Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: din 4 apr 2003 18:47 de BlueEyes
cu timpul o sa itzi doresti sa te "termini" mai repede
Re: Re: Re: lectii pentru baieti! din 4 apr 2003 18:37 de BlueEyes
GOOD POINT
Re: din 4 apr 2003 12:32 de Beatrice
Este normal sa ai orgas asa de repede.'Daca nu ai facut sex mai mult timp este cel mai norml lucru sa ai in cel putin 5 minute orgasm.Eu iti dau un sfat inainte de a face sex adica in ziua respectiva trebuie sa te masturbezi.
Re: Re: salz din 4 apr 2003 08:51 de xander
pai d-aia e virgina!nu? ia-o incet cu frumosul,incalzeste-o bine,pune-i-o de mai multe ori asa ca in joaca sa se invetesi sa fie relaxata..apoi cand nu se asteapta impinge puternic.o s-o doara putin asa ca nu uita s-o mangai si s-o linistesti!!!! ...
Re: casatorita din 4 apr 2003 08:44 de xander
se spune ca femeia perfecta o o gospodina in casa,doamna pe strada si curva in par!!dece n-ar fi barbatii la fel?
Lasa-te dusa da wal....poate o sa-ti placa mai tarziu,plus ca nu e monoton.daca e ...pervess numai im pat...e bine.Multor femei le plac ...
Re: O pot considera o problema? din 4 apr 2003 08:36 de xander
neeeeeeee,stai cuminte...ca n-are treaba p... cu prefectura.daca-l vrei stai fara grija!
Re: Intrebare... din 4 apr 2003 07:30 de Guest
:|)~~:
Re: Re: Re: Intrebare... din 4 apr 2003 02:01 de Maya
Munty ai ramas in pana de figuri?
Care eproblema la fete?
Re: Re: Re: O pot considera o problema? din 4 apr 2003 01:59 de Maya
of...of...:)):)):))
Re: Re: O pot considera o problema? din 4 apr 2003 01:10 de Guest
:))Tu crezi ca daca te dezvirgina unul care avea 20 de cm te simteai mai bine???La inceput e bine sa fie mai mica....apoi vei cauta mai mare....oricum conteaza timpul relatiei
Re: Re: Re: Re: Re: Re: casatorita din 3 apr 2003 19:29 de sabba
Uite si un sfat calificat!:)):)):)):))
Re: Re: Re: Re: Re: casatorita din 3 apr 2003 14:19 de Guest
Mey copilasi ce sfaturi ii da-ti voi femeii?Credeti ca intr-o casatorie sunt numai momente vesele?Bune sau rele,trecem impreuna peste ele mai ales ca sunt investite sentimente,si nu poti renunta asa usor la cel cu care traiesti.
Sfatul meu:
Ia-ti ...
Re: Re: Re: Preludiul din 2 apr 2003 22:40 de sabba
Ei, na!:)):)):))
Atunci lasa-te de sportul asta care se numeste sex!:)):)):))
Nu e pentru tine!:)):))
Si multumeste-te doar cu preludiul!:)):)):))
Si peste catva timpt zi-mi si mie daca nu te doare capul!:)):)):))
Re: SEX in 3, din 2 apr 2003 21:39 de blondyna
Daca a treia persoana este o fata eu iti urez succes (adik sper sa faci fatza). Daca e baiat sper sa nu te desparti de prietena ta din cauza geloziei... Eu nu as face asa ceva... De la asta sigur iese panarama... Bafta!;):)
Re: nuprezervarive din 2 apr 2003 21:33 de blondyna
Nu sunt sexolog, dar daca nu folosesti absolut nici un fel de anticonceptionale, sunt destule sanse(destul de mari) ca fata sa ramana insarcinata...
Re: am o intrebare din 2 apr 2003 16:39 de BlueEyes
parerea mea ca 17 cm sunt de ajuns
eu nu am avut plangeri de genu ca e prea mica :))
si din cate stiu operatiile de marire nu sunt foarte eficiente daca nu chiar daunatoare
Re: Re: Re: SEX in 3, din 2 apr 2003 14:58 de Guest
Daca este fata este i mai fain.Ai putea sA te exciti mai mult.Iti doresc mult noroc.
am o intrebare din 2 apr 2003 12:02 de alien
as dori sa introduc in discutie sexul. mai exact sexul meu. am o curiozitate-obsesie; am tot cautat nu am gasit nimic dar nu am intrebat pe nimeni pana acuma despre mariri de penis. LUME eu nu i-l am mic i-l am mediu (17 cm in erectie) dar ma ...
Re: Sex la menst... din 2 apr 2003 07:21 de Guest
Re: Sex la menst... din 2 apr 2003 07:17 de Florina
~~: Nu poti rãmîne însãrcinatã dar partenera poate avea hemorargie ºi sunt multe boli pe care le poti lu-a aºa.:
Pagina 3712 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |