Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: inselare

din 4 mai 2003 09:57 de xander

Off voi adolescentii astia .........tot mai credetzi in povesti cu zine si fetzi frumoshi!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BUN!

din 4 mai 2003 09:32 de sabba

asti fac zgomot pe gresie,noapte cand merg la baie ,sau sa bea apa;);=;:== :)):)):)) Nu are nimic! Le punem presuletz sub piciorushe!:)):)):))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata >

din 4 mai 2003 03:28 de pysykutza

Am fost neplacut surprinsa de toate raspunsurile pe care le-am citit in legatura cu acest subiect. :( Voi ce-aveti in minte!? N-ati aflat inca faptul ca iubirea nu tine cont de sex , etnie , religie , varsta.......nu tine cont de absolut ...

Re: inselare

din 4 mai 2003 02:25 de blondyna

Daca ea crede ca se merita sa-l astepte, se poate sa nu-l insele. Daca se iubesc, cred ca este posibil...

Re: Imi este teama!

din 4 mai 2003 02:18 de blondyna

Daca esti sigura de iubirea lui, se merita..., dar daca nu, mai bine stai cuminte pentru ca ai de suferit... Nu cred ca varsta ar fi o problema... Multe fete, la 16 ani, sunt deja satule de sex...

Re: Re: Re: Re: VAGINISM

din 3 mai 2003 22:48 de BlueEyes

fii mai explicit(a) cam ce inseamna vaginism eu nu am auzit de termenul asta spasm vaginal care daca se asociaza cu o partida de sex se poate sa mergeti la spital "imabarligatzi" sa zic asa

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BUN!

din 3 mai 2003 21:45 de xander

Aaaaaa! Dar problema ta care este?:)):)) Daca mie imi plac barbatii cu unghiile de la picioare, lungi si cu pamant sub unghii, ce?:)):)) Astia ce au, draga?:)):)) asti fac zgomot pe gresie,noapte cand merg la baie ,sau sa bea ...

Re: Re: Re: Re: Sex cu o prostituata

din 3 mai 2003 20:35 de sabba

100% de acord cu tine! "daca nu e dragoste mai bine nu e deloc"

Re: Re: Re: Sex cu o prostituata

din 3 mai 2003 20:29 de mamau

sunt un romantic de felul meu si cred ca de asta nu asplati nicioadata pt sex daca nu e dragoste mai bine nu e deloc

Re: de ce nu am fost eu primul?

din 3 mai 2003 20:20 de mamau

e destul de naspa situatia si eu daca as fi in locul tau m-as simti tare naspa poate timpul le va rezolva pe toate poate pana la urma te vei obisnui cu ideea pt ca daca o iubesti se pare ca nu ai de ales

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu o prostituata

din 3 mai 2003 19:56 de sabba

[quote/] Nu SabBa,e o chestie ce voi femeile n-o intelegeti! Dar si asta e o chestie ce tin de persoana.sTIU ca atunci cand spui ..curva`` mintea duce la alea de la centura c-ta,sau din gARA BASARAB.Nu mama!Nu la asta m-am gandit,caci n-am vizitat ...

Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul?

din 3 mai 2003 18:52 de irina6si6

cum sa mai aiba sentimente fata de celalalt? doar nu o fi proasta aia care sta cu el de 3 ani si l-a place pe celalalt,nu?

Re: lesbo si homo

din 3 mai 2003 11:30 de xander

mi-aduc aminte de un film hard......cu doi bajetzi!! ce stupid ara tau aia la sexul oral!!!!!!!!!!!!!!Dar ce sa facem au si ei pasarelile lor!

Re: lesbo si homo

din 3 mai 2003 11:27 de xander

Re: rutina poate duce la pierderea dorintei sexual

din 3 mai 2003 10:51 de xander

stii ce ma m-ai gandesc? spui ca ai rarit intalnirile galante! In oricare relatie se ajunge la un moment dat ,la o criza de personalitate sau chestii de genul acesta! incearca sa nu va mai vedeti deloc o perioada.....cat suportati ...

Re: Re: Re: Re: Re: e bine ca o fata sa fie onconf

din 3 mai 2003 09:54 de sabba

Hm! Fiorul amorului! Suna frumos, e adevarat! Si totusi........ da atat de multe complicatii.....

Re: Re: Re: rutina poate duce la pierderea dorinte

din 3 mai 2003 09:40 de sabba

Bravo, pentru raspuns! In privinta rutinei nu-ti face griji. Daca iti iubesti prietenul si totul este ok in privinta relatiei sexuale nu prea exista sansa sa va plictisiti unul de altul!

Re: Sex cu o prostituata

din 3 mai 2003 08:59 de Guest

>:(:)

Re: Re: Re: Re: e bine ca o fata sa fie onconformi

din 3 mai 2003 07:04 de pysykutza

Desi se spune ca baietii sunt ca pepenii:trebuie sa incerci mai multi pana gasesti unul bun , cred ca mai bine ar fi sa te limitezi la un numar acceptabil de experiente. Asta daca nu vrei sa cazi intr-o extrema nefavorabila si sa-ti faci reputatie ...

Re: Re: rutina poate duce la pierderea dorintei se

din 3 mai 2003 06:50 de pysykutza

1.parintii mei stiu si nu au nimic impotriva. 2.nu vorbesc prea mult despre sex cu ai mei pARINTI(MI SE PARE NASOL)dar nu sunt genul de oameni care sa aiba astfel de prejudecati , cu atat mai putin sa mi le impuna mie. 3.nu sunt deloc bisericoasa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3691 din 3731
«   1 ... 3688   3689   3690   3691   3692   3693   3694 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare