Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: lectii pentru baieti! din 21 mar 2003 17:22 de sabba
1. Daca aveam chef de sex nu eram in fata calculatorului!
2. Daca ai ceva de comentat poti trece pe mesaje private!
3. Si daca vrei sa-ti si raspund da-ti un nume!
din 21 mar 2003 16:50 de johndoeroman
Esti copila... si nu prea ai de unde sa stii.. si daca ai incercat e clar ca ai dat doar de masculi egoisti care le pasa doar de ei....
Fi atenta...si pot sa invit pe oricine sa ma combata...:
Aventura = pasiune
Stabilitate = siguranta
dixit!!!
curva,curvar?? din 21 mar 2003 12:25 de johndoeroman
Prin usurinta cu care dati titluri de astea de noblete se vede clar invidia....
Ca sa stiti si voi ca m-ati exasperat..
curvara, curvar= o persoana care ia bani pentru servicii sexuale.
Ati putea sa spuneti orice altceva..dar ei nu percep taxe asa ...
normal din 21 mar 2003 11:59 de johndoeroman
Daca spune asta o fata..pur si simplu nu mai am ce sa zic:)
din 21 mar 2003 11:05 de johndoeroman
In caz ca esti virgina...s-ar putea sa ii fie frica sa-si asume responsabilitatea...in caz ca are de gand sa te paraseasca....
Sau are probleme fizice...
Nu stiu... ca barbat nu-mi sta gandul decat la sex asa...ca daca nu e una din astea.... e ...
Re: am fost fustangiu din 21 mar 2003 09:56 de vanessa
As vrea sa te cred dar am avut si eu un prieten fustangiu care imi jura continuu ca s-a schimbat si spunea la toata lumea cat ma iubeste ...dar cand a trebuit sa plece pentru o perioada din tara desi stia ca ma voi duce la el...stii ce a facut...era ...
Re: help! din 21 mar 2003 09:39 de vanessa
Draga mea
Si eu eram timida cand eram mai mica si crede-ma nu m-a facut deloc fericita chestia asta!Sfatul meu e sa-l suni si sa vorbesti cu el normal....Invita-l undeva...Dar nu trebuie sa-i spui ca-ti place de el la telefon..Iesiti la un suc si ...
Re: Ce sa ma fac? din 21 mar 2003 09:36 de vanessa
[Stai calm...Daca ati facut-o cu prezervativ nu e nici un bai....Uneori se intampla sa mai intarzie...Nu toate fetele sunt ceas ...E o chestie hormonala...
Re: Ce sa ma fac? din 21 mar 2003 09:36 de vanessa
[Stai calm...Daca ati facut-o cu prezervativ nu e nici un bai....Uneori se intampla sa mai intarzie...Nu toate fetele sunt ceas ...E o chestie hormonala...
Re: Re: Ce sa ma fac? din 21 mar 2003 04:48 de AlexandraKiS
nu e nici o problema daca ciclul intarzie.. si eu m`am speriat pe chestia asta si ciclul nu mia venit o luna !!
help! din 21 mar 2003 04:24 de AlexandraKiS
sunt indragostita pana peste cap de un tip de la mine din clasa.. stiu ca si el ma place deoarece mia trimis biletele cu numarul lui de telefon. chestia e ca nu l`am sunat dar iam lasat si eu un biletel cu nr meu de tel si iam scris sa ma sune daca ...
oare!!?? din 21 mar 2003 01:51 de johndoeroman
Daca chiar asa e!!!???
Inseamna ca ea e multiorgasmica si tu norocos:)
Si de ce nu, bun!!!
ejaculare precoce din 21 mar 2003 01:33 de johndoeroman
Faza cu bautura e relativa!!!
La unii merge la altii nu.
Incearca urmatorul lucru:
Apucate si fa-o iar cand simti ca iti dai drumu slabesti ritmu, sau te opresti putin(o saruti o mangai nu o lasi sa simta)
Si dupa aia o iei din nou de la capat si ...
Re: din 21 mar 2003 01:06 de johndoeroman
Hmmm...fi atenta!!!
70% din relatii (de orice fel) sunt initiate de femeii, pe cand doar 30% de barbati.
Explicatia e simpla...putini barbati au tupeu si valoare sa se arunce la o tipa fara sa fi primit vreun semn...fiindca fratilor animalul asta ...
Indragostita de cel mai bun prieten din 21 mar 2003 00:33 de AlexandraKiS
Incearca sai spui ce simti pentru el ..poate ca si el simte ceva mai mult pentru tine nu ai de unde sa stii.. Dar daca el nu este de aceasi parere puteti fi amici in continuare nu ?
:)
Indragostita de cel mai bun prieten din 21 mar 2003 00:33 de AlexandraKiS
Incearca sai spui ce simti pentru el ..poate ca si el simte ceva mai mult pentru tine nu ai de unde sa stii.. Dar daca el nu este de aceasi parere puteti fi amici in continuare nu ?
:)
Re: Re: Re: Indragostita de cel mai bun prieten din 21 mar 2003 00:28 de Guest
Incearca sai spui ce simti pentru el ..poate ca si el simte ceva mai mult pentru tine nu ai de unde sa stii.. Dar daca el nu este de aceasi parere puteti fi amici in continuare nu ?:)
cum sa-mi recastig prietenul? din 20 mar 2003 22:40 de AlexandraKiS
Itzi zic eu mai bine uita de el daca el te iubea cu adevarat nu tear lasa ptr asta daca tu nu esti pregatita nu vad de ce sa o faci! E destul de clar ca el nu te iubeste. Gasesteti pe altcineva si vei uita de el. trust me! ;)
aha: din 20 mar 2003 21:58 de antoni
ai dreptate numai ca daca nu ai par e o jale pentru el si e o bucurie pt. ea
Re: Re: inceputul ii greu din 20 mar 2003 21:23 de Guest
sunt si eu fata am 15 ani si arat destul de matur ptr varsta mea nu am probleme in chestii de`astea dar dati si tu drumu` nu fii asa timida daca vezi un tip care tzie pe plac uitate la el si sigur te va observa :|)8)
Pagina 3716 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
60 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |