Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Amenintare ???

din 8 iun 2003 20:24 de nemesis

Dar "am dat publicitatii" partile pe care "le-am scos" ! Se afla in subiectul "SEXUL ORAL" pe pagina 2 acolo unde mi-ai si raspuns... O sa incerc sa mut ultimele puncte ale discutiei noastre de acolo, aici ca sa nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul

din 8 iun 2003 20:16 de nemesis

Actuala mea prietena mi-a fost pentru 3.5 ani cel mai apropiat prieten. In acest timp ne-am cunoscut si apoi... ne-am iubit! Nu pot crede ca poti iubi fara sa cunosti! Degeaba inconstientul tau iti spune ca "seamana cu mamica/taticu" ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul

din 8 iun 2003 20:07 de Isis

"Nu poti iubi ceea ce nu cunosti pentru ca nu are sens !!! " ...Dar poti iubi ceea ce-ti spune sufletul, subconstientul... Daca trebuie sa cunoasti inainte, atunci IUBIREA DEVINE AFACERE ! Asta inseamna iubesc pt ca... Si asta chiar e o ...

Re: Amenintare ???

din 8 iun 2003 20:05 de osiris1394

nemesis, nemesis....tzt,tzz,tzt mesajul tau nu e "ad literam" de nu le-ai spus si de partile pe care le-ai scos? cele cu amenintarea ta, chiar voalata ? :lol::lol: in fine, mi-ai devenit simpatic, asa ca am terminat cu disputa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul

din 8 iun 2003 19:48 de Isis

Iubirea nu are legatura cu RATIUNEA... ci cu INSTINCTUL... asa vad eu lucrurile. Poate ai vazut vreodata o femeie iubind un barbat si te-ai intrebat (chiar cunoscandu-i) "Cum poate sa-l iubeasca cand se poarta asa cu ea?"

Re: Re: Re: Re: sex anal si placere

din 8 iun 2003 19:46 de osiris1394

lol, nemesis ... da, o furtuna intr-un pahar cu apa ... :D:D :ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: refuzul

din 8 iun 2003 19:40 de nemesis

Nu trebuie sa "stai" o luna ci sa ascutli si sa vezi ceea ce ti se arata in timp ce-ti vezi de viata... Poate ca daca asculti si incerci sa intelegi in final vei da dovada de mai multa acceptare!

Re: se pot schimba oamenii?

din 8 iun 2003 19:39 de osiris1394

da, isis. si toata schimbarea e in numele iubirii. iubirea este cea mai puternica "arma' din univers ... noi trebuie sa reinvatam sa iubim, in ultima perioada mizeriile vietii ne-au inrait :., din pacate . ( vorbesc la modul general ...

Re: Re: Re: Re: refuzul

din 8 iun 2003 19:37 de Isis

Sau daca nivelul lui/ei este mai ridicat decat al nostru si suntem in stare sa recunoastem asta, atunci il/o invidiem pt. ca e mai sus. Dar nu toti facem asta... unii dintre noi mai si invatam din astfel de situatii sau luptam pt a ajunge si noi ...

Re: Re: Re: sex anal si placere

din 8 iun 2003 19:37 de nemesis

Intrevad eu o furtuna sau ma insala experienta? :D:lol::D:lol::D:lol::D Auzi la el "Berbecule"! Pai daca te inseli asupra sexului lui Osiris atunci nu trebuia sa spui "Oaie"? :D:lol: P.S. Chiar ai cautat in dictionar ...

Re: Re: Re: sex anal si placere

din 8 iun 2003 19:34 de osiris1394

scorpionul ( ca sa fim mai precisi) era o greseala de tipar dac ... "afecteaza" :D multumit, dac ? :lol: dac, optiunile mele sunt foarte clare: iubesc o femeie ...:love: trebuie sa te obisnuiesti cu acest stil de pe forum , ...

Re: se pot schimba oamenii?

din 8 iun 2003 19:29 de nemesis

Cred ca oamenii se pot schimba in mod esential atunci cand acesta schimbare aduce cu sine fericirea unei persoane la care tin. Prietena mea s-a schimbat enorm de cand suntem impreuna si la fel si eu. Aceste schimbari au inceput sa fie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmmm

din 8 iun 2003 19:27 de osiris1394

;);););)

Re: Re: Re: Re: refuzul

din 8 iun 2003 19:25 de Isis

Poate ai dreptate nemesis... dar eu ma bazez pe instinct mai mult decat pe orice altceva. Si poate nu ma crezi, dar niciodata nu m-am inselat asupra oamenilor. Deci daca nu imi place acum, n-am sa stau inca o luna sa vad daca nu cumva ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmmm

din 8 iun 2003 19:24 de nemesis

Nu-ti dadem lectii tie!!! De ce crezi mereu ca esti centrul atentiei mele? Daca la tine era important cuvantul "iubire" la mine P.S.-ul era important pt tine... P.S. Stii ca ne referim la acelasi lucru si ca avem aceeasi parere ...

Se pot schimba oamenii?

din 8 iun 2003 19:22 de Isis

Credeti ca oamenii isi pot schimba comportamentul in mare masura? Ar face lucrul asta pentru cineva la care tin? Si daca s-ar schimba, credeti ca schimbarea ar fi definitiva sau doar pt o perioada scurta de timp?

Re: Re: Re: refuzul

din 8 iun 2003 19:17 de nemesis

Ma refeream la faptul ca incerc sa-i arat mai mult din mine! Adica incerc sa o fac sa ma cunoasca mai bine... Daca nu-i place acum poate ii place peste 1 luna sau peste un an...

Re: Re: Re: Re: Hmmmmm

din 8 iun 2003 19:17 de osiris1394

nemesis, nu imi da citate mie din evrei, la facultate am studiat istoria evreilor intr-un curs special ...:D trebuia sa observi un cuvant in paranteza: IUBIRE ... ASTA TREBUIE SA II DARUIESTI EI ... ( lupta pt. dragoste, sa simti ca , in fine ...

Re: Re: sex anal si placere

din 8 iun 2003 19:14 de dac

Berbecule Cuvantul afecteaca nu cred ca este scris in dictionar si daca citesti mai sus nu cred ca e scris pentru un barbat,dar nu am de unde sa stiu ce te consideri tu.Cred ca pot intelege afectiunile tale din raspuns.

Re: Re: Re: Re: da??

din 8 iun 2003 18:50 de osiris1394

:lol::lol::lol: sabba, eu cred ca isis ar trebui sa ma sprijine, doar e consoarta mea de vita divina, nu? :, in ceea ce priveste raspunsul lui nemesis: 1. a cenzurat o parte din mail, cel care demonstra ca sunt amenintat cu blocarea ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3665 din 3731
«   1 ... 3662   3663   3664   3665   3666   3667   3668 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare