Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: de ce? din 27 mai 2003 10:12 de Dark
Exista...keep looking. Da` apropo...daca le dai papucii normal ca ai impresia ca nu exista. :P
Re: Re: e posibil? din 27 mai 2003 09:26 de xander
nu zic nu!...caci o fata de 17 ani arata in zilele aste ca una coapta rau,deci atractzie fizica este dar .......mai mult,nu cred!La 17 ani traieste inca o lume de poveste,ireala,cu visuri de cele mai multe ori greu sau imposibil de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: circumcizi din 27 mai 2003 08:55 de xander
dar poate aveai mai mult succes!Mai stii?:):):)
Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 27 mai 2003 04:14 de nemesis
Daca este asa atunci "SEMNATURA" mea de la sfarsit nu are sens si asta nu pot crede... TREBUIE ca lucrurile bune sa se intample celor ce asteapta altfel superficialitatea si trivialismul domina iar noi ne prabusim in ele.
Problema lui ...
Re: Re: Dragostea exista? din 27 mai 2003 03:48 de nemesis
Iti mai spun o data ca este NOAPTE in cpul tau blondino!
Da, dragostea exista! Eu am gasit-o si am grija, sa o pastrez si sa fac totul pentru a nu o pierde!
Nu-ti fa griji, eu am gasit-o la 22 (era langa mine de 3 ani) si am crezut ca am ...
Totusi, de ce va feriti ? din 27 mai 2003 03:42 de nemesis
Pentru cei care vor sa ma critice... de la bun inceput va spun ca-mi merit criticile deoarece repet un subiect; subiect care dupa parerea mea este important si este si bine ascuns in paginile forumului! Am gasit la el un singur raspuns strict la ...
Re: Re: Re: Re: masturbarea intr-o relatie stabila din 27 mai 2003 03:24 de nemesis
Bravox !
Re: Re: Re: masturbarea intr-o relatie stabila din 27 mai 2003 00:05 de copilita
Draga , mi se pare SINCER o aberatie... poate ca pana sa ajunga la tine, simtea nevoia de mai mult decat ii putea oferi partenera. Da' daca tot nu ai ajuns "sa ti-o pui cu el", cum zici tu, din ce motiv te simteai jignita, shi CE exact nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: o femeie-2 barbatzi din 26 mai 2003 23:44 de sorinache
Re: Re: Baiatu sa fie mai in varsta? din 26 mai 2003 22:28 de Cristinik
si daca tine cu adevarat la fata...
eu chiar nu as face asa ceva...
nu stiu... :(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: circumcizia din 26 mai 2003 21:45 de DrSexpert
Parere strict personala: Daca imi faceau parintii una ca asta muream cu ei de gat.
Re: Baiatu sa fie mai in varsta? din 26 mai 2003 21:29 de nemesis
Deschide DEX-ul si cauta definitia pedofiliei... poate iti schimbi parerea!
Re: Re: Re: femeia din 26 mai 2003 20:26 de nemesis
Pai tocmai asta e xander... FORMEAZA UN TOT UNITAR !!! Asta inseamna ca se completeaza reciproc. Ei NU sunt egali! Ei se completeaza !!!
NOTA: ASTA NU INSEAMNA CA UNUL ESTE INFERIOR CELUILALT !
Re: e posibil? din 26 mai 2003 18:57 de Isis
Foarte greu de crezut...
Desi se spune ca in dragoste nu exista varsta, lucrurile nu stau chiar asa.
Diferenta de care vorbesti tu nu ar fi extraordinar de mare daca ar fi vorba de 2 persoane aflate la o varsta mai "coapta" (peste 25 ...
Re: self-fellatio din 26 mai 2003 18:50 de sabba
:D:D:D
Nu stiu cat este de dezgustator, cert este ca m-as stramba de ras daca as vedea o tentativa din asta! Sexy exclus sa fie, dar hilar este!:D:D:D
Re: Re: Noul site din 26 mai 2003 17:41 de cllauss
nu stiu cum a fost site-ul inainte, dar nu mai sterge mesajele trimise !eu sunt de parere ca fiecare trebuie sa-si citeasca raspunasurile la temele proprii chiar daca suiectul a mai fost abordat dar poate vor fii date si alte raspunsuri si nu stau sa ...
Re: parerea mea sincera!!! din 26 mai 2003 13:51 de xander
daca divorteaza din cauza ta mare pacat faci si tu si el...daca relatia nu mergea trebuia s-o rupa fara sa apari tu. daca face sex cu nevasta, pan' la urma nu-i anormal...e nevasta-sa, ori o mai iubeste, ori simte nevoia fizica, ori te fraiereste te ...
parerea mea sincera!!! din 26 mai 2003 11:32 de Panda
daca divorteaza din cauza ta mare pacat faci si tu si el...daca relatia nu mergea trebuia s-o rupa fara sa apari tu. daca face sex cu nevasta, pan' la urma nu-i anormal...e nevasta-sa, ori o mai iubeste, ori simte nevoia fizica, ori te fraiereste te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: circumcizia din 26 mai 2003 06:17 de xander
referitor la pkt 1,am vazut o emisiune pe sat1,unde doi tineri parintzi se interesau la medic tocmai de avantaje shi dejavantaje.Medicul a lasat la aprecierea lor hoatararea explicandu-le ca nu sunt reactzii adverse ,dar in schimb circumcizia ...
Re: Re: masturbarea intr-o relatie stabila din 26 mai 2003 04:54 de trancEaddict
Scuze de faza cu "boyfriend"..am zis asa ca m-am certat cu un amic care zicea ca ala e iubit nu prieten..apoi eu daca nu am facut dragoste cu el cum sa-mi fie iubit? In fine..eu nu mi-am pus-o cu el dar chestia ca se masturbeaza de 2 ori in ...
Pagina 3674 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |