Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: saracia din 11 iun 2003 20:14 de nemesis
NU, Osiris ! Ceea ce vrea sa ne spuna valentina cu acest mesaj este ca de atata saracie nu-si cumpara nici ochelari si din acest motiv a scris pe internet pe unde a apuncat...
Draga valentina, incearca la siteurile acelea care au o cruce rosie ...
Re: lipsa temporara a erectiei din 11 iun 2003 20:09 de nemesis
A fost ceva trecator, ceva ce nu se va mai repeta... Este bine sa nici nu te mai gandesti la asta daca nu mai vrei si alte probleme de acest gen...
Te poti gandi in schimb la reusitele tale pe acest plan !!!
Totul o sa fie Ok !!! Pana cand nu ...
Re: Re: Indragostita de cel mai bun prieten din 11 iun 2003 19:57 de nemesis
Ca bine zici tu nostirel...
Re: Re: Re: Re: Re: gelozia din 11 iun 2003 19:51 de nemesis
Tie chiar ti-a cerut cineva parerea de iti permiti sa ne "apostrofezi" pentru ca discutam ceva ?
Mai ai pana cand vei intelege ca si gelozia are de-a face cu tema: "sex"...
Re: Re: Re: Re: Re: viata reala nu merge sa vorbim din 11 iun 2003 19:48 de nemesis
Nu-i nevoie sa-mi dai tu lectii, draga doamna!!
... si daca tot inveti atat cat traiesti, incearca sa incepi cu gramatica lb. romane... Mi se pare ca pana acum ai cam pierdut timpul cu acest "invatat" al tau...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lui Nemesis din 11 iun 2003 19:44 de nemesis
DUMNEZEU NU A LASAT PLACEREA !!!
NU AI VOIE SA FACI SEX DE PLACERE, conform invataturilor sale (conform Bibliei si invataturii Crestine)!!!
AI VOIE DOAR SA TE REPRODUCI !!!
In cazul in care cunosteai cele 83 de canoane si Biblia (asa cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lui Nemesis din 11 iun 2003 19:34 de nemesis
Daca ai "intelege" si daca ai ACCEPTA ce scrie acolo, probabil ca acum nu ai consulta un site despre sex... Pacatuiesti chiar in acest moment caci in Crestinism pacatul vine cu GANDUL si mai apoi cu fapta si cu vorba... Conform a ceea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: lui Nemesis din 11 iun 2003 19:30 de dina
tocmai ca nu pot fi intelese decat duhovniceste si judecate ca atare!
nu stiu daca te depasesc sau nu in cunostinte dar in intelegerea lor o fac de vreme ce am ajuns asa de "departe" iar pe tine te-a lasat rece.
nu!nu sunt fica lui eliade ...
Re: Re: Re: viata reala nu merge sa vorbim despre din 11 iun 2003 19:28 de nemesis
Cred ca ai dreptate... degeaba ai citit biblia daca habar nu ai sa o aplici... :D:lol::D:lol:
Re: Re: Re: lui Nemesis din 11 iun 2003 19:17 de nemesis
Hai sa mai citim ceva din aceste carte care este pt mine ca o gluma proasta: "Am venit pe Pamant ca sa despert pe mama de fiica, pe tata de fiu si pe femeie de barbatul ei [...]"
Incearca
www.prostia- umana.com
caci sexpert nu ...
Re: Re: lui Nemesis din 11 iun 2003 19:08 de dina
biblia e singura carte adevarata!nu cred ca ai gasit o alta mai inteleapta!daca ai citit cat de cat cate ceva imi vei da dreptate!
hai sa ii dau un verset care spune ca te poti bucura de viata:(eclesiastul 11:9)"bucura-te, tinere, in tineretea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dragostea adevarata - asteapta din 11 iun 2003 18:56 de dina
Tu si telologia ta o sa pieriti asa cum au pierit si zeii grecilor sau ai romanilor. Atunci cand o sa ramana doar istoria din crestinismul tau eu o sa am satisfactia ca m-am simtit LIBER si m-am bucurat de viata!!!
Inca ceva... cum imi explici ...
Re: Dragostea exista? din 11 iun 2003 18:29 de nostriel
Analizeaza-te. Cauta-ti avantajele si folosestele de ele, cauta-ti defectele si transforma-le in avantaje. la varsta asta majoritatea cauta ce nu doresc, mai ales in randul fetelor, cele mai mari esecuri ale lor.
ai timp, si cand vei mai creste, ...
Re: Indragostita de cel mai bun prieten din 11 iun 2003 18:07 de nostriel
Desi nu s-a mai scris nimic, as fi vrut sa stiu cum au evoluat lucrurile. din experienta mea o prietenie adevarata intre doua sexe opuse nu prea exista. la 14 ani, mi se pareau convorbirile cu baietii destul de stupide, asa ca majoritatea prietenilor ...
Re: Re: Re: CAND PUTE... din 11 iun 2003 17:44 de xander
Cred ca e normal sa stii inainte sa ajungi jos cu ..limbutza,ca pute!:):):)
Totul tzine in cele mai multe cazuri de curatzenia personala.Potzi afla discret daca ai de aface cu una ce uraste apa shi gelul de dus . Totushi daCA E SIMTZITA va refuza ...
Re: Re: Re: Re: gelozia din 11 iun 2003 17:43 de dina
pt. nemesis si isis:
scuzati-ma ca va intrerup aprinsa discutie despre cu totul altceva decat "SEX"... daca nu aveti ce spune despre acest subiect nu are rost sa scrieti!mai bine vb in particular..:)
Re: saracia din 11 iun 2003 17:19 de xander
Depinde de ce?... au o situatzie materiala precara!Am ajutat intotdeauna persoanele care din motive de sanatate nu pot lucra.Sau nu le ajung banii din cauza ca sunt prea multzzi in familie,.DEfapt ori-de-cate-ori merg in tzara cu mashina,am un ...
Re: casnicia!! din 11 iun 2003 17:06 de xander
Daca ti-ai atins nevoia de fericire printr-o casatorie,totul e ok ,mai ales daca mmai shi merge mai departe.Ptr mine asta e un capitol scurt in viatza mea(1 an)E deja de domeniul trecutului!:))
Osiris......cred ca-tzi pertreci mult timp in ...
Re: Re: Re: Re: Re: sex la prima intalnire din 11 iun 2003 16:57 de dina
nu te supara dar daca vb ceva e pt ca stiu!nu imi place sa vb doar sa ma bag in seama!si vrei nu vrei cam asa se intampla!
(pt. mai multe informatii:stiu cum e pe dincolo caci nici eu nu mai sunt de ceva tip in tara!:D)
si nu uita de la orice ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati le plac FETELOR din 11 iun 2003 16:05 de osiris1394
lol, sabba ... :D:D
bun raspuns ...
:ninja:
Pagina 3661 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |