Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Am o problema grava!!! din 25 mar 2003 11:16 de ceres
asta insemna ca ti-o freci numai cu mana dreapta.schimba mana si curbeaz-o in partea opusa.
sex in trei ... din 24 mar 2003 22:05 de simmonel
;)Salutari la toata lumea , este vreo fata pe forumul asta care a avut sex in trei? Ma refer la 2 fete si un baiat , ca asta ma intereseaza pe mine . Este cineva curios de aceasta varianta? Eu una mi-as dori foarte mult sa mai adaug o tipa din cand ...
Re: Re: cum sa-l fac sa ma placa? din 24 mar 2003 15:39 de irina6si6
Pai...afla daca te place si atunci iti va fi mai usor,iar daca nu, pune ochii pe altcineva!
Re: cum sa-l fac sa ma placa? din 24 mar 2003 06:46 de BlueEyes
incearca sa imabraci ceva sexy si daca nu gasesti alta metoda de a scapa macar pt moment de timiditate bea un pahar de vin sau mai putin atat cat sa mai itzi treaca emotziile
daca el te place o sa itzi acorde atentie
8)
da!!! din 24 mar 2003 01:14 de johndoe
Corect...:)
De fapt treaba ar putea sta asa:
1)Sunt baieti care nu sunt capabili si nu le pasa => nu au
2) Sunt baieti care au avut, au fost dezamagiti, in consecinta se feresc sa se angajeze emotional... fiindca au ajuns la concluzia ca nu ...
Re: Re: Re: Offffff.... din 23 mar 2003 11:12 de BlueEyes
daca esti majora nu ar mai fi o problema pt ca sin cate stiu eu exista confidentzialitate la orice doctor care mergi
in cazul in care esti mai micutza atunci singurul lucru care potzi sa il faci este sa joci la "cacealma"
zi-le sa mearga ...
Re: Re: Sex oral...hmmmm din 23 mar 2003 11:04 de BlueEyes
daca ma gandesc bine prima mea experientza sexuala a fost un sex oral.
dar revenind la intrebare oricine poate fi educat.
eu am reusit :)
Re: Re: Re: unde sa faci sex? din 23 mar 2003 11:02 de BlueEyes
in masina la iarba verde(nu iarna :)) ) la mare oriunde altundeva unde te pot vedea parintzii sau cunoscutzii daca asta e o problema
Re: Problema mare...click aici din 23 mar 2003 06:24 de Guest
Daca singerarea continua si dupa 2-3 acte sexuale inseamna ori ca nu te-a dezvirginat ( probabil ai himen elastic) ori ca ai probleme de alta natura - sfatul meu este sa-ti faci un control ginecologic
Re: Sex oral...hmmmm din 23 mar 2003 05:35 de Guest
adevarul e ca 50% din oameni fac sex oral iar ceilalti.........nu recunosc1
din 21 mar 2003 23:54 de johndoe
Sabba mama daca nu ai ce zice , taci ca tacerea e de aur...uitate mai sus si vezi care e topicu...daca nu crezi ca ai ceva interesant de spus...si doar vorbesti sa te afli in treaba abtine-te...
pls...
....
Sunt strigoi?:( din 21 mar 2003 23:50 de OceanBlue
Salut.
Am o foarte mare problema si sper sa ma puteti ajuta.Atat din punct de vedere psihic cat si fizic pentru ca de la un timp se intampla ceva cu mine.
Am 25 de ani si sunt casatorit cu o tipa care e ospatara in restaurantul deschis de ...
Re: Re: kolumban din 21 mar 2003 23:32 de OceanBlue
BA , insensibililor :)
De ce sa il uite ? NU trebuie sa-l uite ; omul ar trebui sa uite in viata fiecare lucru pe care si-l doreste si pe care il vrea , doar datorita faptului ca pare imposibil ?
Bun, asta a fost partea serioasa :)
Acum ... ...
Re: Re: unde sa faci sex? din 21 mar 2003 23:18 de OceanBlue
Buna seara.
Locul ? Dar oare conteaza ca daca luna e deasupra sau spre , vest , spre nord si asa mai departe ... ? Tot face lumina :)
Conteaza unde faceti sex ? NU! Daca o faceti din inima faceti abstractie de perversii care belesc ochii ...
Re: kolumban din 21 mar 2003 22:28 de blondyna
Da-l draq! Daca e asa cum spui tu sigur te va dezamagi. Sunt destui baieti pe Pamant.
Re: help! din 21 mar 2003 22:24 de blondyna
Daca intr-adevar va placeti, eu spun sa lasati timiditatea si sa va dati o intalnire. Prima data e mai greu, apoi va veti obisnui. Fa-te ca vrei sa iesi in oras, la o plimbare, dar nu ai cu cine. Poate ca atunci te va invita el..
Re: Ce te dezgusta? din 21 mar 2003 22:02 de blondyna
Nu-mi place sa fiu mintita si inselata. Chiar daca mi-ar spune ca m-a inselat cu ea fara sa tina la respectiva si ca tot pe mine ma iubeste, as pune capat relatiei.
Re: din 21 mar 2003 21:50 de sabba
Nu ai inteles! Nu te-am contrazis!
Aventura=pasiune! Bun! Dar spuneam ca focul ala initial se stinge! Si ce faci? O iei de la capat? O data, de doua ori? Pana cand? si unde ajungi?
Iti spun eu! Ajungi sa te consideri, cum spunea o tipa de pe ...
Re: Re din 21 mar 2003 18:02 de sabba
Aha!
Daca tot ne-ai dat atatea detalii, mai zi-ne si diametrul!:)):))
Nu de alta, dar asa parca e un tablou de Picasso!:)):)):))
Re: ejaculare precoce din 21 mar 2003 17:34 de sabba
:)):)):)):)):)):)):)):))
Manualul ala virtual despre sex este scris de tine?:)):))
Pagina 3715 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
61 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |