Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: ptr aia de 16 anisori din 4 mai 2003 21:07 de Guest
xander,dupa maya,tu esti cel mai bou dupa aici!Rad de doua zile la ce iti fata mintea!:)):)):))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fa din 4 mai 2003 20:43 de zazu
autorul te contrazice si iti transmite ca relatia merge de 3 ani si acum 1 saptamana ...a cerut-o de sotie in Turnul Eiffel ....(si evident ca a acceptat...)
asa ca uneori se poate si asa ...daca se iubesc ..
..diferenta e de 1 an si 6 luni ...
Re: ...disvirginarea... din 4 mai 2003 20:31 de nemesis
Pai... nu numai de la OB se poate desvirgina... O cazatura, un deget mai "indraznet" etc.
Problema este ca nu e neaparat sa-i curga sange. Sangele apare ca urmare a vascularizatiei himenului iar daca aceasta este slaba sau ...
Re: ...disvirginarea... din 4 mai 2003 20:29 de Guest
Pai... nu numai de la OB se poate desvirgina... O cazatura, un deget mai "indraznet" etc.
Problema este ca nu e neaparat sa-i curga sange. Sangele apare ca urmare a vascularizatiei himenului iar daca aceasta este slaba sau ...
ptr aia de 16 anisori din 4 mai 2003 19:49 de xander
Eu te bag cu mare drag pe unde ai iesit fetita,aici mistocarii primesc cu placere sex anal.......si chiar ti-l oferim.....gratis!Ti-as fi spus mai multe si pe direct dar ma cunoaste lumea p-aci!
Daca-ti place ramai de nu -----vant de ...
Re: din 4 mai 2003 19:24 de anonima
nu prea va inteleg..el a intrebat ceva..daca vroiati, ii puteati raspunde..daca nu.,.nu..de ce il luati la mishto?
Re: Re: Re: mda...... din 4 mai 2003 18:43 de sabba
ctred ca sabba a zis totul.........perfect de acord!
Iar ti-am luat cuvintele de pe limba?:)):))
Re: Re: Re: Re: Re: VAGINISM din 4 mai 2003 18:33 de xander
spasm vaginal
care daca se asociaza cu o partida de sex se poate sa mergeti la spital "imabarligatzi"
exact asta era........
Re: Re: Re: cum pot sa-mi rup ata din 4 mai 2003 18:29 de xander
las-o mai acolo ca nu cere de mancare............cica acum sunt la moda barbatii cu ......aspect feciorelnic!:)):)):))
si nici nu creste mai mare decat o ai de la MAMA natura!
Re: Re: apetit sexual mare din 4 mai 2003 18:26 de xander
gaseste-ti o nimpfomana,si daca nu-i de ajuns.........da-i la cap!!!!:))
Re: Re: cum e prima data din 4 mai 2003 18:24 de xander
prima data e ca niciodata,si daca n.ai fost beat n-ai sa uiti niciodata!!!!:|):))
Re: Re: mda...... din 4 mai 2003 18:22 de xander
Da! Cred ca poate!
Daca o persoana te atrage foarte tare din punct de vedere sexual si cu ocazia asta te apropii de el/ea, il cunosti si constati ca acea persoana ti se potriveste si din alte puncte de vedere decat sexual se poate ca in final ...
Re: mda...... din 4 mai 2003 16:20 de sabba
Da! Cred ca poate!
Daca o persoana te atrage foarte tare din punct de vedere sexual si cu ocazia asta te apropii de el/ea, il cunosti si constati ca acea persoana ti se potriveste si din alte puncte de vedere decat sexual se poate ca in final ...
Re: Re: Varsta primului sarut din 4 mai 2003 16:13 de marinely
mda,eu am avut primul sarut la 14 ani a fost pe neasteptate si nu am savurat pe deplin placerea,totusi na fost rau...nu treb de facut mare cauza din primul sarut....e ceva ce vine si se duce....ca si baiatul sau fata cu care te ...
Re: M nevoie de sfaturi... din 4 mai 2003 16:11 de Isis
Esti prea mica pt a avea o relatie iar pt el sigur e foarte important acest lucru. S-ar simti pedofil daca ar face ceva in sensul de a fi cu tine si cu siguranta chiar ar fi pedofil. Asteapta sa mai cresti... si ai sa razi cand iti vei aminti de ...
Re: Re: Imi este teama! din 4 mai 2003 16:03 de Guest
ok,tu spui ca nu conteaza nici virsta nici timpul....atunci ce conteaza?sunt de parerea ca numai cind o sa stii sigur ca vreai so faci atunci so faci....nai nimic de pierdut daca mai astepti:)in plus vei vedea daca merita ceea cei vreai sai ...
Re: Baiatu sa fie mai in varsta? din 4 mai 2003 16:01 de Isis
Datorita faptului ca femeile se dezvolta mult mai repede decat barbatii, atat din pct de vedere fizic cat si psihic, este intr-adevar bine ca barbatul sa fie mai mare decat femeia. Se spune ca ideala ar fi o diferenta de 4 ani. Este cunoscut de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata & din 4 mai 2003 10:44 de sabba
Pisicuto draga, partial ai dreptate!
Ce nu stii , insa, este ca intr-adevar iubirea nu tine cont de varsta , etnie s.a.m.d , insa o relatie pentru a merge tine cont de toate astea. Chiar daca te indragostesti de o persoana mult mai mica sau mult ...
Re: Re: Re: Re: Re: VAGINISM din 4 mai 2003 10:30 de sabba
Mishtooooo!:))
Re: Re: Re: inselare din 4 mai 2003 10:17 de sabba
Off voi adolescentii astia .........tot mai credetzi in povesti cu zine si fetzi frumoshi!
Foarte bine, sa creada cat mai mult! E destul de rau cand vezi de fapt care e realitatea!
Pagina 3690 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
57 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |