Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: masturbarea intr-o relatie stabila

din 26 mai 2003 02:26 de xander

uneori mai ai kef si de unele clipe de egoism!!!dar in fiecare zi!? Pai cred ca ai era mai draga sora lu`stanga decat pasarica gagicii!

Re: Re: Re: Re: Re: circumcizia

din 26 mai 2003 00:04 de DrSexpert

1.Operatia nu ar trebui facuta copiilor pentru ca nu au discernamantul necesar 2.Pe de-alta parte s-o faci cand esti adult mi se pare cam prea multa bataie de cap (durere etc), mai ales ca exista si riscuri (ce-i drept mici) sa nu iasa prea ...

Re: masturbarea intr-o relatie stabila

din 25 mai 2003 23:41 de DrSexpert

Bine ca ai avut un boyfriend. Pe la noi pe-aici pe la tara se zice "prieten". ):( Si cred ca PRIETENUL tau exagera cand spunea ca se masturba in fiecare zi de doua ori si mai facea sex si cu tine. Probabil ca i se parea ca o sa para mai ...

Masturbarea intr-o relatie stabila

din 25 mai 2003 23:06 de trancEaddict

Fetelor ce a-ti crede daca iubitul vostru s-ar masturba in continuare chiar daca face dragoste cu voi? Am avut un boyfriend care mi-a marturisit ca se masturbeaza zilnic, de 2 ori si ca atunci cand este intr-o relatie stabila, facand sex in mod ...

Re: Re: Re: Relatii cu tipi insurati?

din 25 mai 2003 15:27 de xander

o sa te gaseasca pe tine!:):):)

Re: erectie

din 25 mai 2003 15:19 de xander

e intrebare sau o constatare???:D:D

Re: Re: femeia

din 25 mai 2003 14:57 de xander

rolul ei in societate e acela care si-l alege singura! Pai daca el shi ea impreuna formeaza un TOT unitar atunci impartzirea in doua duce la aceleashi drepturi shi obligatzii.NU?....yn shi yang.

Re: sex la prima intalnire

din 25 mai 2003 14:48 de xander

chiar de la prima intalnire nu am avut ocazie(exceptind intalnirile strict ptr asta) ....sigur ramane doar pe lista...cuceririlor!:):):)

Sex la prima intalnire

din 25 mai 2003 14:35 de Isis

Fetelor, vi s-a intamplat sa va culcati cu partenerul chiar de la prima intalnire? Daca da, cum a decurs relatia mai departe? Pt barbati: Daca femeia se culca cu voi de la prima intalnire, ce reactie aveti apoi fata de ea? Ce ganditi apoi desprea ...

Re: Re: Re: Re: circumcizia

din 25 mai 2003 12:07 de Isis

Dar sabba nu a vazut niciodata asa ceva? Sau macar ai idee cum poate sa arate? Pe femei le intrebam daca le deranjeaza ideea...

Re: e posibil?

din 25 mai 2003 06:44 de xander

daca ai rasfoi putzin forumul vei gasi idei de genul..dragostea nu cunoaste varste,,,,,,,etc!Si eu am 26 dar nu cred ca mi-ar putea suci mintzile una de 17! Oare gresesc?

Re: Re: Re: Baiatu sa fie mai in varsta?

din 25 mai 2003 06:39 de xander

e normalm sa-i fie teama,caci in cazul asta va trebui sa stea cu tine,caci il ai la mana! Dece sa se lege la cap daca nu-l doare!!!:.

Re: Re: sex oral - sarut

din 25 mai 2003 02:42 de aldo

:heart: nnnnnnnuuuuuuuu face bine daca face

Re: Re: Relatii cu tipi insurati?

din 25 mai 2003 02:32 de Cristinik

eu sunt de acord scu o relatie cu un tip insurat.dar nimik mai mult.doar o relatie sexuala.mai ales daca are si copil .nu-l lasa sa se desparta de nevasta.tu o sa te plictisesti si el ce va face atunci???(!)

e posibil?

din 25 mai 2003 02:06 de Cristinik

se poate ca un tip de vreo 26 de ani sa se indragosteasca sau macar sa placa cu adevarat o fata de 17 ani? chiar daca neaga acest lucru desi faptele spun altceva?:heart:

erectie

din 24 mai 2003 23:30 de niki

preputul se poate retrage la maximum pana se intinde de tot si daca nu exti excitat extern de catre o femeie

Re: Re: sex oral - sarut

din 24 mai 2003 22:34 de xander

nu era INTREBAREA DACA place ,ci daca deranjeaza! Sabba ce ai zice tu sa -tzi refuze partenerul sarutul dupa ce o faci?

Re: Re: Re: Re: o femeie-2 barbatzi

din 24 mai 2003 21:59 de xander

Are dreptate isis....am zis ca tipa-i iubeste pe amandoi! Daca unul sau altul ar fi mai sarac,cred ca o asemenea femeie sigur nu ar alege sa ramana cu el....Dece n-ar ramane cu cel ce-i ofera sigurantza financiara caci iubindui pe amandoi ar ...

Re: Re: Re: Re: o femeie-2 barbatzi

din 24 mai 2003 20:12 de andutza16

deci parerea mea e ca...da desi nu stiu exact! eu am un prieten pe care il iubesc enorm il ador...si totusi a fost un moment in aceasta relatie cand am simtit pt altcineva acelasi lucru!parerea mea este ca a fost doar o ispita pe care nu am stiut sa ...

Re: Re: Re: o femeie-2 barbatzi

din 24 mai 2003 17:59 de sabba

Sincer chiar nu e o zi proasta! Ideea este ca tu nu intelegi! Nu ai cum sa-ti pui asemenea probleme in momentul in care sustii ca iubesti! Ori iubesti ori nu! Si daca deja iti pui probleme de genul are sau nu bani, are sau nu masini, iti spun eu ca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3675 din 3731
«   1 ... 3672   3673   3674   3675   3676   3677   3678 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare