Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Totusi, de ce va feriti ? din 27 mai 2003 23:16 de copilita
:rolleyes:
sunteti chiar culmea... omul nu a zis ca e de acord, sau ca practica... a propus un subiect clar, la care ashteapta un raspuns la fel de clar. Nu inseamna ca agreseaza femei, ca gandeshte cu anatomiile ce-shi gasesc ...
Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 27 mai 2003 23:14 de sorinache
si eu sunt deprimat ca nu am inventat roata.partea proasta este ca nu mai am nici o sansa in acest sens.lasand gluma ,sunteti bolnavi daca asa ganditi.un psihiatru insa v-ar putea ajuta.serios.
Re: Baiatu sa fie mai in varsta? din 27 mai 2003 22:21 de Dark
Nu mi se pare o regula ca baiatul sa fie mai mare decat fata. Daca exista dragoste...e ok.
Re: Totusi, de ce va feriti ? din 27 mai 2003 22:17 de sorinache
esti destul de dubios daca insisti cu un astfel de subiect.ceva zace in tine.ai grija,de la teorie la practica nu este decat un pas.
Re: Re: numarul conteaza? din 27 mai 2003 22:12 de sorinache
isis,exagerezi cand spui ca nu conteaza daca au fost 3 sau 100.eu unul nu as accepta sa am o prietena care a avut 100 amici,ptr ca nu ar putea spune ca a incercat sa-si gaseasca dragostea adevarata astfel.sunt prostituate care nu se pot lauda ca au ...
Re: Totusi, de ce va feriti ? din 27 mai 2003 21:22 de Dark
1. NU!
2. Nici nu mi`a trecut prin gand
3. Legislatia..Hahahahaha...Daca aia se poate numi legislatie io`mi fac cruce cu ambele maini. Un pedofil in Statele Unite primeste PE PUTIN 30 de ani de bulau si acolo traieste cele mai nasoale clipe din ...
Re: numarul conteaza? din 27 mai 2003 21:02 de Isis
Iar ca raspuns strict la intrebare... pt mine numarul nu are nici o importanta. Nu conteaza daca partenerul meu a avut 3 sau 100 de prietene. In ambele cazuri voi fi la fel de atenta. Faptul ca a avut doar 3 inaintea mea nu inseamna ca nu poate ...
Re: Re: numarul conteaza? din 27 mai 2003 20:57 de Isis
Da, nemesis, aici chiar ai dreptate.
Dar, personal, eu las omul sa-mi spuna trecutul sau in timp. Nu pun prea multe intrebari pt ca nu vreau ca partenerul sa se simta stanjenit la un moment dat. Consider ca orice ai face sau orice ai intreba, ...
femeia din 27 mai 2003 20:47 de Isis
Consider ca femeia, de cele mai multe ori, nu este respectata in societate.
Am vazut foarte multe cazuri de barbati care se adreseaza vulgar unor femei pe strada ba chiar isi permit sa le puna mana pe fund si prin alte locuri...
La serviciu, ...
Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 27 mai 2003 19:46 de osiris1394
nemesis
ca sa te lamuresc o data pt totdeauna:
"all good things happens to those who ... "
unde l=ai uitat pe happens pana acum ?
stai tu si asteapta para malaiata ..cu asta o sa si ramai...
CE CONTEAZA DACA A FOST ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o femeie-2 barbatzi din 27 mai 2003 19:20 de Isis
isis,
ai dreptate, dar faci o greseala majora.
ea isi iubeste sotul si nu il va parasi, doar pt. ca are un prieten din copilarie, chiar daca este fost iubit. Este absurda ideea....
dar exista cazuri in care o femeie iubeste 2 barbati si ...
Re: Re: numarul conteaza? din 27 mai 2003 19:18 de osiris1394
numarul fostilor parteneri nu prea conteaza, doar asa : "hai sa vedem care a fost mai tare si care a avut mai multe" :D , doar asa de amuzament ...
nemesis
ai probleme, baiete ...
cum adica, vrei sa stii totul ? nu esti bine la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: o femeie-2 barbatzi din 27 mai 2003 19:03 de osiris1394
isis,
ai dreptate, dar faci o greseala majora.
ea isi iubeste sotul si nu il va parasi, doar pt. ca are un prieten din copilarie, chiar daca este fost iubit. Este absurda ideea....
dar exista cazuri in care o femeie iubeste 2 barbati si ...
Re: Totusi, de ce va feriti ? din 27 mai 2003 18:28 de osiris1394
nemesis
esti cam straveziu, frate ... :wacko:
te bate putin gandu' nu ?
ei bine, legislatia in vigoare te arde la faza asta, cel putin teoretic...
oricum, daca tu ai nevoie sa apelezi la hartuire sexuala, ca sa "cuceresti" o ...
Re: Re: Re: isis ? nemesis ? + sbj este infidelit din 27 mai 2003 18:11 de osiris1394
nemesis,
daca aveam nevoie de "glumitele" tale jalnice, te anuntam, ok ?
in primul rand:
1. scoate-ti degetele din okisori si citeste scuzele mele ... anterioare . acum stau si ma gandesc, de fapt, de ce mi-am cerut scuze ? NU ...
Re: e posibil? din 27 mai 2003 13:08 de gigi
DOAR DACA ESTE PROST!
De ce? pentru ca in general baietii lipsiti de o oarecare maturitate nu comunica ok cu tipe mature.
Deci daca ai 17 ani inseamna ca ai un grad de maturitate egal cu al lui.:D
Re: Re: Re: Re: ... din 27 mai 2003 13:01 de ramona
Felicitari..
pentru nivelul de prostie de care dai dovada.
Re: Dragostea exista? din 27 mai 2003 12:59 de Dark
Of course ca exista dragoste. A existat, exista si va exista. Si eu intr`o vreme, desi am avut ceva prietene, n`am simtit decat atractie fizica, in rest NIMIC. Dar acum am dat peste o persoana care chiar m`a facut sa`mi schimb parerea in privinta ...
Re: e posibil? din 27 mai 2003 12:43 de Dark
Daca fata plashe la ochiu` baiatului...io zic ca totul e posibil.
circumcizia din 27 mai 2003 12:00 de Isis
Sunt foarte multi factori care pot influenta luarea unei astfel de decizii... religia, sanatatea, tara in care te-ai nascut, etc. Daca ati fi fost musulmani, spre exemplu, vi s-ar fi parut foarte normala circumcizia. Ma intrebam cum priveste un om ...
Pagina 3673 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |