Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: refuzul din 9 iun 2003 22:05 de sabba
Am lasat special mesajul astuia ca sa vedeti si voi cam ce fel il duce capul!:)):)):))
El zice ca e ipocrit! Saracul! Confunda notiunile ipocrit cu handicapat!:lol::lol:
Re: felatii din 9 iun 2003 22:01 de sabba
Daca ai fi avut cat de cat curiozitatea sa citesti ca s-a mai scris pe aici ai fi vazut ca s-a discutat si rasdiscutat!
Este adevarat ca discutiile sunt la capitolul sex oral! Sau nu stii ca asta este?:)):))
Eu una nu am de gand sa ma balbai ...
Re: Re: refuzul din 9 iun 2003 21:43 de Isis
Si cand te-ai trezit cum era afara ? :D:D:D
Re: din 9 iun 2003 20:59 de Roxana
Scumpule, vad ca te iei de mine peste tot. Daca iti place asa de mult sexul oral, baga botul la savarina si taci!
Exista si oameni cu o viata sexuala curata, normala. Cine s-a spurcat deja, nu mai poate sa se intoarca la puritatea de a face ...
Re: refuzul din 9 iun 2003 19:06 de cristi
daca mi-ai vedea pula cit este de larga a dracu sa fii tu daca mai refuza!! eu sint un ipocrit dar am o inima larga!! esti buna fa ca teasi fute o data asape la spate
saracia din 9 iun 2003 18:15 de valentina
ce parere aveti despre persoanele cu o situatie materila dificila?? credeti ca puteti contribui cu ceva pentru a le face viata mai usoara???
posibil o vorba buna?? un ajutor financiar daca ai posibilitatea??
Re: o mica-mare problema din 9 iun 2003 17:54 de osiris1394
Ar trebui sa astepti inca trei, patru ani pt. acea operatie estetica, pana treci de 20 ani...
cred ca iti dai seama de ce...
:ninja:
Re: cine pote sa mi spuna... din 9 iun 2003 17:32 de valentina
este foarte normal ca o femie sa se masturbeze, si daca tot intrii pe internet sint foarte multe intrebari care le poti pune si or sa ti se de-a o gramada de raspunsuri cum ar fii!!! este indicat ca o femeie sa se masturbeze , daca asta ai da placere ...
Re: ajutor din 9 iun 2003 17:29 de valentina
pentru un copilasi imi d-au seama ca este necesar de foarte multe sacrificii!!! imi imaginez ca esti o persona tinara, draga mea ai viata inainte, nu mai sta sa suferi sint foarte multi barbatii care sint buni si iubitori, si iti poti intemeia o noua ...
Re: gelozia din 9 iun 2003 17:25 de valentina
gelozia este o boala foarte grea, dar poate fii tratata!!
dupa parerea mea intr-o relatie in primul rind trebuie sa existe increderea, daca nu ai asa ceva nu este o relatie serioasa!!!
trebuie sa gindesti in felul urmator!! daca sint geloasa pe el ...
Re: iubire din 9 iun 2003 17:16 de valentina
sint persoane care sint foarte reci si nu stiu cum sa se desfasoare!! daca nu te simti iubita de prietenul tau, incearca sa vorbesti cu el si sa ai explici ceea ce te doare!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzu din 8 iun 2003 21:30 de nemesis
Eu ma gandeam sa fac un chef pt ca am incheiat disputa... :D:D:D:D
Poate suprapunem chefurile !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul din 8 iun 2003 21:22 de osiris1394
cred ca ai dreptate (partial). dar nu uita ca unii oameni se indragostesc la prima vedere ( stiu, o sa spuneti ca exista o diferenta intre iubire si dragoste )....
dar, oricum barierele sunt destul de slabe intre cele doua notiuni ...
Re: Re: Re: se pot schimba oamenii? din 8 iun 2003 21:11 de osiris1394
ma bucur ca esti de acord cu mine, sabba ...
Re: Re: se pot schimba oamenii? din 8 iun 2003 21:09 de sabba
Da! Cred ca te poti schimba radical de dragul celui pe care-l iubesti si cred ca aceasta schimbare poate fi permanenta in masura in care aduce fericirea celor doi!
Chiar cred ca pentru a-l face fericit pe cel pe care-l iubesti merita sa faci orice, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: erectie din 8 iun 2003 21:00 de osiris1394
oki doki ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: erectie din 8 iun 2003 20:56 de nemesis
Inca o recomandare: daca incerci direct cu adresa poti sterge totul pana la "humor/". Asa o sa intri la rubrica "funny".
P.S. Este un site anti Microsoft asa ca te distrezi 2x...:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: erectie din 8 iun 2003 20:49 de osiris1394
thanks, man ...:,
Re: Re: Re: Amenintare ??? din 8 iun 2003 20:44 de osiris1394
:D:D da ... se incheie aici.
Re: Re: Re: Re: Re: erectie din 8 iun 2003 20:34 de nemesis
Stimate coleg, adresa exacta este:
http://www.effect.net.au/lukastan/humour/Celebrity/Yoda-Quotes.htm
Daca asta nu merge atunci incearca sa cauti "Top 12 things Yoda says" (si atat) pe google!
Have fun!
Pagina 3664 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |