Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Amenintare ??? din 8 iun 2003 20:24 de nemesis
Dar "am dat publicitatii" partile pe care "le-am scos" ! Se afla in subiectul "SEXUL ORAL" pe pagina 2 acolo unde mi-ai si raspuns...
O sa incerc sa mut ultimele puncte ale discutiei noastre de acolo, aici ca sa nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul din 8 iun 2003 20:16 de nemesis
Actuala mea prietena mi-a fost pentru 3.5 ani cel mai apropiat prieten. In acest timp ne-am cunoscut si apoi... ne-am iubit!
Nu pot crede ca poti iubi fara sa cunosti! Degeaba inconstientul tau iti spune ca "seamana cu mamica/taticu" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul din 8 iun 2003 20:07 de Isis
"Nu poti iubi ceea ce nu cunosti pentru ca nu are sens !!! "
...Dar poti iubi ceea ce-ti spune sufletul, subconstientul... Daca trebuie sa cunoasti inainte, atunci IUBIREA DEVINE AFACERE ! Asta inseamna iubesc pt ca... Si asta chiar e o ...
Re: Amenintare ??? din 8 iun 2003 20:05 de osiris1394
nemesis, nemesis....tzt,tzz,tzt mesajul tau nu e "ad literam"
de nu le-ai spus si de partile pe care le-ai scos? cele cu amenintarea ta, chiar voalata ? :lol::lol:
in fine, mi-ai devenit simpatic, asa ca am terminat cu disputa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul din 8 iun 2003 19:48 de Isis
Iubirea nu are legatura cu RATIUNEA... ci cu INSTINCTUL... asa vad eu lucrurile.
Poate ai vazut vreodata o femeie iubind un barbat si te-ai intrebat (chiar cunoscandu-i) "Cum poate sa-l iubeasca cand se poarta asa cu ea?"
Re: Re: Re: Re: sex anal si placere din 8 iun 2003 19:46 de osiris1394
lol, nemesis ...
da, o furtuna intr-un pahar cu apa ... :D:D
:ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: refuzul din 8 iun 2003 19:40 de nemesis
Nu trebuie sa "stai" o luna ci sa ascutli si sa vezi ceea ce ti se arata in timp ce-ti vezi de viata... Poate ca daca asculti si incerci sa intelegi in final vei da dovada de mai multa acceptare!
Re: se pot schimba oamenii? din 8 iun 2003 19:39 de osiris1394
da, isis. si toata schimbarea e in numele iubirii.
iubirea este cea mai puternica "arma' din univers ...
noi trebuie sa reinvatam sa iubim, in ultima perioada mizeriile vietii ne-au inrait :., din pacate . ( vorbesc la modul general ...
Re: Re: Re: Re: refuzul din 8 iun 2003 19:37 de Isis
Sau daca nivelul lui/ei este mai ridicat decat al nostru si suntem in stare sa recunoastem asta, atunci il/o invidiem pt. ca e mai sus. Dar nu toti facem asta... unii dintre noi mai si invatam din astfel de situatii sau luptam pt a ajunge si noi ...
Re: Re: Re: sex anal si placere din 8 iun 2003 19:37 de nemesis
Intrevad eu o furtuna sau ma insala experienta?
:D:lol::D:lol::D:lol::D
Auzi la el "Berbecule"!
Pai daca te inseli asupra sexului lui Osiris atunci nu trebuia sa spui "Oaie"? :D:lol:
P.S. Chiar ai cautat in dictionar ...
Re: Re: Re: sex anal si placere din 8 iun 2003 19:34 de osiris1394
scorpionul ( ca sa fim mai precisi)
era o greseala de tipar dac ... "afecteaza" :D
multumit, dac ? :lol:
dac, optiunile mele sunt foarte clare: iubesc o femeie ...:love:
trebuie sa te obisnuiesti cu acest stil de pe forum , ...
Re: se pot schimba oamenii? din 8 iun 2003 19:29 de nemesis
Cred ca oamenii se pot schimba in mod esential atunci cand acesta schimbare aduce cu sine fericirea unei persoane la care tin.
Prietena mea s-a schimbat enorm de cand suntem impreuna si la fel si eu. Aceste schimbari au inceput sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmmm din 8 iun 2003 19:27 de osiris1394
;);););)
Re: Re: Re: Re: refuzul din 8 iun 2003 19:25 de Isis
Poate ai dreptate nemesis... dar eu ma bazez pe instinct mai mult decat pe orice altceva. Si poate nu ma crezi, dar niciodata nu m-am inselat asupra oamenilor. Deci daca nu imi place acum, n-am sa stau inca o luna sa vad daca nu cumva ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmmm din 8 iun 2003 19:24 de nemesis
Nu-ti dadem lectii tie!!!
De ce crezi mereu ca esti centrul atentiei mele?
Daca la tine era important cuvantul "iubire" la mine P.S.-ul era important pt tine...
P.S. Stii ca ne referim la acelasi lucru si ca avem aceeasi parere ...
Se pot schimba oamenii? din 8 iun 2003 19:22 de Isis
Credeti ca oamenii isi pot schimba comportamentul in mare masura? Ar face lucrul asta pentru cineva la care tin? Si daca s-ar schimba, credeti ca schimbarea ar fi definitiva sau doar pt o perioada scurta de timp?
Re: Re: Re: refuzul din 8 iun 2003 19:17 de nemesis
Ma refeream la faptul ca incerc sa-i arat mai mult din mine! Adica incerc sa o fac sa ma cunoasca mai bine...
Daca nu-i place acum poate ii place peste 1 luna sau peste un an...
Re: Re: Re: Re: Hmmmmm din 8 iun 2003 19:17 de osiris1394
nemesis, nu imi da citate mie din evrei, la facultate am studiat istoria evreilor intr-un curs special ...:D
trebuia sa observi un cuvant in paranteza: IUBIRE ... ASTA TREBUIE SA II DARUIESTI EI ... ( lupta pt. dragoste, sa simti ca , in fine ...
Re: Re: sex anal si placere din 8 iun 2003 19:14 de dac
Berbecule
Cuvantul afecteaca nu cred ca este scris in dictionar si daca citesti mai sus nu cred ca e scris pentru un barbat,dar nu am de unde sa stiu ce te consideri tu.Cred ca pot intelege afectiunile tale din raspuns.
Re: Re: Re: Re: da?? din 8 iun 2003 18:50 de osiris1394
:lol::lol::lol:
sabba, eu cred ca isis ar trebui sa ma sprijine, doar e consoarta mea de vita divina, nu? :,
in ceea ce priveste raspunsul lui nemesis:
1. a cenzurat o parte din mail, cel care demonstra ca sunt amenintat cu blocarea ...
Pagina 3665 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |