Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: vreau sa fac dragoste 1 data...baieti help!

din 30 mar 2003 13:21 de Guest

mah care este qestia tu vrei sa faaci sex doar de dragu de al face sex sa fii shi tu in radul lumii, nu face qestia asta pana cand nu esti bine dotata (teoretic) tre sa stii multe foarte multe pentru ca daca nu stii atunci o sa fie foarte aiurea, ;)

Re: Sex la menst...

din 30 mar 2003 12:55 de Beatrice

Pot sa-ti spun ca nu exista nici un risc sa ramai insarcinata daca vaci sex ín timpul menstruatiei, dar apar alte riscuri cum ar fi unele infectii vaginale sau hemoragie in cazul in care partenerul nu este atent si face cea ce nu trebuie ...

Probleme grave!

din 30 mar 2003 01:26 de Cineva nou

Am si eu o problema :am incercat odata sa ma masturbez de 2 ori la rand si apoi au aparut unele probleme cum ar fii ca nu mi se mai "scoala" asa de des si nimic nu mai e ca inainte.Daca va ajuta ma 16 ani si nu am facut sex niciodata.~~:

Sex la menstruatie...

din 30 mar 2003 01:02 de DaRk SmiLe

Buna ! Ce incerc eu sa intreb e cate din fete sau cati din baieti fac sex cand partenera este pe "Stop"?! Iar intrebarea principala este daca POTI RAMANE INSARCINATA IN TIMPUL MENSTRUATIEI DACA O FACI NEPROTEJAT ????? Astept raspunsuri...

Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

din 29 mar 2003 22:10 de sabba

Crede-ma! Fata asta a fost indragostita de un tip cu care nu s-a intamplat nimic! Acum are un altul si e fericita! Daca e fericita inseamna ca-l iubeste! Atunci ce rost mai are sa se intoarca la primul? Atentie! Am zis: Sincer nu as lua-o de la ...

Re: help!

din 29 mar 2003 17:03 de Guest

Buna.Stai linistita ca daca te place cu adevarat vine el la tine.mai asteapta putin ;)

din 29 mar 2003 15:12 de doar eu(a gi

prima,a doua, poate chiar si a treia oara e naspa, dar poate fi super bine daca este rabdare!!!

Re: Re: Re: Am o problema grava!!!

din 29 mar 2003 01:07 de Fane

Ba e destul de normal nu are de ce sa-ti fie teama sau sa te simti complexat din cauza asta, asta este si eu sunt in ac situatie si pana acum nu s-a plans nimeni de asta:) bucurate de ce ai!

Re: Re: ideei!!!!

din 28 mar 2003 20:53 de sabba

Ei, na! De ce sa opresti calculatorul? SOCHEAZA_I! Pune camera in asa fel incat sa nu se vada aproape nimic! Atentie, aproape nimic! Sa se vada o talpa sau ceva de genul asta! Daca nu se va mai vedea nimic le va scadea interesul si nu ai facut ...

Re: Problema mare...click aici

din 28 mar 2003 14:03 de anna

pai uite ca eu cred ca ori el o are prea mare ori ceva se intamopla in corpul tau.cred ca ar trebui sa mergi la doctor chiar daca toti doctorii te cunosc.nu stiu ce poate fi.eu nu am avut decat dureri cand am facut-o prima oara si sange nu a curs de ...

Re: I s-a pus pata

din 28 mar 2003 09:42 de BlueEyes

sa nu fi si tu dezamagit eu am fost dupa ce am facut prima oara dragoste atata munca pt 2-3 secunde de placere :)):)):|)

Re: Re: De ce nu pot sa-mi inving timiditatea?

din 28 mar 2003 09:39 de BlueEyes

a face dragoste presupune 2 lucruri 1 sa faci sex 2 sa iubesti persoana cu care faci sex

Re: Re: help!

din 28 mar 2003 09:37 de BlueEyes

ia "tauru de coarne" daca vrei ceva cu adevarat trebuie sa incerci zi ca itzi place de el dar face to face si vezi ce zice

Re: Re: SEX ANAL

din 28 mar 2003 09:35 de BlueEyes

din tot ce pot spune este ca pt domnisoara (doamne ) nu este ata de placut dar nu la toate ramane ce s-a spus mai sus incearca daca itzi place continui daca nu nu :)

Re: De ce nu pot sa-mi inving timiditatea?

din 27 mar 2003 23:14 de ankke

s-ar presupune ca daca ai un sot ar trebui sa faceti dragoste, nu sex...oricum nu cred ca ai motive sa te rusinezi de ceva, doar te iubeste asa cum esti

I s-a pus pata

din 27 mar 2003 00:21 de Fane

Dupa o zii lunga petrecuta in doi prietenei mele i s-a pus pata ca vrea sa facem dragoste chiar daca am adus vorba despre asta doar o singura data si nu am insistat. Totul a pronit de la faptul ca eu i-am spus ei candva ca totul depinde de ea ceea ce ...

Re: hehehehe

din 26 mar 2003 12:18 de BlueEyes

enasol se poate simtzi neglijata daca ai mai multa "treaba" cu cealalta si cum a spus cineva mai sus propabil vor interveni probleme

Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM?

din 25 mar 2003 21:33 de blondyna

Pana acum cateva zile am avut aceeasi problema (ti-am zis intr-un mesaj anterior), dar acum s-a schimbat situatia. Stii ce am facut? Sambata seara nu am putut sa facem sex (din diferite motive) si ne-am decis ca in acea seara sa vorbim despre ce ...

Re: tu esti mai...

din 25 mar 2003 20:36 de blondyna

E usor sa vorbesti. Daca ai fi in locul meu sigur nu ai mai spune asta.Oricum problema s-a rezolvat si nu mai am nici o grija in aceasta privinta.}{

Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM?

din 25 mar 2003 11:21 de ceres

pune-l sa nu-si mai dea drumul asa repede.daca face asta pune-l sa-ti faca amor oral. da-i sa citeasca TANTRA sau KAMA SUTRA. acolo inveti sa faci amor ore intregi fara sa ejaculezi.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3714 din 3731
«   1 ... 3711   3712   3713   3714   3715   3716   3717 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare