Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM? din 2 apr 2003 04:03 de Guest
Re: Re: Re: CUM POTI AJUNGE LA ORGASM? din 1 apr 2003 18:42 de ella
Aici cam ai dreptate,si eu ma minunez cate probleme avem, faza este ca nu sunt create de noi, ci de societatea in care traim: cenzura educationala (parinti, societatea care te percepe intr-un anume fel, etc). Faza este in felul urmator ajungi adult ...
Re: casatorita din 1 apr 2003 03:28 de Marius
Incearca sa discuti cu el
deschis despre acest subiect.Trebuie sa-i spui
despre nemultumirea ta.Nu
trebuie accepti aceasta
metoda, pe care o consi-
der umilitoare.Trebuie sa
iei atitudine,daca nu va
intelege.
Nu te lasa invinsa,da
ca te ...
Re: Sex in apa din 31 mar 2003 18:42 de anna
nu am incercat dar soramea mi-a spus ca-i beton.nu cred ca poti ramane insarcinata prea usor dar ai grija in ce apa faci asta.
Re: Sex la menst... din 31 mar 2003 18:37 de anna
din cate stiu eu ca fata in timpul menstruatiei zona vaginala este foarte sensibila deci poti ramane insarcinata pt ca sperma are drum liber.poti face si anumite complicatii si anume dureri,infectii,sa tina menstruatia mai mult...........si cam ...
Re: Re: Re: ideei!!!! din 31 mar 2003 18:18 de Guest
buna!problema e alta ca noi ne-am asezat pe patul unuia si ei au indreptat camera spre acel pat sa nu cumva sa-i murdarim patul pt. ca pt. ei sexul e ceva nasol care semnifica manjirea imaginei de femeie.ei si uite asa baietii au putu privi ceva ceva ...
Re: cine pote sa mi spuna... din 31 mar 2003 16:44 de DarKSmile
Faza e ca nu toate fetele s`au masturbat pana sa aiba macar prima relatie sexuala ...
si nici nu o fac daca sunt satisfacute in relatia respectiva...
Poate mai degraba o fac de 3 ori pe zi decat sa se duca acasa sa se masturbeze ...acum depinde si ...
Re: Sex la menst... din 30 mar 2003 23:59 de BlueEyes
cat mai e daca mai astepti cateva zile
si din cate stiu nu este o perioada fertila
Re: Sex in apa din 30 mar 2003 23:57 de BlueEyes
am incercat pot spune dar nu s-a finalizat din cauza ca lubrefierea in apa se cam pierde
dar ar fi si cateva probleme
daca apa este murdara sau chiar daca este curata intra in vagin si distruce "flora" bacteriana de acolo distrugand in ...
Re: Re: Cum v-ati cunoscut? din 30 mar 2003 23:54 de BlueEyes
ne stiam mai de mult ea fiind vecina cu mine -sta la 50 de metri de casa mea- ne intalneamd tousi destul de rar ea fiin cu 5 ani mai mica , ca si mine.
dar de cand sa deschis un internet cafe la care lucrau niste prieteni comuni ne-am intalnit mai ...
Re: sarcina...? din 30 mar 2003 23:41 de BlueEyes
din cate stiu cu 7 zile inainte sa "itzi vina" e "sigur"
in a 14 zi a ciclului este ovulatia
un spermatozoid traieste maxim 7 zile
asta e la un ciclu regulat
dar daca se intampla sa faci sex neprotejat ia macar pilula de ...
Sex in apa din 30 mar 2003 23:10 de DarKSMiLE
Cati dintre voi a`ti facut asa ceva ..eu unul am facut si pare frumos daca ai grija de partenera si ea iti raspunde la miscari .Intrebarea e care ar fi RISCURILE de a ramane insarcinata cand faci sex sub apa si ce parere aveti de asa ceva ....
Re: Re: Problema mare...click aici din 30 mar 2003 19:52 de blondyna
S-a rezolvat problema. Multumesc oricum
Re: Re: SEX ANAL din 30 mar 2003 18:55 de blondyna
Ambele
Re: Re: Preludiul din 30 mar 2003 15:53 de BlueEyes
chiar daca faci sex si nu dragoste trebuie sa ai preludiu
Re: SEX ANAL din 30 mar 2003 13:50 de expertul
pe tine te intereseaza parerea mea sau daca este bine fi mai concreta
Re: help! din 30 mar 2003 13:49 de expertul
nu ambala lucrurile pentru ca daca este timid poate ca nici nu stie numik , asa sunt shi baietii shi fetele timide ai grija ce faci
Re: ffff fierbinte! din 30 mar 2003 13:37 de expertul
trebuie sa intelegi un raspuns fiecare baiat are preferintele lui shi preferintele acestea se trag din viata lui incearca sa vorbesti deschis cu el cum ati vrea pentru ca daca tu nu deschizi subiectul ti el nici atata nu ar face
Re: Probleme grave! din 30 mar 2003 13:35 de expertul
intrbarea ta nu este prea clara, nu precizezi varsta ta de 16b ani nu ai mai facut sex sau ai 16 ani pentru da daca ai 16 ani fii fara grija aceste lucruru se intampla mai des dar ai dat niste indicii sumare incearca sa vorvesti cu un sexolog sau ...
Re: Sex la menst... din 30 mar 2003 13:27 de expertul
mai tre sa intzelegi pentru ca este jenant pentru tine shi pentru partenerul tau shi nu in ultimul rand nu uita ca sunt sanse 100% sa ramai insarcinata daca o faci fara protectie
Pagina 3713 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |