, in beci ? unde... ? :wacko: :ninja:

Re: Re: o mica-mare problema

din 11 iun 2003 15:42 de osiris1394

ce te bagi in seama ? daca ai ceva de spus, ceva constructiv, spune, nu umple ecranul cu prostii ... :ninja:

Re: Re: sperma inghitita

din 11 iun 2003 15:14 de osiris1394

chiar daca tu crezi ca nu are nimic de a face cu tenul ... ei bine, chiar are .... din sperma se pot prepara produse cosmetice de mare succes , datorita "ingredientelor" ei ( nu e o gluma ) ... :ninja:

Re: Re: viol

din 11 iun 2003 15:00 de osiris1394

parerea mea despre viol: :x:x:x):( valentina, imi pare rau pt. ce ai patit, dar nu crezi ca esti prea dura cu "pedeapsa capitala" ? ajunge o simpla castrare, valentina. ii va "durea" mult mai mult din toate punctele de ...

Re: Re: Re: pentru domnisoare!!

din 11 iun 2003 11:38 de Isis

ce pot sa iti sun daca tot vorbesti de faianta .... [CENZURAT DE nemesis] quote] Sunt sigura ca habar n-ai ce-i aia... Saracu baiat ! :D:D:D:D:D Probabil esti vreun pusti de max 15 ani, obsedat sexual, etc...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati le plac FETELOR?

din 10 iun 2003 23:36 de dina

de multe ori cei din jurul nostru ne prinvesc prin aceeasi prisma prin care noi insine o facem! sigur, e adevarat ca prima dat aspectul exterior e ceea ce-ti opreste privirea dar incetul cu incetul, descoperind alte laturi ale personei ...

Re: Re: Re: sex la prima intalnire

din 10 iun 2003 22:14 de dina

diferentele la nivelul subcostientului sau constientului dintre un barbat si o femeie exista inca si vor exista mereu!barbatul e cel ce doreste sa cucereasa iar femeia e cea care doreste sa fie cucerita(clar ca exclud exceptiile).asadar daca tu ii ...

Re: viata reala nu merge sa vorbim despre sex

din 10 iun 2003 20:21 de dac

Imi pare rau ca trebuie sa vorbesc si in numele celorlalti barbati. DACA DORESTI O AUDIENTA IN PARTICULAR ANUNTANE SI CRED CA SE REZOLVA.

Re: Re: Re: saracia

din 10 iun 2003 20:13 de dac

nici macar nu iti stiu numele...dar am o intrebare pentru tine daca tot mi-ai spus sa merg la un altfel de web...crezi tu ca totul este despre sex...de ce nu incercati sa divulgati altfel deintrebari??? crezi ca saracia nu are nimic de contribuit cu ...

Re: Re: Re: saracia

din 10 iun 2003 18:54 de sabba

Bai, slava domnului nu am fost nemancata niciodata intr-atat de mult incat sa nu mai vreau sa fac sex!:)):)):)) Nici macar in timpul curelor de slabire!:)):)) Si mai lasa-ne cu viata reala, ca toti stim despre ea! Aici vorbim despre sex! Numai ...

Re: viata reala nu merge sa vorbim despre sex

din 10 iun 2003 18:47 de sabba

Desi nu sunt barbat, uite ca ma bag si eu in vorba! Pentru ca asta e stilul meu! Intrebarea ta este ciudata! Poate daca ai reformula am intelege si unde bati!

Re: Re: CAND PUTE...

din 10 iun 2003 18:36 de sabba

Draga nu stiu cat de multe stii tu despre femei in perioada de ovulatie si cat de mult li se modifica mirosul! Se poate sa ai dreptate si sa li se schimbe mirosul daca sunt certate cu apa si sapunul! Colegul meu, avea dreptate! Mai lasati-ne cu ...

Re: CAND PUTE...

din 10 iun 2003 17:23 de valentina

cind ai placerea sa d-ai o limbuta si cum spui tu ca pasarica pute... asta inseamna dragul meu ca, cind o femeie ovuleaza i se schimba mirosul, daca iti place cu adevart sa o faci nu ar trebui sa te deranjeze mirosul...

Re: Re: pentru domnisoare!!

din 10 iun 2003 16:56 de cristi

ce pot sa iti sun daca tot vorbesti de faianta ... [CENZURAT DE nemesis]

Re: Re: viol

din 10 iun 2003 16:45 de valentina

sint de acord cu tine la virsta de 17 ani am fost violata de o persoana foarte familiara... ceea ce mi-a marcat viata, si pe o parte care mi-a distruso, dar problema nu sint eu acum am foarte multe prietene care nu vor sa faca dragoste cu prietenii ...

Re: Re: cabaret!!!

din 10 iun 2003 16:40 de valentina

dragul meu cabaretul este sex...cum ti-am spus si inainte nu trebuie sa raspunzi daca nu vrei si nu te intereseaza... Saracie, cabaret... ce urmeasa draga mea... "viata actorilor"? Te rog (si nu cred ca sunt singurul) incearca pe alte ...

Re: Re: saracia

din 10 iun 2003 16:37 de valentina

nici macar nu iti stiu numele...dar am o intrebare pentru tine daca tot mi-ai spus sa merg la un altfel de web...crezi tu ca totul este despre sex...de ce nu incercati sa divulgati altfel deintrebari??? crezi ca saracia nu are nimic de contribuit cu ...

Re: Re: casnicia!!

din 10 iun 2003 16:34 de valentina

deci iti pare rau de pasul pe care l-ai facut...ore de ce femeile fac aceasi greseala mereu, daca casnicia nu le aduc fericire???

Re: Re: saracia

din 10 iun 2003 16:31 de valentina

oare crezi tu ca totul in viata este numai de sex??? printre altele cred ca ar trebui sa va intereseze si altfel de subuiecte... sint romanca si traiesc in Venezuela si ceea ce vad aici ma uluieste nu pot sa cred ochilor...si am venit pe acest web ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3662 din 3731
«   1 ... 3659   3660   3661   3662   3663   3664   3665 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare