Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: problema din 10 iun 2003 04:28 de nemesis
Nu era nevoie de bis !!! Se presupune ca pricepem de prima data,cu toate ca in conditiile acestea s-ar putea sa avem nevoie de multi "bis" pana ne prindem ce are asta de-a face cu tema forumului sau cu lb. romana... :blink::blink:
Daca nu anini nourii.... din 10 iun 2003 03:21 de rev
daca nu anini nourii cu el inseamna ca inca este normal:wacko:
Re: CAND PUTE... din 10 iun 2003 02:21 de dac
Banuesc ca si cariciului iai spus"scoala fraiere ca astai puta "si nu cred ca te asculta
Re: CAND PUTE... din 10 iun 2003 02:00 de nemesis
Da dragul meu Guest!
Ma pricep la toate, dar daca incepeam cu flora vaginala in termeni de: bacterii Gardnerella si Hemophilus sau de bacteriode Mobiluncus, Peptostreptococcus si Mycoplasm etc etc etc Crezi ca tu sau altii ca tine intelegeau ...
CAND PUTE... din 10 iun 2003 01:53 de Guest
Nemesis. Mi se pare mie ca tu te pricepi cam la toate. Nu "mai exista niste bacterii". Banuiesc ca sti de flora care se afla acolo. Daca incepe sa se transforme si in fauna, e de rau.
Re: casnicia!! din 10 iun 2003 00:22 de dina
in ceea ce ma priveste pe mine..sunt casatorita de jumatate de an si imi pare rau ca nu am facut acest pas mai repede.din experienta mea:daca e persona potrivita nu amana!!:love:
Re: Re: gelozia din 9 iun 2003 23:42 de nemesis
Vezi ca ai nevoie de peroade lungi de timp in care sa-ti folosesti ratiunea, Isis!!!
O sa-ti raspund pe m p dar sunt surprins de raspunsul pe care l-ai dat in acest caz...
Totusi... unde sunt "instinctul" si "nerabdarea" ?
Re: CAND PUTE... din 9 iun 2003 23:28 de nemesis
Ajutor !!!!!!!! Mi se face rau !!!
Mai baiete !
Eu inteleg problema dar o formulare mai putin descriptiva si morbida nu ai gasit ? Mai era unul zilele trecute cu povestiri din astea "din cripta"... Va rog! Unii sunt mai ...
Vagin cu miros ciudat = boala? din 9 iun 2003 23:21 de TOnTEU
Daca vrei sa "dai o limba" si simti :x ca te-neaca :x duhoarea "pasaricii" inseamna ca-i bolnava?!?:huh:
Am intrebat - raspundeti!
Re: ajutor din 9 iun 2003 22:59 de nemesis
O problema asemanatoare a mai fost discutata pe forum... Raspunsurile au fost destul de complexe si la obiect din cate imi aduc aminte.... incearca paginile 3,4,...
Re: video/sex chat - pareri pro si contra din 9 iun 2003 22:49 de sorinache
eu zic ca nu e nimic in neregula cu acele fete.e treaba lor ce fac.e o munca cinstita,din care mananca o paine.nu e nimeni obligat sa intre pe un astfel de chat.daca nu ar exista o cerere mare,oferta ar disparea automat,dar se vede treaba ca sunt ...
Re: saracia din 9 iun 2003 22:38 de nemesis
Aceasta rubrica nu are nimic de-a face cu sex-ul...
Incearca la www.romania_post-revolutionara.ro
:D:lol::D:lol:
Re: iubire din 9 iun 2003 22:35 de sorinache
nu ti-a spus dinproprie initiativa?ce sa inteleg,ca in general il agasezi sa ti-o spuna?poti sa faci mai mult rau decat bine,astfel.chiar daca nu ti-a spus-o pana acum,intr-un an cred ca trebuia sa-ti dai seama ce sentimente nutreste ptr ...
Re: saracia din 9 iun 2003 22:27 de sabba
Da! eu sunt pentru ajutorarea celor nevoiasi! Insa nu imi este mila de persoanele nevoiase care refuza sa munceasca, ci de cei care nu au intr-adevar posibilitatea!
Dar care este legatura cu sexul?:))
Re: Re: din 9 iun 2003 22:27 de sorinache
dar cine ti-a spus tie ca nu e frumos sa practici sexul oral cu alesul sau aleasa inimii ?pana nu incerci,nu ai de unde sa stii.nu vad de ce ar trebui sa fie invidios pe tine.daca tot iti provoaca greata sexul oral,imi permit sa-ti dau un ...
Re: viol din 9 iun 2003 22:22 de nemesis
Dragostea "cu de-a forta" poate imbraca aspecte variate si deloc de neglijat...
Poate exista chiar intr-un cuplu atunci cand unul din cei dou este un pic mai insistent cu "hai s-o facem ACUM!".
Cat despre viol... no comment ...
Re: Re: din 9 iun 2003 22:18 de sabba
Am si eu o curiozitate!:)):))
Care parte din sexul oral ti se pare obscen?
Re: viol din 9 iun 2003 22:13 de sabba
Ce spui tu nu exista!
Dragostea este una! Daca este impusa nu mai este dragoste!
Deci daca intrebi ce parere avem despre violuri, fii convinsa ca nu-ti va raspunde nimeni: vaiiii, ce bine este sa fii violat!
Asa ca mai incearca!:))
Re: o mica-mare problema din 9 iun 2003 22:11 de nemesis
Desigur ! Iti poti face operatii estetice la nas, ii poti modifica forma, culoarea, marimea... etc dar nu atat timp cat esti in crestere...
Re: pentru domnisoare!! din 9 iun 2003 22:08 de nemesis
Asta cum de ti-a scapat sabba?
Daca si pe mult prea calma si rationala Isis, a facut-o sa vorbeasca in "expresii vulgare" inseamna ca pustiul chiar are talent la scos oamenii din minti...
Cred ca cineva chiar vrea sa vada daca stim ...
Pagina 3663 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |